andynl Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Kto ma miernik i wziął by na spota żeby prądu poszukać bo się zgubił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Panowie nie ma ktoś z was jakichś kolpakow 16 cali do audiczki? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja mam plastikowy felunek ale moge pozyczyc dopiero po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Może będę na spocie to wezmę multimetr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Wszyscy wiemy, że Twoje rarytasy z lekkich stopów nawet po sezonie są poza naszym budżetem... :-D Edytowane 29 Grudnia 2015 przez toman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Może będę na spocie to wezmę multimetr. A tak już całkiem na marginesie Jeździ sobie po Lublinie taki o to pojazd w "burakiem cukrowym" w środku Najczęściej używanym urządzeniem w tym aucie jest klakson, za żadne skarby świata nikogo nie wpuszczę a broń boże ustąpić komuś pierwszeństwa, za to za darmochę opier....lę wszystkich dookoła a później sam wpierd....lę się na trzeciego i też zatrąbię :facepalm: :facepalm: Buractwo pełną gębą, zastanawia mnie tylko kiedy trafi na takiego co w pysk da Panowie gdzie w Lublinie udać się na wymianę łożyska koła ktoś coś może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 panowie dzisiaj jestem na spacerze dzieckiem a tu hm nie wiem jak to nazwać http://www.directupload.net/file/d/4217/6qvqf989_jpg.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Andy kiedy chcesz to łożysko robić? To zadzwonię do mojego sprawdzonego mechanika i zapytam jak stoi z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dareczku puść mi na PW nr. tel to pogadamy na spokojnie panowie dzisiaj jestem na spacerze dzieckiem a tu hm nie wiem jak to nazwać http://www.directupload.net/file/d/4217/6qvqf989_jpg.htm Nie wiesz czy do sprzedania chętnie kupię to VWAudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 panowie dzisiaj jestem na spacerze dzieckiem a tu hm nie wiem jak to nazwać http://www.directupload.net/file/d/4217/6qvqf989_jpg.htm Pod machą pewnie vr6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie 4.2 heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jest ktos w lubelskim kto podjalby sie swapu quattro w A4 B6? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mogę zapytać kumpla, robił różne swapy, myślę że z Q nie miałby tym bardziej problemu :-) VAG ma w małym palcu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Otwieram FB - a tam HUGO Otwieram A4Klub - a tam HUGO Jadę na spota - a tam HUGO Boję się otworzyć lodówkę :huh: Też tak macie Edytowane 29 Grudnia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest ktos w lubelskim kto podjalby sie swapu quattro w A4 B6? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Witek1234 robił u siebie i ogólnie modzi w autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pisalem do niego ale sie nie odzywa. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Siatka do bagażnika w fajnej cenie http://olx.pl/oferta/oryginalna-siatka-do-audi-CID5-ID9qq0R.html Chyba grubo było w Sylwestra, bo totalna cisza tu u nas! Edytowane 30 Grudnia 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 RS4 "Custom Diesel" http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=160&p=614023&sid=04a996b568a39b076934a176cbf41a8b#p614023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Chyba grubo było w Sylwestra, bo totalna cisza tu u nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Andy, po tym wypadzie co Grycanek, do dzisiaj czuję słodycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi