jozek726 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nosb masz racje bo ja mam czarną i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nosb masz racje bo ja mam czarną i nic Niektóre lubią właśnie czarne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Będzie na zimówkę? W cenie dobrej stalówki to chyba warto je zostawić. 18 cali, 8J ET37 nawet fajnie leżą. Może by je odmalował i zostawił na zimę? Jak nie to na handel W cenie dobrej stalówki to chyba warto je zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 walnil w kolor kierunkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Będzie na zimówkę? 18 cali, 8J ET37 nawet fajnie leżą. Może by je odmalował i zostawił na zimę? Jak nie to na handel W cenie dobrej stalówki to chyba warto je zostawić. Lepiej na handel daj a jakieś 16" sobie zapodaj na zimę bo po co śmigać na 18kach w zimie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Będzie na zimówkę? 18 cali, 8J ET37 nawet fajnie leżą. Może by je odmalował i zostawił na zimę? Jak nie to na handel W cenie dobrej stalówki to chyba warto je zostawić. Lepiej na handel daj a jakieś 16" sobie zapodaj na zimę bo po co śmigać na 18kach w zimie.. właśnie, a felga to w sumie i tak średnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pany w zaleznosci na jakim zawiasie Krycha będzie jeżdzić przez zime, bo jak na tym z fotek nowych to 16ka będzie masakrą Jak tam zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ale może wrzucić 16" i oponę 215/70/16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ale może wrzucić 16" i oponę 215/70/16 Większego balona nie było :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ale może wrzucić 16" i oponę 215/70/16 Większego balona nie było :?: były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ale może wrzucić 16" i oponę 215/70/16 Większego balona nie było :?: były :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a co go skierowalo do zmiany zderzaka na polift ? A gdzie o tym mowa była bo nie widzę fotek żeby założył zderzak po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie bede się bawił w 16 czy 17 cali, albo 15 stalówka albo toto na zime smiley Co do zderzaka narazie cisza, ciężko znaleźć jakiś kompletny ze spryskiwaczami i halogenami za rozsądną kasę. Fajnie nawet leży w nadkolu. Ranty obdarciuchy, polerować nie będę bo wiadomo zima, to może rzucę je w jakiś sensowny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie bede się bawił w 16 czy 17 cali, albo 15 stalówka albo toto na zime smiley Co do zderzaka narazie cisza, ciężko znaleźć jakiś kompletny ze spryskiwaczami i halogenami za rozsądną kasę. Fajnie nawet leży w nadkolu. Ranty obdarciuchy, polerować nie będę bo wiadomo zima, to może rzucę je w jakiś sensowny kolor. jak bys mial spryski i kratki to bym sie zamienil :gwizdanie: w takiej opcji by sie nie zamieniał Krycha a Ty w tym swoim zderzaku nie masz sprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie bede się bawił w 16 czy 17 cali, albo 15 stalówka albo toto na zime smiley Co do zderzaka narazie cisza, ciężko znaleźć jakiś kompletny ze spryskiwaczami i halogenami za rozsądną kasę. Fajnie nawet leży w nadkolu. Ranty obdarciuchy, polerować nie będę bo wiadomo zima, to może rzucę je w jakiś sensowny kolor. jak bys mial spryski i kratki to bym sie zamienil :gwizdanie: Taki zderzak były wart 1000-1500zł. Kowi niesetety nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie bede się bawił w 16 czy 17 cali, albo 15 stalówka albo toto na zime smiley Co do zderzaka narazie cisza, ciężko znaleźć jakiś kompletny ze spryskiwaczami i halogenami za rozsądną kasę. Fajnie nawet leży w nadkolu. Ranty obdarciuchy, polerować nie będę bo wiadomo zima, to może rzucę je w jakiś sensowny kolor. Krycha maluj srodki w oczojebny pomarancz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumass Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja bym dal środki na czarno i było by spoko :> , juby już ma w golfie pomarańczowe środki i felgi wyglądają jak kółka od taczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 no na zime dobra felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Nie mogłem się powstrzymać i wczoraj wieczorem zamiast latać po mieście rzuciłem dwa kółka w polerkę a dziś od samego rana kolejne dwa Wyszło fajnie jak na parę godzin roboty. Ale wiem wiem głupi jestem, bo kto poleruje koła na zimę. No nic pojaram sie nimi do pierwszego śniegu, potem psiknę bezbarwnym albo jakiś wesoły kolor. Dodatkowo podniosłem parę cm gwint, żeby sie bezpieczniej jeździło Zdjęcia jakieś ciemne wyszły, ale kalkulatorem nic lepszego sie nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 to jest podniesiony gwint?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi