pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A więc... melduję: przeprowadziłem się, pracuję, odkładam $$$ w głowie plany plany plany za oknem piękne słońce trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu Jestem jak najbardziej za Widzieliście ogłoszenie majóvwki ? za oknem piękne słońce trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu tcza tcza Tylko nie pójdź w tango
_Solar_ Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 moze nie pojdę :gwizdanie: u mnie nic nie wiadomo
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Widzieliście ogłoszenie majóvwki ? widzieliście... zastanowię się czy mi się zechce. Bo gdyby było tak jak w tamtym roku ściganko na 1/4 za free to bym się pobawił znowu W tamtym roku szalałem a tak to mi się nie chce, zobaczymy jaka pogoda będzie i może uda się wbić na dwa dni, zobaczę Tylko że u mnie może być różnie... bo robota ostro ruszy jak będzie cieplej, więc pewnie soboty też pracujące
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 No jak nie majówka to można by w maju (jak będzie ciepło) zrobic jakiegos wojewódzkiego spota
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no to bedziesz miał konkurentya ale trzeba płacić za start A ja nie będę startował bo jak będzie płatny to będą startowały dobre furki, a nie jakieś pitu pitu No jak nie majówka to można by w maju (jak będzie ciepło) zrobic jakiegos wojewódzkiego spota spota to może nawet w kwietniu się uda zrobić
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no to bedziesz miał konkurentya ale trzeba płacić za start A ja nie będę startował bo jak będzie płatny to będą startowały dobre furki, a nie jakieś pitu pitu No jak nie majówka to można by w maju (jak będzie ciepło) zrobic jakiegos wojewódzkiego spota Jestem jak najbardziej za Byle termin pasowal wszystkim lub przynajmniej większości i będzie spota to może nawet w kwietniu się uda zrobić
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :polew: A ten jak zwykle... :doh1:
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no co roku mnie tak użądzą :wallbash: tym razem zajecia kończe o 16 i na ostatnich musze być wiec ok 18 dopiero mógł bym być, ale czy to jest sens wtedy ;( no chyba ze by znizki zrobili dlatych co na chwile jadą o tej to pewni i hamownia będzie odłączona
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :polew: A ten jak zwykle... :doh1: hehhe Dlatego szczerze powiedziawszy bardziej niz majówke wolałbym normalnego spota w naszym małym gronie gdzieś tylko gdzie
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :polew: A ten jak zwykle... :doh1: hehhe Dlatego szczerze powiedziawszy bardziej niz majówke wolałbym normalnego spota w naszym małym gronie gdzieś tylko gdzie Nie wiesz co tracisz w zeszłym roku było nas tam 5ciu i tylko ja z rafalekxem z lubelskiego
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :polew: A ten jak zwykle... :doh1: hehhe Dlatego szczerze powiedziawszy bardziej niz majówke wolałbym normalnego spota w naszym małym gronie gdzieś tylko gdzie Nie wiesz co tracisz w zeszłym roku było nas tam 5ciu i tylko ja z rafalekxem z lubelskiego Może i nie wiem. Ale nie będzie tam maluchów które bym moim padłem mógł objechac na 1/4 mili :polew: a z tego co widze to poza tym to jeszcze może być ta hamownia. I z mojego punktu widzenia koniec atrakcji Wiec na normalne spotkanie audi maniaków nie trzeba wybierac koniecznie majówki
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dla spotu to każda okazja jest dobra , ja tam sobie deklaracje z wypełnie wrazie czego, jak by sie okazało że będzie troche więcej przyjezdnych A4 niz w zeszłym roku
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Dla spotu to każda okazja jest dobra , ja tam sobie deklaracje z wypełnie wrazie czego, jak by sie okazało że będzie troche więcej przyjezdnych A4 niz w zeszłym roku A do kiedy deklaracja?
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy Mi się moje studia po pierwszym miesiącu pracy już zwróciły :naughty:
pastaldo Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy Mi się moje studia po pierwszym miesiącu pracy już zwróciły :naughty: Szcześciarz Chociarz mi sie zwróciły a nawet zarobiłem po pierwszym miesiącu studiów Dzienne + nic za nie nie płaciłem + dostałem ponad 400zł socjalnego a po pierwszym roku z naukowym nawet ponad 500zł miesięcznie. Żyć nie umierac Jakbym musiał jeszcze za studia płacić to wolałbym byc Twoim podkomendnym i łopata zasuwać :polew:
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy jeszcze chwila i koniec największą głupota jest zacząć nie ukończyc studiów Ma ktos stycznosc z płytami PCW
Rekomendowane odpowiedzi