rafalekx Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 kiedy przyjedziesz po graty już ładnie wymontowane czekają jutro [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:33_________________________________________________Idę w kimę dzisiaj prawie 12 godzin w robocie Ciekawe ile jutro
Kowi87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 kiedy przyjedziesz po graty już ładnie wymontowane czekają jutro [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:33_________________________________________________Idę w kimę dzisiaj prawie 12 godzin w robocie Ciekawe ile jutro nie narzekaj na konsole moja juz przez 2h zarobiłes pierwszego dnia i dalej niechcesz przyjechać jej odebrać :polew:
paput Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 kiedy przyjedziesz po graty już ładnie wymontowane czekają jutro [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 22:33_________________________________________________Idę w kimę dzisiaj prawie 12 godzin w robocie Ciekawe ile jutro Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie: nie mam z godziny ani za nadgodziny
Kowi87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie: nie mam z godziny ani za nadgodziny rzuć to
Armi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie: nie mam z godziny ani za nadgodziny Standard :gwizdanie: Nie Ty jeden
Kowi87 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Wa-wa ................... dorobkiewicze :gwizdanie: nie mam z godziny ani za nadgodziny Standard :gwizdanie: Nie Ty jeden dla pracodawcy to jest złote rozwiazanie, rozwiazuje problem obijania sie, robota stoi a kasa płynie gdy jest płacone za dniówkę, a takto podliczy sie pracownika z metrażu wykonanej roboty [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 00:11_________________________________________________Rafalekx gdzie ty na tej woli przesiadujesz bo ja w weekendy siedze na majakowskiego na woli niedaleko górczewskiej, a za dnia sobotniego na grójeckiej
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Paput, widziałeś gdzieś na Centralnej tabliczkę "kontrola prędkości" ? Stoi tam fotoradar, który podobno działa. Powinna być tabliczka, ja jej nie widziałem więc jestem ciekawy czy w razie czego można się odwoływać (nie, nikt mi fotki nie zrobił). Znalazłem taką wypowiedź: Tylko strażnicy z Puław nie wyłączyli fotoradaru umieszczonego przy ulicy Centralnej. – Byliśmy na szkoleniu w MSWiA. Tam wyraźnie powiedziano, że mamy prawo robić zdjęcia. Od początku tego roku mamy fotoradar. I cały czas pracuje. Miejsce kontroli oznaczyliśmy znakiem "Kontrola prędkości. Fotoradar” – tłumaczy Sławomir Leszczyński, komendant Straży Miejskiej w Puławach Puławscy strażnicy posługują się fortelem. Ich fotoradar rejestruje wykroczenie, ale na twardy dysk. – Na razie nie wysyłamy mandatów. Czekamy na rozporządzenia – dodaje komendant. – Wykroczenia nie przedawnią się, bo to następuje dopiero 180 dni od daty rejestracji, a rozporządzenia mają być 1 marca – dodaje komendant. Żałuję, że nie kupiłem w tesco zestawu do baseballa Przetestowałbym
rafalekx Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Rafalekx gdzie ty na tej woli przesiadujesz bo ja w weekendy siedze na majakowskiego na woli niedaleko górczewskiej, a za dnia sobotniego na grójeckiej Moje okolice Górczewska mówisz? Bliżej Okopowej? To można powiedzieć że baaardzo blisko mnie Ale wybacz... muszę na lubelszczyznę jechać Właśnie dzisiaj prosto po pracy gonię aaa Majakowskiego to jednak ciut dalej, ja bardzo blisko Okopowej i Górczewskiej A Grójecką codziennie do pracy śmigam
paput Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Paput, widziałeś gdzieś na Centralnej tabliczkę "kontrola prędkości" ? Stoi tam fotoradar, który podobno działa. Powinna być tabliczka, ja jej nie widziałem więc jestem ciekawy czy w razie czego można się odwoływać (nie, nikt mi fotki nie zrobił). Znalazłem taką wypowiedź: Tylko strażnicy z Puław nie wyłączyli fotoradaru umieszczonego przy ulicy Centralnej. – Byliśmy na szkoleniu w MSWiA. Tam wyraźnie powiedziano, że mamy prawo robić zdjęcia. Od początku tego roku mamy fotoradar. I cały czas pracuje. Miejsce kontroli oznaczyliśmy znakiem "Kontrola prędkości. Fotoradar” – tłumaczy Sławomir Leszczyński, komendant Straży Miejskiej w Puławach Puławscy strażnicy posługują się fortelem. Ich fotoradar rejestruje wykroczenie, ale na twardy dysk. – Na razie nie wysyłamy mandatów. Czekamy na rozporządzenia – dodaje komendant. – Wykroczenia nie przedawnią się, bo to następuje dopiero 180 dni od daty rejestracji, a rozporządzenia mają być 1 marca – dodaje komendant. Żałuję, że nie kupiłem w tesco zestawu do baseballa Przetestowałbym bo działa ale tabliczki póki co nie ma, wszystko rejestruje na dysku twardym i czeka na rpzporządzenie, poten wyjmą kota z worka i posypia się mandaty
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 A w którym miejscu ta menda stoi, chodzi o ten taki "nowoczesny słup" koło Yeti
paput Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 A w którym miejscu ta menda stoi, chodzi o ten taki "nowoczesny słup" koło Yeti
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 A w którym miejscu ta menda stoi, chodzi o ten taki "nowoczesny słup" koło Yeti to ja tam zawsze przestraszony jade :polew: :polew:
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Paput, widziałeś gdzieś na Centralnej tabliczkę "kontrola prędkości" ? Stoi tam fotoradar, który podobno działa. Powinna być tabliczka, ja jej nie widziałem więc jestem ciekawy czy w razie czego można się odwoływać (nie, nikt mi fotki nie zrobił). Znalazłem taką wypowiedź: Tylko strażnicy z Puław nie wyłączyli fotoradaru umieszczonego przy ulicy Centralnej. – Byliśmy na szkoleniu w MSWiA. Tam wyraźnie powiedziano, że mamy prawo robić zdjęcia. Od początku tego roku mamy fotoradar. I cały czas pracuje. Miejsce kontroli oznaczyliśmy znakiem "Kontrola prędkości. Fotoradar” – tłumaczy Sławomir Leszczyński, komendant Straży Miejskiej w Puławach Puławscy strażnicy posługują się fortelem. Ich fotoradar rejestruje wykroczenie, ale na twardy dysk. – Na razie nie wysyłamy mandatów. Czekamy na rozporządzenia – dodaje komendant. – Wykroczenia nie przedawnią się, bo to następuje dopiero 180 dni od daty rejestracji, a rozporządzenia mają być 1 marca – dodaje komendant. Żałuję, że nie kupiłem w tesco zestawu do baseballa Przetestowałbym bo działa ale tabliczki póki co nie ma, wszystko rejestruje na dysku twardym i czeka na rpzporządzenie, poten wyjmą kota z worka i posypia się mandaty Ale to widzisz podstawy do mandatu nie ma bo nie ma tabliczki. Piszesz odwołanie i mandat nieważny.
rafalekx Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Weekend k@rwa Jadę na lubelszczyznę Z drogi mi tam
Kowi87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Weekend k@rwa Jadę na lubelszczyznę Z drogi mi tam zajedź po konsole po co bede ja wysyłał :gwizdanie: :polew:
mrogal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Pierdaczysz tiunele przerabiałem najlepiej jestem w nich obcykany najlepsze sa ciasne jedo jezdne a wiadukty tez mam opanowane te wieksze i te mniejsze Ja nie wiem przy jakich Ty drogach przerabiałeś te "ciasne jednojezdniowe tunele" i te "większe i mniejsze" wiadukty Ale na bank nie była to droga tej klasy którą robi konsorcjum firm w których pracuję kupcie tych rumunow z pseudobloku widzialem reportaz na tvn
paput Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 majne probleme ;( http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186248.new#new
_Solar_ Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 o mader vater cyferka mi dzis sie zmieniła na wiekszą
rafalekx Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 o mader vater cyferka mi dzis sie zmieniła na wiekszą Jeszcze rok i będziesz pełnoletnia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi