tomekhxc Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 panie zrób pan 345km bo co patrze opis tematu to te hamulce myla mi się z mocą Żona teraz więcej jezdzi b6 i mówi że 220 hp jej narazie wystarcza
tomekhxc Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Dalej masz te auto robi robote no pewnie do konca juz b6 będzie
bjoern Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 pięknie się to wszystko tu czytało zamontowałeś w końcu TIPa czy nie? Gregor świetną robotę zrobił zobaczymy czy u mnie tyle wypluje, fmic jest, przelot jest, wtryski z BEXa są, jeszcze TIPa chce wstawić i można robić softa jestem dobrej myśli
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) nie na razie tipa sobie odpusciłem , póki co czeka inna robota: -wymiana olejów , filtrów -płukanka, micha w dól -wymiana łożysk , piast przód -wymiana zawiasu na coś twardszego -regeneracja hamulców , może jakiś kolorek inny -ogólny przegląd czy wszystko bangla jak należy Edytowane 10 Marca 2016 przez tomekhxc
Wandej Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 nie na razie tipa sobie odpusciłem , póki co czeka inna robota: -wymiana olejów , filtrów -płukanka, micha w dól -wymiana łożysk , piast przód -wymiana zawiasu na coś twardszego -regeneracja hamulców , może jakiś kolorek inny -ogólny przegląd czy wszystko bangla jak należy Zapomniałem Ci napisać że są dostępne teraz piasty ruville do naszych furek Idą jak wściekłe Myślisz że to one powodują krzywienie się tarcz?
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma z ciekawości ile ruville komplet ?
Wandej Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma z ciekawości ile ruville komplet ? 280zł 2szt
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 czyli podobnie to sie pajda załamie
azure Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma z ciekawości ile ruville komplet ? 280zł 2szt Rouville to gówno, szkoda kasy. Raz się trafi produkt dobry jakościowo, 5 razy gówno. Szybko pogięło Ci tarczę?
Wandej Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma z ciekawości ile ruville komplet ?280zł 2szt Rouville to gówno, szkoda kasy. Raz się trafi produkt dobry jakościowo, 5 razy gówno. Szybko pogięło Ci tarczę? Akurat łożyska u piasty mają przeważnie FAG'aTapnięte z SGS5
azure Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma z ciekawości ile ruville komplet ?280zł 2szt Rouville to gówno, szkoda kasy. Raz się trafi produkt dobry jakościowo, 5 razy gówno. Szybko pogięło Ci tarczę? Akurat łożyska u piasty mają przeważnie FAG'aTapnięte z SGS5 To chyba, że FAG'a trafi się - ale to dalej loteria. Ja mam z tym pakowaczem same złe doświadczenia, ale związane z elementami zawieszenia. Padało to momentalnie.
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 kilka razy , wiadomo chwile to trwało nie od razu, pierwsze jak powichrowało , wymieniłem , poniej znowu , i tak zmieniałem heble na wieksze , regenerowane , nowe tarcze klocki plyn , dotarte prawidłowo , po jakims czasie znowu pogielo jako ze byly nowe udalo sie oddac na gwaracje , dostalem nowe (między czasie nowe zawieszenie wleciało) po czasie znowu to samo - też gwarancja jakos sie udało , ale przetoczylem stare ,póki co dwa razy
bjoern Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 ja tak miałem po zakupie auta, biły tarcze przy wysokiej prędkości, przetoczyłem i chwilę spokój, potem dziwnie dźwięki przy hamowaniu z lewego koła, kupiłem piastę używkę, tarcze jeszcze raz liznąłem i teraz hamują jak trzeba
tomekhxc Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 swoje przetoczyłem tylko dlatego że powtórzyło się to poraz kolejny ,póki piast nie zmienie , potem wszystko nowe a toczone kosz
sambo Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Gratuluje auta i wielki szacunek za prace włożoną w auto Aż miło sie ogłada takie tematy Sam dorabiałeś nocowanie fmic'a? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 dzięki za miłe słowa tak sam dorabiałem babcia dostała na stare lata najbardziej obciachowy kolor zacisków
sambo Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Tez u siebie poszedłem w czerwień miało być srebrne albo czarno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Indi Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 no i ładnie to wygląda , ja do swojej pomalowałem na niebiesko
eSter Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Prześledziłem temat i widać że kawał dobrej roboty wykonałeś Może uda się zobaczyć na żywo
Rekomendowane odpowiedzi