slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca paput ja tez swoje sprzedaje za 300, ale jeszcze nie wystawiłem a juz kupiec sie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca paput ja tez swoje sprzedaje za 300, ale jeszcze nie wystawiłem a juz kupiec sie znalazł no to teraz znajdz dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Pewnie że jade z wami!!! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=116&t=380314&sid=e0cd6438fc7ced1d8c6c65becbcff70b No Kov(alajnen) i Rafał byli ostatnio jeszcze troche czasu żeby auta podszykować Jeśli będę miał wolną sobotę (a obawiam się że mogą być wtedy pracujące ), to w tym roku też powinienem się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Chociaz nie musialem 2 tygodnie zbierac na paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Zbierałeś na gaz i tak nigdzie nie pojechałeś, a " VAG Event wita" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca paput ja tez swoje sprzedaje za 300, ale jeszcze nie wystawiłem a juz kupiec sie znalazł no to teraz znajdz dla mnie Kowi, był jeszcze jeden chętny, zanim potwierdziłem. Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca paput ja tez swoje sprzedaje za 300, ale jeszcze nie wystawiłem a juz kupiec sie znalazł no to teraz znajdz dla mnie Kowi, był jeszcze jeden chętny, zanim potwierdziłem. Poszukaj... Kowi, a to on nie sprzedawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Co ja bede z tobą gadal ... giej party i c**j... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A nie wiem po ile chodzą Depo, bo nawet na takie nie patrze Ale pewnie ze 300zł weźmiesz. no to jeszcze by się opłaciło , idę szukać kupca paput ja tez swoje sprzedaje za 300, ale jeszcze nie wystawiłem a juz kupiec sie znalazł no to teraz znajdz dla mnie Kowi, był jeszcze jeden chętny, zanim potwierdziłem. Poszukaj... a to już nawet nie pamietam kto tam chciał :gwizdanie: lampy nie problem bedzie sprzedaćEOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 tam miejsca ograniczone czy coś takiego ? dallekoo z wrocka rozumiem ,że tylko vag ma wjazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Znaczy pytasz o Vag Event czy majówkę w Rykach? Na Event musisz dostać zaproszenie lub się dostać wysyłając wniosek/podanie jak zwał tak zwał, na majówkę wbija kto chce byle VAG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dobiłem targu :gwizdanie: no to chyba jednak wpadnę na tą Majówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 dobiłem targu :gwizdanie: no to chyba jednak wpadnę na tą Majówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 :good:dobiłem targu :gwizdanie: no to chyba jednak wpadnę na tą Majówkę To super Ale OT zrobiliście :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 :good:dobiłem targu :gwizdanie: no to chyba jednak wpadnę na tą Majówkę To super Ale OT zrobiliście :decayed: moje stale nawiązuje do Krychy, także proszę mnie z tym OT nie łączyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://mateuszlis.blogspot.com/2011/02/audi-a4-aeb-18t-wersja-zimowa.html kup fhuj, bo bez kołka to se można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Krystian ogarnij tą klapę bo strasznie się różni, chyba ze bedziesz całego paździerza malował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Albo ja sprzedam fpiz*u albo maluje całą, bo patrzeć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Albo ja sprzedam fpiz*u albo maluje całą, bo patrzeć nie mogę. jakby coś to daj znać, chętnie przygarnę klape , ale szkoda by było jej sprzedawać, bo kasa się napewno nie wróci, a roboty zrobiene w uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi