olo230 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Clubowiczow:) Oto moja 4-reczka na poczatek wrzuce kilka fotek. Szczerze mowiac to nic w niej bardzo nie zmienialem z wyjatkiem felg bo uwazam ze ori jest jednak naj:) Srodka nie robilem bo kazdy wie jak w audi jest:) poza podswietlana galeczka biegow i alu ramkach na zegarach niczym sie nie rozni moja od seryjnej:) Pozatym lampy poliftowe tył i przod (przy zakupie byly czarne teraz zakupilem biale:) Lustereczka IN -Pro chrom:) W planach mam jeszcze grill i kierownica od s4 no i moze zderzaczek heheh jak zona wczesniej z torbami mnie nie pogoni;) Pozdrawiam Jak pstrykne cos wiecej to napewno sie pochwale Pozdrawiam OLO
87mlodybp Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 kolega ze znajomego miasta :> ładna sztuka, może jakieś foty z wnętrza? i opisik wyposażenia ?? oby dobrze służyła, do zobaczenia na ulicy pozdrówki
olo230 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 hehehhe Do zobaczenia a moze jakis spocik w Bialej????
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Clubowiczow Oj źle zacząłeś błąd ortograficzny i to poważny oo ykk poprawił Żartuję Witaj sąsiedzie zza miedzy Czy ja Ciebie gdzieś kiedyś przypadkiem na krajowej "19" nie widziałem? Ten chromik na grillu nie teges A tak poza tym jest ok
olo230 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 hehehhehe moze i gdzies ...smignalem kolo Ciebie;) hahahha Na 19 raczej nie chociaz?????? Predzej mozna mnie spotkac na krajowej 2 (E30) Wiec moze na jakims spocie sie zobaczymy, grill to tylko tak na przymiarki a pozatym z nudów sam go robilem:) hehehehehhe Mam w planach jeszcze troszke zainwestowac w kierownice od s4 i grill tylko ze musze troszke odczekac wiadomo kasa:) Pozdrawiam;)
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 hehehhehe moze i gdzies ...smignalem kolo Ciebie;) hahahha Mi bardziej chodziło o to że Cię gdzieś łyknąłem Bo coś podobnego mi się przypomina Bo kierownik się ostro patrzył i starał się mnie gonić... ale że tak powiem, mógł tylko się starać :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 nakładki chromowane na lusterka czy in pro
Gumass Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ładne a4 zrób liste wyposażenia, masz jeszcze te czarne lampy na zbyciu??
olo230 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 heheheheh rafalex:)moze i mały motor ale sercem i duchem wiellllllllllllllki:) Prawdziwych kierowcow poznaje sie w zakretach a nie na prostej;) Pozdrawiam [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 22:18_________________________________________________Lampy czarne mam i kierunki do nich ale sa raczej w slabym stanie zreszta jak chcesz moge foteczki podeslac, Lusterka kupilem komplet razem z nakladkami IN-Pro za jakies 200 zl o ile pamietam czyli w miare tanio Mialy by same nakladki za 50 zl ale okazalo sie ze to badziew wiec zrezygnowalem:)
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 heheheheh rafalex:)moze i mały motor ale sercem i duchem wiellllllllllllllki:) Prawdziwych kierowcow poznaje sie w zakretach a nie na prostej;) oj smieję się bo jakis czas temu miałem przygodę z benzynową czarną A4 na LBI Szkoda właśnie że nie na zakręcie tylko na prostej Do zobaczenia kiedyś tam Szkoda, że zmieniłeś te czarne lampy, bo pasowały
olo230 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 heheheh spoko spoko do zobaczenia na spocie:) Pozdrawiam a do czarnej perły pasuja i czrne lampeczki jak i biale Pozdrawiam
pablo_9 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 No co ja mogę napisać starsza siostra mojej niuni , kolor ten sam (na 4 zdjęciu prawie identyko wyszła jak moja), silnik też słuszny Ogólnie jest
dykan Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ładna sztuka . no i 1.6 witaj w klubie;)) ( demonów szos)
Rekomendowane odpowiedzi