BrzozkA4 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wybacz, musiałem przeoczyć. Wczesniej ktoś pisał że tylko przez neta da rade, więc to mnie zmyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Tak jak marcin mówił na chemicznej, tylko nie wiedzialem że tam, tak czesto bywam sluzbowo i nie wpadlo mi na myśl żeby o taki specyfik zapytać, ale zapytalem o pióra wycieraczek i te z tym dziwnym jak niektorzy nazywaja zapięciem powiedzial mi 52 zł za kpl. wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 muszę się wybrać na tą chemiczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, może ktoś wie kto może w Audi a4b8 zmienić kod w module komfortu który aktywuje podgrzewanie lusterek. Nie wiem jak w B8 ale w B6 były takie przypadki że wsadzali szkła bez podgrzewania, może najpierw warto wyjąć szkło i zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) muszę się wybrać na tą chemiczną środek testowałem: a mianowicie jest super, jak dla mnie oczywiście, wiecie jak moje felgi wyglądały przed zabiegiem (uczestnicy zlotu) a teraz http://www.directupload.net/file/d/4027/5cjsl54z_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/4027/go74y37x_jpg.htm oczywiście to tylko po jednym razie ( z pędzelkiem) w weekend zdejmę i będę robił pojedynczo obym tylko czasu troszki miał. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) muszę się wybrać na tą chemiczną środek testowałem: a mianowicie jest super, jak dla mnie oczywiście, wiecie jak moje felgi wyglądały przed zabiegiem (uczestnicy zlotu) a teraz http://www.directupload.net/file/d/4027/5cjsl54z_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/4027/go74y37x_jpg.htm oczywiście to tylko po jednym razie ( z pędzelkiem) w weekend zdejmę i będę robił pojedynczo obym tylko czasu troszki miał. nieźle Edytowane 23 Czerwca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 no jak nówki nie to co po Plaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Po plaku to myslalem ze wszystkie te srodki tak samo g.... warte. A tu takie zdziwienie. wysłane z Commodore 64 Edytowane 23 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik9634 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 no no nieżle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Basik w końcu sie uaktywnił. Teraz musze cię na spota wyciągnąć. , kilka lat na forum a na zlocie nie był. Czas to zmienić A co polecacie sprawdzonego aby końcówkę tłumika wyczyścić? wysłane z Commodore 64 Edytowane 23 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autosol, papierami zdzierałem farbe i ta pasta polerka. Ale u Ciebie chyba jest tylko czarny nalot to moze sama pasta wystarczy. http://www.autochemia24.pl/product-pol-3559-Autosol-Metal-Polish-uniwersalna-pasta-polerska-do-metalu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autosol elegancko poradzi sobie z końcówkami, tylko trzeba zacząć papierami wodnymi w razie konieczności Pisaliście o K2 Roton - śmiało można stosować do "gołego" alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Roton ma ph bliskie obojętnemu, nie powinien wyrządzić żadnych szkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzień dobry Ale tu się ruch zrobił, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 witam ruch jak na młyńskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzień dobry Ale tu się ruch zrobił, super Moze dzieki wiekszej aktywnosci na forum, na spotach także frekfencja się zwiększywysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 ruch jak na młyńskiej Wczoraj miałem okazję się przejechać nowym objazdem. OK 13.00 od strony Gali stałem 5 zmian świateł. Nie chcę wiedzieć co tam się dzieje w szczycie Wiem tylko, że z drugiej strony kolega stał od Stocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 tam i bez remontu na kunickiego czasami było ciekawie a co dopiero teraz..mogli to chyba lepiej rozplanować niż tą wąziutką uliczką robić objazd dla wszystkich..ja osobiście wolę nadłożyć drogi i nie stać w korku niż się wlec przez 20min. 500m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Krańcowa też cierpi teraz przez te remonty :/ codziennie rano stoje w korku czy ktoś ma jeszcze ramki pod tablice rej , klubowe zakupiłbym Edytowane 24 Czerwca 2015 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) a nie wiecie co się działo wczoraj na skrzyżowaniu andersa ze spółdzielczości? jechałem do klienta koło 17 z okrzei, a tam korek aż pod skrzyżowanie z walecznych, chciałem ominąć przez unicką ale też się wjebałem a żeby lecieć do węglarza to mnie przyblokowali, dobre 20 jechałem z okrzei do reala masakra się teraz jeździ po całym mieście... Edytowane 24 Czerwca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi