Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum :decayed: zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca :decayed:

W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu :naughty:

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale na światłach zrobi wszystkich :cool1:

Oczywiście jak mu panewka nie strzeli albo nie pognie tłoków :decayed:

Opublikowano

tą zasade wyznają hundziarze, na nowodworze ładnie baty zbierali od A41,8t od nas z forum :decayed: zresztą jak na takie 1,5 i tą mase to te 150km powinno dawać z 6-7s :gwizdanie: wiec 8s dla mnie nie jest wynikiem jakimś super, takie jakpaputa 2,4 w osce tyle wykręca :decayed:

W niedziele pogłupielismy troche takim smaym paputowym, fajnie to sie kręci, tylko kumpel miał zdrowe lacze, zawstydzilismy pare BMW na parkingu :naughty:

:naughty: :naughty: :naughty:

a w Q takie jak moje ma 8,5 s do setki :naughty: a waży 1,5 tonki bagatela :decayed:

Opublikowano

Pastaldo!!!

Ładnie żeś kolego nawywijał ... :wallbash: :wallbash:

zdjcie038l.jpg

żeś mi pomogł w kilka minut odpalic auto :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :good: :good: :a4fan:

Wielkie dzieki :hi: :hi: :good: mam u Ciebie dlug :good:

to był 1 spot niezapowiedziny

drugi mialem z kolega Rawuli z LSW ktorego zona zdawala egzamin na prawko w Chełmie i zdala

gratulacje kolego, wreszcie bedziesz si emogl jak czlowiek alkoholu napic :naughty: :naughty: :polew:

Opublikowano

a w Q takie jak moje ma 8,5 s do setki :naughty: a waży 1,5 tonki bagatela :decayed:

8 sekund to on miał kiedyś, teraz z palcem w nosie wciągnie to 2.4 :cool1:

Opublikowano

8 sekund to on miał kiedyś, teraz z palcem w nosie wciągnie to 2.4 :cool1:

ciekawe czy by wciągnął jak by 1,5 tony ważył i miał taką samą moc :naughty: :naughty: :decayed: na pewno nie bo 16v to nie V6 :tongue4:

Opublikowano

Jak to się mówi, kill jest kill :wink4:

Opublikowano

niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

niby tak, ale ja się cieszę że na śniegu żadna z tych zabawek killa mi nie zrobi :gwizdanie: :decayed:

W zimę to jest rywalizacja na opony :wink4:

Chociaż ja mam 8,4 w zimę :cool1:

Opublikowano

na śniegu? :decayed:

Opublikowano

na śniegu? :decayed:

Na ubitym :wink4:

1,2 delikatnie i wyciągnę.

Opublikowano

walka o sekundy :decayed:

Opublikowano

Jak to się mówi, moc mocą, niuton niutonem a i tak ulica wszystko zweryfikuje :wink4:

Opublikowano

Ale prawde mówiąc sekunda przewagi do setki to nie wiele, prawie takie nic :gwizdanie: moze bedzie to długosć auta, dopiero w dalszych prędkosciach widac wyrażną przewage :tongue4:

Opublikowano

Pastaldo!!!

Ładnie żeś kolego nawywijał ... :wallbash: :wallbash:

zdjcie038l.jpg

żeś mi pomogł w kilka minut odpalic auto :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :good: :good: :a4fan:

Wielkie dzieki :hi: :hi: :good: mam u Ciebie dlug :good:

to był 1 spot niezapowiedziny

drugi mialem z kolega Rawuli z LSW ktorego zona zdawala egzamin na prawko w Chełmie i zdala

gratulacje kolego, wreszcie bedziesz si emogl jak czlowiek alkoholu napic :naughty: :naughty: :polew:

Hehe wyglądało to komicznie :polew: Było pokazać też glebę z drugiej strony :polew:

Niema sprawy, trzeba sobie pomagać :good:

Może w przyszłości się jakoś odwdzięczysz a w razie co na przyszłośc wiesz gdzie szukać :wink4:

Opublikowano

A co to sie stało :mysli:

Opublikowano

łazienka jest zamknieta :polew:

Opublikowano

łazienka jest zamknieta :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wezme śrubokręt :decayed:

Opublikowano

Było pokazać też glebę z drugiej strony :polew:

proszszsz

zdjcie037iw.jpg

PS

zdjcie028so.jpg

szkoda ze kalkulator nie zlapal kolorow bo za***iście wyglada ten zielony sedan na tej glebie :naughty:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 23:16_________________________________________________

wezme śrubokręt :decayed:

no!

padl mnie w lublinie akku i mnie Pastaldo pradem ratowal :hi::notworthy:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 23:17_________________________________________________

Było pokazać też glebę z drugiej strony :polew:

proszszsz

zdjcie037iw.jpg

PS

zdjcie028so.jpg

szkoda ze kalkulator nie zlapal kolorow bo za***iście wyglada ten zielony sedan na tej glebie :naughty: