mrogal Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Klamki będę malował, ale to przy okazji malowania całego parcha. Koło dla mnie to chyba najładniejszy ori wzór w 16stu calach. no kolko to jest kozaczek jak ladne i w stanie idealnym to na zime jak znalazl jeszcze do ciemnej furki to alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kółko kozak, podoba mnie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Klamki będę malował, ale to przy okazji malowania całego parcha. Koło dla mnie to chyba najładniejszy ori wzór w 16stu calach. no kolko to jest kozaczek jak ladne i w stanie idealnym to na zime jak znalazl jeszcze do ciemnej furki to alu? A co innego jak nie alu? Swoją drogą strasznie leciutkie. [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 19:43_________________________________________________ Kółko kozak, podoba mnie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 na tej feldze:) a chcesz całe auto malowac?? na inny kolor czy ten zostaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zostaje, za dużo rys i odprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zostaje, za dużo rys i odprysków dobra decyzja bo kolor mi sie bardzo podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zgadzam sie kolorek dobry widze duzo pracy włozone w auto jak dla mnie mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 felgi ładne ale te co miałeś ładniej wyglądały na Twoim aucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 felgi ładne ale te co miałeś ładniej wyglądały na Twoim aucie :gwizdanie: Chyba mówisz o RSach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Krycha, nie targasz na koleinach o ziemie na takiej glebie ? Byłem tam w ich okolicach i muszę stwierdzić że oni nie mają tam kolein... Drogi jak stół prawie jak w Niemczech ja może nie miałem takiej gleby jak Krycha ale musiałem się napocić jeżdżąc po koleinach i nieraz zdarzyło się dobić gdy coś jechało z przeciwka i nie było gdzie uciec Ale czego się nie robi dla lansu A żeby nie było to zajefajna fura... Na żywo jeszcze lepiej wygląda I wracaj na lato do RS-ów bo wyglądały kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Rzęch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Krycha, nie targasz na koleinach o ziemie na takiej glebie ? Obniżyłem teraz przód trochę, ogólnie ciężko ale daje rade.Konus drogi nie są tragiczne, najgorzej jest na mieście na wsi jest bajka. Daniel..... Paulina pozdrawia również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Krycha, nie targasz na koleinach o ziemie na takiej glebie ? Obniżyłem teraz przód trochę, ogólnie ciężko ale daje rade.Konus drogi nie są tragiczne, najgorzej jest na mieście na wsi jest bajka. Daniel..... Paulina pozdrawia również Na mieście to wiadomka... Niekiedy ciężko na parking wjechać a co dopiero krawężnik czy próg zwalniający Grunt to się pilnować i nie płakać jak coś zazgrzyta :gwizdanie: Mnie już kusi żeby kręcić na dół bo ładna pogoda ale 7 km mam do pracy i takie koleiny że przedupcone jak w ruskim czołgu nawet na serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murano124 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 super zrobione auto. Na lato wróc do kolek rs6 jak dla mnie najlepiej pasuja do tego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Wiem, wiem. Narobiło się tych replik choćby na allegro i teraz sporo aut na tym kole się porusza co mnie denerwuje [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 11:18_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 za***ista jest ta fela to jest ori od a4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Felga dobra tylko za waska .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Nie to nie ori felga z A4. Wąska, ale w sumie dobrze bo by tarło. A na 16stce jak nie jest nisko to nie ma wogóle wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 i w ten oto sposób nawet tak małe koło jak 16" wygląda rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi