Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc... :decayed: melduję:

przeprowadziłem się, pracuję, odkładam $$$ :naughty: w głowie plany plany plany :kox::decayed:

za oknem piękne słońce :naughty: trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu :naughty:

Jestem jak najbardziej za :hi:

Widzieliście ogłoszenie majóvwki ?

za oknem piękne słońce :naughty: trzeba powoli myśleć o wojewódzkim i ognichu :naughty:

tcza tcza :banan2:

Tylko nie pójdź :polew: w tango

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze nie pojdę :gwizdanie: u mnie nic nie wiadomo :decayed:

Opublikowano

Widzieliście ogłoszenie majóvwki ?

widzieliście... zastanowię się czy mi się zechce. Bo gdyby było tak jak w tamtym roku ściganko na 1/4 za free to bym się pobawił znowu :naughty: W tamtym roku szalałem :kox: a tak to mi się nie chce, zobaczymy jaka pogoda będzie i może uda się wbić na dwa dni, zobaczę :wink4: Tylko że u mnie może być różnie... bo robota ostro ruszy jak będzie cieplej, więc pewnie soboty też pracujące :kwasny:

Opublikowano

no to bedziesz miał konkurentya :decayed::cool1:

Opublikowano

No jak nie majówka to można by w maju (jak będzie ciepło) zrobic jakiegos wojewódzkiego spota :naughty:

Opublikowano

ale trzeba płacić za start :) A ja nie będę startował bo jak będzie płatny to będą startowały dobre furki, a nie jakieś pitu pitu :decayed:

No jak nie majówka to można by w maju (jak będzie ciepło) zrobic jakiegos wojewódzkiego spota :naughty:

spota to może nawet w kwietniu się uda zrobić :good::wink4:

Opublikowano

ale trzeba płacić za start :) A ja nie będę startował bo jak będzie płatny to będą startowały dobre furki, a nie jakieś pitu pitu :decayed:

Jestem jak najbardziej za :naughty:

Byle termin pasowal wszystkim lub przynajmniej większości i będzie :kox:

spota to może nawet w kwietniu się uda zrobić :good::wink4:

Opublikowano

A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :confused4:

Opublikowano

A mi jak zwykle wypada zjazd na termin majówki :wallbash: :wallbash: wiec niewiem czy sie pojawie bo płacic 60zł za wjazd na 3h to lekko nie opłacalne, w niedziele tam sie juz nic nie dzieje :confused4:

:polew: :polew: :polew: A ten jak zwykle... :doh1: :nabijasie:

Opublikowano

może być w kwietniu ognisko lub grill :cool1:

Opublikowano

no co roku mnie tak użądzą :wallbash: :wallbash: tym razem zajecia kończe o 16 i na ostatnich musze być :thumbdown: wiec ok 18 dopiero mógł bym być, ale czy to jest sens wtedy ;( no chyba ze by znizki zrobili dlatych co na chwile jadą :rolleyes: o tej to pewni i hamownia będzie odłączona

Opublikowano

hehhe :polew:

Dlatego szczerze powiedziawszy bardziej niz majówke wolałbym normalnego spota w naszym małym gronie gdzieś tylko gdzie :przebiegly:

Opublikowano

Dlatego szczerze powiedziawszy bardziej niz majówke wolałbym normalnego spota w naszym małym gronie gdzieś tylko gdzie :przebiegly:

Nie wiesz co tracisz :naughty:

w zeszłym roku było nas tam 5ciu :naughty: i tylko ja z rafalekxem z lubelskiego :tongue4:

Opublikowano

Nie wiesz co tracisz :naughty:

w zeszłym roku było nas tam 5ciu :naughty: i tylko ja z rafalekxem z lubelskiego :tongue4:

Może i nie wiem. :wink4:

Ale nie będzie tam maluchów które bym moim padłem mógł objechac na 1/4 mili :polew: :polew:

a z tego co widze to poza tym to jeszcze może być ta hamownia.

I z mojego punktu widzenia koniec atrakcji :mysli:

Wiec na normalne spotkanie audi maniaków nie trzeba wybierac koniecznie majówki :hi:

Opublikowano

Dla spotu to każda okazja jest dobra :naughty: , ja tam sobie deklaracje z wypełnie wrazie czego, jak by sie okazało że będzie troche więcej przyjezdnych A4 niz w zeszłym roku

Opublikowano

Dla spotu to każda okazja jest dobra :naughty: , ja tam sobie deklaracje z wypełnie wrazie czego, jak by sie okazało że będzie troche więcej przyjezdnych A4 niz w zeszłym roku

A do kiedy deklaracja? :mysli:

Opublikowano

Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy :wallbash:

Opublikowano

Ty chlopie rzuc te studia bo to rozpacz, placisz jak za prezydenta a i tak Cie dymaja bo musisz ganiac jak pies na komendy :wallbash:

Mi się moje studia po pierwszym miesiącu pracy już zwróciły :pleasantry::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Mi się moje studia po pierwszym miesiącu pracy już zwróciły :pleasantry::naughty: :naughty: :naughty:

Szcześciarz :kox:

Chociarz mi sie zwróciły a nawet zarobiłem po pierwszym miesiącu studiów :polew:

Dzienne + nic za nie nie płaciłem + dostałem ponad 400zł socjalnego a po pierwszym roku z naukowym nawet ponad 500zł miesięcznie.

Żyć nie umierac :polew:

Jakbym musiał jeszcze za studia płacić to wolałbym byc Twoim podkomendnym i łopata zasuwać :polew: :polew:

Opublikowano

jeszcze chwila i koniec :wink4: największą głupota jest zacząć nie ukończyc studiów :wink4:

Ma ktos stycznosc z płytami PCW :przebiegly: