Krycha Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam, w związku z tym że ludzie bardzo mnie cisną żeby pokazał swoje auto także to czynie Auto kupiłem jako seryjne totalnie. Priorytetem był AEB pod maską i Quattro. Trafiło się i zabrałem. Auto to Audi A4 B5, rocznik 1995, silnik 1.8T AEB, napęd Quattro. Wyposażenie to podstawa : dwie poduszki, 4 elektryczne szyby, lusterka składane i elektryczne, climatronic, FIS i to raczej na tyle z rzeczy podstawowych. Zaczęło się od seryjnego auta, więc zdjęć nie ma sensu wrzucać. Lampy przednie US Wskaźnik turbo + słupek poflokowany Turbina, kolektor, wtryskiwacze, IC z Iveco, downpipe 2,5 cala, stożek ITG, sztywny dolot 3 calowy pod przepływkę z VR6, DV 710N to tak w skrócie. Wsio ogarnięte jak należy, ale nie zmierzone jeszcze na hamowni. Czarna skóra, podłokietnik Kremowa skóra w półkubełku Ringi na zegary w macie Tłumik końcowy z S4 Lampy tylne po pierwszym lifcie Dekorty w czarnym półmacie oraz skórzane boczki Osłona ręcznego w skórze Zbiorniczek wyrównawczy poliftowy Felgi Audi RS6 9J + opony 235/35/19 Przełączniki ( zamontowane wcześniej ) + wiązka podgrzewanych siedzeń Zawieszenie gwintowane FK Zderzak przedni Audi S4 + kierownica z Audi S4 Klapa USA Tablica 6/12 Wyżej wymionie graty po ogarnięciu i założeniu na auto. Zderzak i klapa do pomalowania oczywiście. Rozpórka kielichów Żarówka dwuwłókowa migacz/postojówka Lampy tylne po drugim lifcie Podłokietnik w oryginalnej skórze Gril poliftowy 99-01 Zawieszenie gwintowane KW Części pomalowane, gwint założony. Trochę bardziej ogarnięte zdjęcia Dwa tłumiki przelotowe 2,5 cala z kwasówki Wnętrze Recaro w materiale Grill RS4 Komplet uszczelek, płynów, złączek i opasek i pod maską nieco porządku. Zrobiłem również wolną odmę oraz zmieniłem wzmocnienie i chłodnice, bo były w nędznym stanie. Boczki poliftowe po 4xel szyby Dezent 18` 8J ET35 + 225/40 + rant w polerce Dekorty pryśnięte srebrnym lakierem Gajgerki Czarne plastiki i ciemne podsufitka, rozpórka z A6, lusterko 99-01, ramiona wycieraczek 99-01r Podświetlane kratki nawiewów Dolna rozpórka Felgi na zimę ori Audi 7J Et 45 w 16 calach. Osłony słupków środkowych w połysku Podszybie poliftowe i wygłuszenie maski Zderzak tylny poliftowy z dokładką pod parktronik Bagażnik na dach Lusterka w kolor, prawe duże Ori alufelgi Audi 7J ET43 312mm na przód Pozdrawiam, Krycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 No nie źle świetnie robione autko i lampki usa :drool: no cóż, tylko pozazdrościc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Całkiem przyjemnie wygląda po twoich modyfikacjach, ładnie na tej feldze się prezentuje, środek też ciekawie... Powodzenia w modach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 wg mnie jedna z niewielu stylowo podrezanych B5-ek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Robi wrażenie Według mnie kremowa skóra mniej pasuje do wnętrza niż czarna ale jest lepiej wyprofilowana. Graty wszystkie pozbierane do kupy i całość dobrze ogarnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Srodek moim zdaniem na plus :gwizdanie: A graty wokół 1.8T robią olbrzymie wrażenie Gratki za wkład pracy Powodzenia w dalszych modach. Przydałyby sie progi i tylny zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 podrzuc jakieś foto jak ta Twoja rozpórka ma sie na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 stylowo i z gustem... dobra gleba i kolo do tego us/S4 style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Co tu dużo mówić: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Robi wrażenie Według mnie kremowa skóra mniej pasuje do wnętrza niż czarna ale jest lepiej wyprofilowana. Graty wszystkie pozbierane do kupy i całość dobrze ogarnięta. W tym kolorze tylko kremowa skóra, jeszcze do tego tylna półke obić w podobny kolor i jest malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Rewelacja w pod każdym względem Jedynie kolor nadwozia bym zmienił ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Martin86 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 No no autko BOMBA Myśle, że felgi 18-tki by w zupełności wystarczyły, no ale 19 rzucają się w oczy z daleka hehe Turbina, kolektor, wtryskiwacze, IC, downpipe 2,5 cala, stożek ITG, sztywny dolot, przepływka z VR to tak w skrócie. Wsio ogarnięte jak należy, ale nie zmierzone jeszcze na hamowni. Szacowna moc 250-300km sądząc po czasach, ale poczekamy zobaczymy. Pozazdrościć Ci tej mocy pod maską Pewnie się niesamowicie zbiera jak depniesz na gaz Powiedz mi... ile zainwestowałeś w turbinkę, kolekto, wtryskiwacze, IC... itp. ?? Serdecznie pozdrawiam i życze bezawaryjnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 No nieźle Froger Widać tutaj czujną rękę Daniela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Alusy tez znajomo wygłądają Nieźle poszedłeś do przodu od ostatniego spota z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Dzięki chłopaki za miłe słowa. Graty znane czy nie znane ważne że są w moim aucie. 19Martin86 Poleciało PW. Co do bałaganu pod maską to : Dziś dotarły idealne i oryginalne lampki po drugim lifcie na tył oczywiście: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja-m Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak dla mnie maluj autko ciekawe jak będzie wtedy wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam kolegę z moich stron No głowę masz nie od parady i gustu ci nie brakuje!!!Wszystko pięknie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Super jest to Twoje auto Trochę łaciate ale i tak piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi201 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jak dla mnie to jeszcze jakis lakierek na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi