slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 W sumie racja, ale tak szczerze mówiąc pierwszy raz w życiu kratki wyjmowałem z półki. No nic liczmy te 130zł za kratki to nie jest źle, a szukać okazji nie zawsze się chce o to chodzi, cena i tak niezła , ja na moje polowałem 1,5 roku :gwizdanie:, ale nie miałem na nie ciśnienia , to teraz w śrdku masz rarytasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 za***iście odmładzający wnętrze zabieg zawsze się na takie grzałem, ale nie zawsze było nam po drodze w końcu się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 za***iście odmładzający wnętrze zabieg zawsze się na takie grzałem, ale nie zawsze było nam po drodze w końcu się udało jego wnętrze to jest kozak, recarosy w szmacie, czarna podsufita, podświetlane kratki, Krycha mam nadzieje że się wkońcu przekonasz do 2din po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiadomo, śledzi się temat to się wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jego wnętrze to jest kozak, recarosy w szmacie, czarna podsufita, podświetlane kratki, Krycha mam nadzieje że się wkońcu przekonasz do 2din po lifcie jestem tego samego zdania chociaż szkoda że podsufitka przedliftowa, polift ma fajniejsze lampki BTW Krycha dostałem wczoraj paczkę, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jego wnętrze to jest kozak, recarosy w szmacie, czarna podsufita, podświetlane kratki, Krycha mam nadzieje że się wkońcu przekonasz do 2din po lifcie jestem tego samego zdania chociaż szkoda że podsufitka przedliftowa, polift ma fajniejsze lampki BTW Krycha dostałem wczoraj paczkę, dzięki ano fajniejsze, ale jak założy czarną lampkę to i tak bedzie koksik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wkońcu złożyłem całość po tygodniu czasu. Potrzebuje dwóch plastików na słupki środkowe z S4, bo te od Nosba kicha, a próba malowania nie bardzo się udała także szukam ori. Podsufitka fakt przeliftowa, ale taka się trafiła taką wziąłem - niedużo mnie wyniosła. Przyszłościowo chodzi za mną poliftowa w kracie i jasne plasiki, ale to jeszcze się zobaczy Kratki świecą, jest bajka Co do 2 din to trza by jakieś mądre radio wsadzić, a to już koszta niestety. Michał spoko, polecam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No za jakieś 2 din z 4 klocki trza dać by miało ręce i nogi. Kratki fajny mod, 150zł też chyba nie najgorsza cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Bez rewelacji, 150zł z wysyłką za pobraniem, bo zależało mi na czasie póki mam deskę zdjętą. Pociągnąłem se ori wiązkę z paska b5 od podświetlanych kratek, a tak to musiałbym rzeźbić jakieś cuda. Cena tak mniej więcej chodzą europejczyki tez tyle za swoje dałem z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak malowac nie umiesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak malowac nie umiesz :gwizdanie: odpriwował byś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Kiepski szprej miałem może, bo dziwnie wyszło. Poszukam ori jak znajde coś w dobrej cenie to wezme jak nie to oleje. [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 22:19_________________________________________________ Troszeczkę surowy stan, ale odnowie przed montażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 po co ? i tak zetrzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 [/size]_________________________________________________ ...ja pitole nowy dywan :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 po co ? i tak zetrzesz W sumie, to chyba najniżej zawieszony element będzie. [/size]_________________________________________________ ...ja pitole nowy dywan :polew: :polew: To ciągle ten sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 zetrzesz zetrzesz.. ja mam te wypuklenia na tych elementach już zrównane z resztą fajne ceny za kratki macie u mnie też 130-150 ale E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 zetrzesz zetrzesz.. ja mam te wypuklenia na tych elementach już zrównane z resztą fajne ceny za kratki macie u mnie też 130-150 ale E A ja myślałem że tylko ja tak to ztarłem wpi&@$ec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja myślałem że tylko ja tak to ztarłem wpi&@$ec Ty to masz wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja myślałem że tylko ja tak to ztarłem wpi&@$ec Ty to masz wysoko Eee juz somesik nie gadaj bo tak latałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi