slepy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Trochę się podjarałem i coś będę kombinował, ale zdecydowanie skromniej znaczy ciszej :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Siema przez Ciebie rzeźbić nie przestanę
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jestem w szoku , czarną podsufitkę bym tu widział
szafa Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 miazga ten kolor, kola i gleba robia wrazenie gwint spuszczony na maxa? jak sie jezdzi? bo zaczynam szukac do swojej czegos
michu93 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no wygląda rewelacyjnie, ale wydaje mi się,że na klapie jest odcień.. :gwizdanie: ale mimo wszystko
Buba Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 kufa czy wy wogole jezdzicie na takim zawiasie
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze tylko jakiejś navi brakuje-sesyjka konkret :good: ps: to jest reklama kościoła wy Antychryści :kox:
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Gleba koooox to jest setup na codzień jeszcze tylko progów brakuje i klamki ,dokładka tylna w kolor :kox: Auto rewelacyjne
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale wydaje mi się,że na klapie jest odcień.. :gwizdanie: no klapa malowana to moze zbyt dobrze ciezko było dobrać miazga ten kolor, kola i gleba robia wrazenie gwint spuszczony na maxa? jak sie jezdzi? bo zaczynam szukac do swojej czegos zmień dane w profilu bo nie było S4 B5 w dizlu
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dziękuje, fajnie że się podoba Krótko mówiąc to jest setup na codzień, auto z tyłu zjechane jest na sam dół co mnie martwi, bo potrzebuje jeszcze z 1cm. Przód jeszcze mam regulacje w dół, ale niżej się nie da. Klapa wyszła beznadziejnie, ale nie przejmuje się tym bo tak czy siak auto będzie całe lakierowane. Czarna podsufitka jak i reszta gratów na dachu jest w planie
medik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krystyna całe będzie malowane ? Jaki kolor ?
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kolor będzie odświeżany, bo wkurzają mnie ryski, zadrapania itp. Ewentualnie dodatek jakiegoś brokatu, ale to wszystko bliżej jesieni.
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Czarna podsufitka jak i reszta gratów na dachu jest w planie możesz sprecyzowac pogrubienie ??? :gwizdanie: :naughty:
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pewnie zrozumiałeś, że chce malować dach na czarno? W sumie.... ee chyba nie Chodziło mi o rączki, słoneczniki i reszta plastików dookoła. Mam chytry plan na flokowanie tego całego badziewia, bo ori z S4 już ma sporo osób
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kolor będzie odświeżany, bo wkurzają mnie ryski, zadrapania itp. Ewentualnie dodatek jakiegoś brokatu, ale to wszystko bliżej jesieni. jak coś możesz zapyać o kolor nawacek007 od nas-on coś z kolorami ferrari modził u siebie
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pewnie zrozumiałeś, że chce malować dach na czarno? W sumie.... ee chyba nie o tym akurat nie myślałem
Rekomendowane odpowiedzi