rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Możemy sie spotkać jakos teraz a w kwietniu zrobimy wiekszy i ściągniemy chłopaków z okolic (paput, rafalekx,kowi, mrogal ) No przecież jakiś czas temu na kwiecień był planowany wojewódzki :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Możemy sie spotkać jakos teraz a w kwietniu zrobimy wiekszy i ściągniemy chłopaków z okolic (paput, rafalekx,kowi, mrogal ) No przecież jakiś czas temu na kwiecień był planowany wojewódzki :gwizdanie: No zgadza sie. Dlatego miałem nadzieje że ten kwietniowy zlot rozgłosimy tu i w watku Wojewódzkich i zrobimy jakiś większy zjazd np w lublinie nad zalewem lub innym miejscu które będzie odpowiadało wszystkim.
gelo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 pierwszy weekend kwietnia byłoby całkiem fajnie
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 pastaldo pierwszy post wyedytuj, bo ten sex nie zachęca do spotkań zrób jakieś porządne wejście. Najlepiej popatrz jak inne rejony mają takie wątki. Ok luzik. Zapraszam do ankiety odnośnie daty spota
kamil1990_2006 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola...
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola... Z pewnością ożywi spot No jak jest kilka osób to zawsze lepiej. Choć uznaje zasadę że lepiej we dwóch normalnych sie spotkac niz z 10 oszołomami Choc oszołomy też coś w sobie maja i takich tu nie brakuje
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola... było z sebkiem przyjechac na puławski ostatnio :gwizdanie: był by spot 9 osobowy
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola... było z sebkiem przyjechac na puławski ostatnio :gwizdanie: był by spot 9 osobowy No ja akurat wtedy w niedziele tam przejeżdzałem ale nie wiedziałem o spocie i było dość późno wiec mogło Was już niebyć.
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola... było z sebkiem przyjechac na puławski ostatnio :gwizdanie: był by spot 9 osobowy No ja akurat wtedy w niedziele tam przejeżdzałem ale nie wiedziałem o spocie i było dość późno wiec mogło Was już niebyć. to sobota była
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Tylko żeby było kilka osób bo miałem juz okazje uczestniczyc w dwuosobowych spotach Przyznaje było fajno ale jak spot to spot No przepraszam... W opolu to zawsze organizujemy dwuosobowy sopot, pod meblowym . Mam nadzieje że teraz da się zorganizować trzyosobowy :gwizdanie:. Bo mamy nowego kolegę w klubie z opola... było z sebkiem przyjechac na puławski ostatnio :gwizdanie: był by spot 9 osobowy No ja akurat wtedy w niedziele tam przejeżdzałem ale nie wiedziałem o spocie i było dość późno wiec mogło Was już niebyć. to sobota była A to nie ważne, pomyliło mi sie
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Możemy sie spotkać jakos teraz a w kwietniu zrobimy wiekszy i ściągniemy chłopaków z okolic (paput, rafalekx,kowi, mrogal ) No przecież jakiś czas temu na kwiecień był planowany wojewódzki :gwizdanie: a ten swoje
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 a ten swoje :gwizdanie: to jeżeli ma to być wojewódzki to jakie atrakcje rafi przewidujesz
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 to jeżeli ma to być wojewódzki to jakie atrakcje rafi przewidujesz upalanie quattro paputa ja trochę umywam rączki od organizacji bo nie mam na to czasu
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 to jeżeli ma to być wojewódzki to jakie atrakcje rafi przewidujesz upalanie quattro paputa ja trochę umywam rączki od organizacji bo nie mam na to czasu pertolisz, Ty jako dobrze wyposażony w sprzet drogowy powinieneś wiedzieć co przywieźć na spota :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Komplet łopat dla kazdego z logiem firmy
paput Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Komplet łopat dla kazdego z logiem firmy własnie :> rafalekx chce spota wojewódzkiego robić, a zachowuje się jak przystało na starego drogowca - spychologa
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 pertolisz, Ty jako dobrze wyposażony w sprzet drogowy powinieneś wiedzieć co przywieźć na spota :gwizdanie: że niby co miałbym przywieźć np.? Komplet łopat dla kazdego z logiem firmy nie ma czegoś takiego a w sumie to nawet nie wiem...
pastaldo Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Komplet łopat dla kazdego z logiem firmy własnie :> rafalekx chce spota wojewódzkiego robić, a zachowuje się jak przystało na starego drogowca - spychologa
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 własnie :> rafalekx chce spota wojewódzkiego robić, a zachowuje się jak przystało na starego drogowca - spychologa czyli że na kogo? spychloga? I ja nic nie chcę organizować tylko założyłem odpowiedni temat żeby każdy mógł proponować terminy i miejsce takich spotów, a to że założyliście kolejny i robicie coś podobnego to inna sprawa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi