plastuch Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować to może i ja bym się wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 no to dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 no to dajesz tylko muszę paździeża ze stodoły wypchać :polew: Krycha co tam w temacie, dzieje sie coś, czy sen zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować byli byli nawet jakieś tam fotki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować to może i ja bym się wybrał stawiasz sie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować to może i ja bym się wybrał stawiasz sie :gwizdanie: zastaw się a postaw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 no to dajesz tylko muszę paździeża ze stodoły wypchać :polew: Krycha co tam w temacie, dzieje sie coś, czy sen zimowy Jakby to powiedzieć, straciłem trochę na zapale Plast jedziemy, jedziemy. Zbieramy znowu parę aut i ogień. Tylko więcej alkoholu trzeba by zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 no to dajesz tylko muszę paździeża ze stodoły wypchać :polew: Krycha co tam w temacie, dzieje sie coś, czy sen zimowy Jakby to powiedzieć, straciłem trochę na zapale Plast jedziemy, jedziemy. Zbieramy znowu parę aut i ogień. Tylko więcej alkoholu trzeba by zabrać przechodzisz to co ja ostatnio? mi narazie minęło i zbieram graty na wiosnę , ile TY dałeś za te lampki US przednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Tak to się mówiło w zimę to bede siedział więcej w domu to i się kasy odłoży, będzie więcej czasu wolnego to się coś podłubie przy aucie... Tak to prawda z tym że gówno prawda A chyba pińć stówek, nie pamiętam dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować byli byli nawet jakieś tam fotki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie no rsy na wiosnę muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Tak to się mówiło w zimę to bede siedział więcej w domu to i się kasy odłoży, będzie więcej czasu wolnego to się coś podłubie przy aucie... Tak to prawda z tym że gówno prawda A chyba pińć stówek, nie pamiętam dokładnie. tak właśnie jest, siedziałem ponad miesiąć czasu w domu i nic nie ruszyłem przy aucie bo nie było kasy, teraz robię na cały zegar, kasa jest a nie m czasu na rezanie bo Prezes85, ma USy na sprzedaż i też woła 500zł i się zastanawiam właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Za zwykłe jakieś Valeo trza dać te 400-500zł i pół forum na tym jeździ, także wydaje się być to dobrą ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ale giej party Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Za zwykłe jakieś Valeo trza dać te 400-500zł i pół forum na tym jeździ, także wydaje się być to dobrą ceną. zaproponowałem mu 400zł , swoje bym w sumie sprzedał to by nie wyszła taka tragiczna cena jak nie kupię ori USów, to bede cos lepił w swoich lampach, ale wolałbym chyba ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ale giej party Ześ doj**ał Nosb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ale giej party Odezwał sie ten co się najwięcej nagadał że gdzie on to miał nie być, a siedział w domu jak ci pa:decayed: Za zwykłe jakieś Valeo trza dać te 400-500zł i pół forum na tym jeździ, także wydaje się być to dobrą ceną. zaproponowałem mu 400zł , swoje bym w sumie sprzedał to by nie wyszła taka tragiczna cena jak nie kupię ori USów, to bede cos lepił w swoich lampach, ale wolałbym chyba ori Kupuj ori, olej rzeźbe. Swoje zawsze sprzedasz i Ci sie zwróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ale giej party Odezwał sie ten co się najwięcej nagadał że gdzie on to miał nie być, a siedział w domu jak ci pa Za zwykłe jakieś Valeo trza dać te 400-500zł i pół forum na tym jeździ, także wydaje się być to dobrą ceną. zaproponowałem mu 400zł , swoje bym w sumie sprzedał to by nie wyszła taka tragiczna cena jak nie kupię ori USów, to bede cos lepił w swoich lampach, ale wolałbym chyba ori Kupuj ori, olej rzeźbe. Swoje zawsze sprzedasz i Ci sie zwróci. muszę wystwić moje i sprawdzić czy bedą chętni , ile mogę krzyczeć za 2letnie lampki DEPO? 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi