Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Panowie dwie sprawy Primo: dzięki za wczorajszego spontana! Po drugie czy ktokolwiek z grona lubelskiego ma zmodyfikowane w swoim aucie nagłośnienie? Założone maty, jakiś wzmacniacz, sub te sprawy? Również miło było poznać Autko błyszczy hyhyhy Ja mam tylko zmienione głośniki z przodu. Wsadzałem Morele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 w takim razie na następnym spocie robię odsłuch. Tempo 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dziś to był spontan spot dopiero :-) Dokładnie to byl spontan akurat przed daleka droga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Złapane na Kraśnickich , czyje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nie moje V10 Tempo 6? Pulse 5 coś tam. Nie pamiętam dokładnie, muszę zerknąć na pudełko w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pany na ostatnim spontanie było gadane o szamponie co to niby ładnie pachnie co to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) ADBL Shampoo Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Da się to gdzieś kupic w Lublinie czy tylko w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) 500ml / 1L - http://specr.pl/adbl/25963-adbl-shampoo-500ml.html1L - http://carsguys.pl/glowna/264-shampoo-adbl-1l-szampon-samochodowy-.html?search_query=adbl+shampoo&results=2Oba sklepy LBN Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pany na ostatnim spontanie było gadane o szamponie co to niby ładnie pachnie co to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @Hugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No tak ale Bambi to tylko w necie do dostania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Panowie nie wala się komu mały dekielek lewej zespolonej lampy do b5 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Widzialem znajome b5 na LTM u gazownika Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tak jest, zgodnie z poleceniem zakładałem na naleczowskiej, wczoraj trochę km zrobiłem na LPG, jak narazie okej wszystko, zobaczymy z czasem jak się będzie sprawować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To dobrze że zadowolony. Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ktoś dziś wybiera się pod arenę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ja nie dam rady dopiero zderzak zacząłem zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi