soul87 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) ja tam roznicy w swieceniu po tych zdjeciach nie widze nie mam na myśli tutaj pisać o wyzszosci jednego rozwiazania nad drugim, chcialem tylko pokazac jezeli ktos jest zainteresowany ze mozna taniej i tez dziala Tutaj widać kawałek gruntu. Świeci mocno Żarówki wyglądają tak. Rezystor 'canbus' chłodzony radiatorkiem Zobaczymy jak długo poswieca Edytowane 10 Lutego 2016 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To bardziej jak podświetlenie przestrzeni za samochodem tak ma być a nie jak ledy za 10 zł Zbieram zamówienie na halogeny:)) lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 ja tam roznicy w swieceniu po tych zdjeciach nie widze nie mam na myśli tutaj pisać o wyzszosci jednego rozwiazania nad drugim, chcialem tylko pokazac jezeli ktos jest zainteresowany ze mozna taniej i tez dziala Tutaj widać kawałek gruntu. Świeci mocno Żarówki wyglądają tak. Rezystor 'canbus' chłodzony radiatorkiem Zobaczymy jak długo poswieca polecam sprawdzić podczas jazdy(hamowanie, przyspieszanie) czy nie ma z tyłu dyskoteki. Kumpel podobne wsadził do siebie z allegro i podczas jazdy było ciekawie Ja mam z www.motohid.pl takie: http://sklep.motohid.pl/pl/p/C5W-C10W-15xSMD-36mm-CAN-BUS-RADIATOR-biala-5000k/637. Wcześniej siedziały w seacie i nie wywalało błędu, w a4 wywala :C Ogólnie już chyba 3 rok użytkowania i nadal ładnie świecą. Czekam tylko aż przyjdzie mi rezystor tak, że nie będzie już błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Wszystkie styki oczyściłem i blaszki podoginałem więc nie widze powodu dla których mogło by sie coś dziać podczas przeciążen, ale sprawdze co do błędu to pisze juz 2 raz, nic nie wywala a kontrole zarowek mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To ma działać, jeśli ok to co za różnica które, mam od Pawła bo były od reki tak pewnie też na allegro bym kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 arrcio Ty tam nie krzycz głośno bo Cie żonka na spota nie puści A tak w ogóle jak tam Twoje prądy? znalazły się? Cześć. Powiem tak znalazłem te prądy bo gdzieś ucieka na linii od alternatora do podszybia takie wyszły pomiary i przyczyna tego jakaś jest. Zamówiłem sobie nowy kabel i czeka na wymianę, chociaż ten kolega Prezesa namawia mnie żeby tylko dołożyć przewód od alternatora do podszybia bo taniej i szybciej ale jednak wole mieć jak jest oryginał. Zobaczymy czy ten nowy kabel sprawdzi się i czy nie będzie powrotu do ucieczki prądu ale jak zrobię temat dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 ja tam roznicy w swieceniu po tych zdjeciach nie widze nie mam na myśli tutaj pisać o wyzszosci jednego rozwiazania nad drugim, chcialem tylko pokazac jezeli ktos jest zainteresowany ze mozna taniej i tez dziala Tutaj widać kawałek gruntu. Świeci mocno Żarówki wyglądają tak. Rezystor 'canbus' chłodzony radiatorkiem Zobaczymy jak długo poswieca Miałem takie same. Po miesiącu zrobiła się dyskoteka. Może na takie trafiłem trefne, trudno powiedzieć. Zamówiłem od Tomika moduły LED. Póki co jest spoko, nie miga nic i świeci mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_lle Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Panowie ma ktoś tutaj do pożyczenia na 15 minut w 100% sprawna przepływke Bosha do S4 B5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja miałem też ledy za 10 zł i była lipa te już używam już długo i się nic nie dzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 panowie cisza jakaś nastała.... ktoś jakies nowe modyfikacje sprawił swojej walentynce (OOOO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gecons Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) może i ja ze swoim nowym nabytkiem po raz pierwszy zawitam na spocik;P Edytowane 13 Lutego 2016 przez gecons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 może i ja ze swoim nowym nabytkiem po raz pierwszy zawitam na spocik;P Zapraszamy jutro serdecznie ktoś jakies nowe modyfikacje sprawił swojej walentynce (OOOO) Walentynki powiadasz Kupiłem jej nowe kapcie na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ktoś jakies nowe modyfikacje sprawił swojej walentynce (OOOO) Walentynki powiadasz Kupiłem jej nowe kapcie na lato czyli się zabezpieczasz skoro gumy kupijesz:) PAPA daje przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Kupiłem jej nowe kapcie na lato Na co padł wybór ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mistrzowie, orientuje się ktoś gdzie mogę w okolicy oddać fotel do naprawy? Stelaż zaczął mi skrzypieć, a jak szybko tego nie naprawię to porąbie i spale taboret! (tak mnie to wqrwia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jakby Ci się nie udało naprawić to ja mam swoje fotele na sprzedaż. Zwykle naleśniki. Nie skrzypia3 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Kto jutro :-) spotuje? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Lutego 2016 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Rafi w skórze? Grzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ja bede na spociuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Też jutro się melduję na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi