toman Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Enjoy jest jeszcze, alkoholu do woli, na tygodni nie ma tragedii z cenami - jest taniej do chyba godz 20, a jak będą chęci, to i kręgle są :-D Edytowane 19 Grudnia 2015 przez toman
Herdas Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wszystko do dogadania na dole;) aby ludzie byli
Simmon Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Ja będę i w niedzielę i w środę Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Simmon
pawel212333 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 A jak dobrze pujdzie na spocie dzisiaj bendzie niespodzianka
andynl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Proste pytanie mam,w środę ktoś przyjeżdża autem czy wszyscy piechotą utopić śledzia i pysk? Bo jeśli więcej jak połowa przyjdzie piechota to może lepiej zarezerwować w jakiejś knajpce kilka stolików i gościć się jak cywilizowani ludzie a nie włóczyć się po galeriach
mophk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 ja autem z lpu więc daruje sobie moczenie dzioba
M@rcin Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) ja w czwartek rano muszę być "na chodzie" także też podziękuję choć opcja z jakąś knajpką wcale nie jest głupia Edytowane 20 Grudnia 2015 przez xMarcin95x
andynl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przecież nikt nie mówi że musimy sie nachlać aż nam nogi odejmie, jak mówi przysłowie: wypiję jedno, drugie, trzecie piwo, pójdę trochę krzywo a po gorzale wcale
BrzozkA4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Andy dobrze mowi. Tez chcialbyn usiąść w jakimś lokalu i kulturalnie delikatnie coś spożyć. Ma ktos do polecenia jakis lokal zeby śledź i wóda byla ?
M@rcin Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Pub U Szewca https://www.facebook.com/PubUSzewca Księżycowahttps://www.facebook.com/Ksi%C4%99%C5%BCycowa-744935555532244/timeline Edytowane 20 Grudnia 2015 przez xMarcin95x
andynl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 http://www.giuseppe.pl/pl/content/kontakt Ja polecam tę knajpkę, chodzę tam od lat, fajne wnętrze, dobra wyżerka, miła obsługa, ceny na średnim poziomie (dla jednych drogo dla innych tanio ) ja osobiście uważam że jak się chce dobrze zjeść i napić w miłej atmosferze to trzeba za to zapłacić a jak ktoś chce gratis to piwko na przystanku Nie wiem dokładnie jak jest z rezerwacją możliwe że trzeba coś zapłacić, ale to trzeba by zadzwonic i czegoś się dowiedzieć, poza tym to trzeba by znać przybliżona liczbę osób
M@rcin Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 http://www.giuseppe.pl/pl/content/kontakt Ja polecam tę knajpkę, chodzę tam od lat, fajne wnętrze, dobra wyżerka, miła obsługa, ceny na średnim poziomie (dla jednych drogo dla innych tanio ) ja osobiście uważam że jak się chce dobrze zjeść i napić w miłej atmosferze to trzeba za to zapłacić a jak ktoś chce gratis to piwko na przystanku Nie wiem dokładnie jak jest z rezerwacją możliwe że trzeba coś zapłacić, ale to trzeba by zadzwonic i czegoś się dowiedzieć, poza tym to trzeba by znać przybliżona liczbę osób całkiem spoko opcja wg mnie.
andynl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Panowie ja bym z chęcią załatwił rezerwację problem w tym że w Lublinie bedę dopiero we wtorek wieczorem a to trochę za późno, także potrzebny chętny co by podzwonił i zapytał czy w tym terminie bedzie możliwość rezerwacji i jakie koszta. Poza tym trzeba by zrobić listę żeby było wiadomo ile osób (mniej więcej) będzie, ile osób przyjdzie, kto sam kto z przyjaciółką, przyjacielem, mamusią, córką (pod warunkiem że ładna ) itd itp. Lista chętnych na śledzia 1. andynl - 1 sztuka ludzia 2. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez andynl
Herdas Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja sie pisze;) bylem ww guseppe i dobry lokal pod wzgledem jedzenia i klimatu
mophk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 1. andynl 2.Herdas 3.paweł212333 4. mophk ale raczej długo nie będę siedział nie lubie poki co jeździć wieczorem.
Rekomendowane odpowiedzi