medik Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Krycha ja Ci sprzedam :bicz3: Żółtego do tej pory żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okidoki81 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jak ty morzesz jeżdzic na takiej glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jak ty morzesz jeżdzic na takiej glebie chyba plywac jak ty morzesz jeżdzic na takiej glebie chyba plywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okidoki81 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 lubię nisko ale u ciebie to juz przesada hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Na zimę podniosłem, bo nie dało się jeździć. Śniegu po fajki było, więc wyjścia nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Na zimę podniosłem, bo nie dało się jeździć. Śniegu po fajki było, więc wyjścia nie miałem :polew: nieźle podniesiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okidoki81 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a na alu w lato wahaczami nie napier.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nic, a nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nic, a nic Ty masz błotniki przednie coś podklepane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Troszeczkę, ale tylko od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nosb mówił ze dajesz rade na tym jezdzic Drogi u was masakra... ja na -50 mm zacierałem.. jedynie S7 dał sie smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okidoki81 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 to chyba dobre drogi masz bo ja czasami na koleinach napier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 te ważniejsze drogi to są lux ja zawsze mam problem z progami zwalniającymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wlacz GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ciekawie się prezentuję, pozazdrościć tylko, ładny felunek idealnie pasuje. Czapki z głów jak to się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Kiedy swap na te 2.7 BiT? Nie wiem Ciekawie się prezentuję, pozazdrościć tylko, ładny felunek idealnie pasuje. Czapki z głów jak to się mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Krycha bierz silnik od Nosba okazja jest ale byś wymiatał pod tą remizą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 i pewnie go bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 i pewnie go bierze to zacznie jeżdzić Krycha a ja Ci mówie ze wp***dol 2din z polifta i zderzak przód polift ze spryskami to zrobi robotę o 2,7BiT juz nie wspominam bo wiesz co masz robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 do czego to doszło, ludzie zmieniają zderzaki z S4 na polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi