pablo15005 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Moze dzisiaj jakis spontan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Jestem za Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Czesc jestem przez kilka dni w Lublinie a padły mi wycieraczki, temat juz był poruszany u nas na forum z tego co widziałem. Wycieraczki zatrzymują mi sie w połowie skoku obojętnie na jakim biegu. Cos tam sie niby tylko poluzowalo. Jest jakas miła osoba, ktora pomogłaby mi to ogarnąć bo nie wziąłem ze soba żadnych kluczy stawiam flaszkę ! Tel 690 272 909 z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maleczek Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam wszystkich widzę że szykuje się spocik jako że nie miałem jeszcze okazji się pojawić będzie dobra okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-a-w-c-i-o Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 2 godziny temu, Maleczek napisał: Witam wszystkich widzę że szykuje się spocik jako że nie miałem jeszcze okazji się pojawić będzie dobra okazja Im nas więcej tym lepiej Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Sajmoon, a co Ci trzeba zrobić z tymi wycieraczkami? Ja tam klucze mam, tylko czasu trochę brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Przypominam o spociku jutro. Wszystkie informacje w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dziś spocik. Więcej info w 1 poście tematu. Wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Hejka. Kto dzisiaj wpada na spot? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dzisiaj to Niebiescy na spota przybyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Moze ktoś wrzuci jakieś foty. Ja przyjadę na następny spocikWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 39 minut temu, MariuszKK napisał: Dzisiaj to Niebiescy na spota przybyli Mogli chociaż takim przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeP79 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 A po co oni przyjechali?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Przyjechali pogadać jak 2.8 w Q jeździ ;-)Wysłane z mojego SM-G901F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Szukam nicku chłopaka od nas z Lublina, mieszka gdzieś okolice Nałęczowskiej/Gnieźniejskiej jeździł niebieskim b6 sedan przełożonym angolem, był raz na spocie pod arena, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nie chodzi przypadkiem o deamone https://a4-klub.pl/profile/99803-deamone/ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Nie chodzi przypadkiem o deamone https://a4-klub.pl/profile/99803-deamone/ ?? [emoji3] Kurcze możliwe, taki młody chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam Panowie Jest moze ktos z was kto ogarnia kodowanie kiery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszKK Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja ogarniam i mam vcds :-)Wysłane z mojego SM-G901F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Drodzy klubowicze, mam do was prośbę. Wybieram się w sobotę do Lbl na oględziny auta dla żony. Czy ktoś z was mógłby rzucić okiem na to autko --> https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8t-150ps-lift-alu-klima-skora-s-line-2kpl-kol-serwis-szwajcarr-ch-ID6yW6Mz.html#beb7eec922 Edytowane 6 Lipca 2017 przez Tommy Gun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi