M@rcin Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzięki za spota, jak zwykle było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) spot udany i to nawet bardzo oby tak dalej za dwa tygodnie grill i zimna wódeczka Edytowane 5 Lipca 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jak wrzuć fotki na forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284277-jak-dodac-zdjecia-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 dzięki hugo już do dane oby nas przybywało i żeby grill wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 dzięki panu fotografowi za ładne zdjęcia ps. ta a6-ka na małych kołach to w macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ta i grill ala chrom pakiet heheeh ale najlepiej brzuska się cieszy z naklejki a4 klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 i widzę, ze nakleił w tym samym miejscu co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 no a jak hugo sorry zobacz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 jedyne słuszne miejsce Hugo, ogarnij jakąś galerie czy coś na 1'szej stronie albo może wrzucić na picassa/dropbox bo inne hostingi psują jakość fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 no z tą galerią to majcie racje przydała by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Miło się ogląda tak liczebne zdjęcia z taką ekipą z odległości 1,5k km Tylko jeden sedan, Prezesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 nie bo było dwa sedany szkoda że cie niema za 2 tyg i ja wpadnę przyjedź chętnie cię przywitamy za 2 tyg i ja wpadnę przyjedź chętnie cię przywitamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jutro ogarnę galerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Hugo, nie mogę wgrać nowego zdjęcia, plik już przerabiam na wszelkie możliwe sposoby, masz może jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-Spociki-lubelskie---najbliższy-spot-Niedziela-19.07.2015r-godz.17.00---Arena-Lublin---Parking-sektor-F#entry4550502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 damlew93 odbierz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipomek Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Byłem, ale tylko na chwile :s Zapowiadało sie ze bedzie wiecej osob No jak cos sie wydarzy za 2 tyg, to moze tez wpadne. 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 za 2 tyg to Aby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ale najlepiej brzuska się cieszy z naklejki a4 klub Brzózka. Ja również dziękuje za spota. Jest nas coraz wiecej, a jak każdy wie, im nas więcej tym więcej osób do kieliszka Śmiechem żartem, ale cieszę się że miło można spędzić niedzielny wieczór z ludzmi na moim poziomie Panowie potrzebuje złodziejki. aby odkrecić koledze sruby.. Ma ktoś może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Byłem, ale tylko na chwile :s Zapowiadało sie ze bedzie wiecej osob A ile Ty byś chciał osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi