StoRK Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 pokazuje wam moja pierwsza ! sprowadzona od niemca z okolicy monachium. silnik igla idze jak glupi!!! zawias na sportowych sprezynach i amortyzatorach. po zakretach wymiata tylko gorzej po dziurawej bocznej drodze! mam ja 4 dni i jak narazie jestem bardzo zadowolony i nie zaluje z zakupu! OCENCIE MOJA FURMANKE! CO WAM SIE PODOBA A CO NIE! WSZYSTKIE SUGESTIE MILE WIDZIANE! pozdro StoRK
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Spróbuj jeszcze raz bo nie widać photosów! :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kolego z Radzynia zapodaj jakieś ładne fotki, bo nasze miasto musi wymiatać Już uważam że super autko
StoRK Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 rafalekx: gdzie dokladnie mieszkasz w radzyniu? heh juz sa zdjecia ale jutro podesle wiecej cos zle powrzucalem zaden link nie dziala zaraz postaram sie naprawic
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ładny seryjny avancik Przedała by się większa felga
kamil21 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 a gdzie tu foto ja tylko widze zdjecie zegarow ???
rafalekx Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 a gdzie tu foto ja tylko widze zdjecie zegarow ??? dokładnie StoRK: Napisałem Ci wiadomość na PW
Pelex Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 ogólnie fajna bo avant troche mi się nie podobają gumowe dywaniki w środku ale to jest moja taka pięta Ahillesowa ogulnie fajna ta twoja no chyba żeby mały lift przeprowadzić, no wiesz lampki z przodu i.t.d
Gość rob Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 zapodaj jeszcze jakieś fotki, bo ja tu nigdzie felg nie widzę
Norbi TDI Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Fajne :oklaski: TDI tylko mało fotek całosci autka
rafalekx Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Bardzo ładny avancik, bardzo dobry silnik, a co najważniejsze kolejne A4 w Radzyniu!!! Jeszcze trochę Radzyń będzie wymiatał Gratki dla kolegi! Trzeba spota zorganizować
StoRK Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 fela wieksza by sie zdala ale zawiasu nie bede ruszaal fajnie wyglada na takim niskim
talib1990 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 fela wieksza by sie zdala ale zawiasu nie bede ruszaal fajnie wyglada na takim niskim jak felga bedzie wieksza to fura automatycznie idzie w gore
taktuś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 AFN- klasyka zawias super nawet przebieg identyczny z moim gratulacje :a4fan:
Nowak_zg Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 fajnie ze tdi i avant najlepiej jesli bedziesz cos zmienial to tylko felge i przednie oraz tylne lampy no i zawieche jesli chcesz wg mnie bedziesz zadowolony z wyboru ps. widze ze boczki foteli byly robione zapewne z przetarcia... w sumie w a4 szybko sie przecieraja boczki ale widze jakby one byly juz takie wysiedziane .... a kierownica jest oblepiona jakim pokrowcem wiec: ja bym ten przebieg traktowal chyba z dystansem 200 000 tys w 11 lat ? czyli ktos tym dieslem robil niecale 20 tys rocznie ;> ? nie chce mi sie wierzyc chociaz wyjatki sie zdarzaja ale autko i tak ladne ... w koncu a4 ... avant ....tdi i nawet rocznik nam sie zgadza
TTom3k Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Seria jak seria ....kolor mi sie nie podoba i troche zaniedbana ;/ większa fela i zawias się proszą Przeciesz zawias juz jest
Rekomendowane odpowiedzi