soul87 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja w passascie b5fl narzeczonej doraźnie zrobiłem taki myk rok temu tez łapał co chwile odcięcie turbo, kupiłem chemie do czyszczenia piecyków, piekarników etc wpuściłem wężyk przez egr tak żeby poszedł w strone turbiny, napsikałem tam tej pianki sporo, i szczypkami zacząłem na siłę ruszać cięgnem od zmiennej geometrii, rozruszałem tak zeby chodziła lekko.... i narazie starczyło na rok jazdy wiem ze metoda chałupnicza ale działa znalazłem ten sposób na jakims forum za oceanem
pawel212333 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 A też o tym słyszałem ale nie widziałem żeby ktoś tak robił
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Widzieliście jaki czołg śmiga po mieście
soul87 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 W dzisiejszych czasach nie mówi się pedała, tylko dźwignie przyspieszenia ;D bądźmy tolerancyjni :D
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 W dzisiejszych czasach nie mówi się pedała, tylko dźwignie przyspieszenia ;D bądźmy tolerancyjni :D Oczywiście
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ciepło się ubierzcie na niedzielny spocik http://www.lublin112.pl/piatku-fala-upalow-regionie-37-stopni/
BrzozkA4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Staram się jak mogę..Najwidoczniej za rzadko jeżdze poza miasto..
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Staram się jak mogę..Najwidoczniej za rzadko jeżdze poza miasto.. Paweł, z myślą o Tobie kończą ostatni etap budowy obwodnicy Lublina i będziesz mógł przedmuchać sprężarkę na całym odcinku
BrzozkA4 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mam nadzieję że mi potowarzyszycie
tazman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 humor mi Panowie przed robotą poprawiacie tymi ulepami dziś przyszła paczuszka, będzie w te upały co robić powiem tylko, ze ten wosk warto kupić dla samego zapachu, bomba
pawel212333 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Petarda hehe ma gość fantazje Widzieliście jaki czołg śmiga po mieście fajne kiedyś takie kupie Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Staram się jak mogę..Najwidoczniej za rzadko jeżdze poza miasto.. Paweł, z myślą o Tobie kończą ostatni etap budowy obwodnicy Lublina i będziesz mógł przedmuchać sprężarkę na całym odcinku i co tego jak insygnia się często kręci a z paradą czemu nie humor mi Panowie przed robotą poprawiacie tymi ulepami dziś przyszła paczuszka, będzie w te upały co robić powiem tylko, ze ten wosk warto kupić dla samego zapachu, bomba ile cie paczuszka wyniosła
M@rcin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 weź na spota Natty's do poniuchania, też wezmę co nieco
tazman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Paweł, coś koło 130 zł. już z kosztem wysyłki paczkomatem spoko, wezmę na spota, pachnie identyko jak guma balonowa
pawel212333 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 to nie drogo a gdzie zamawiałeś
pawel212333 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 ok to zobaczę co mają jaki jest mecz w niedziele Michał ty coś mówiłeś
Rekomendowane odpowiedzi