slepy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Trochę się podjarałem i coś będę kombinował, ale zdecydowanie skromniej znaczy ciszej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Siema przez Ciebie rzeźbić nie przestanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon20 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 "A do kościoła jeżdżę tak..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 super auto, a mody miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 jestem w szoku , czarną podsufitkę bym tu widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 miazga ten kolor, kola i gleba robia wrazenie gwint spuszczony na maxa? jak sie jezdzi? bo zaczynam szukac do swojej czegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 no wygląda rewelacyjnie, ale wydaje mi się,że na klapie jest odcień.. :gwizdanie: ale mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Elegancko Siedzi jak moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 kufa czy wy wogole jezdzicie na takim zawiasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze tylko jakiejś navi brakuje-sesyjka konkret :good: ps: to jest reklama kościoła wy Antychryści :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Gleba koooox to jest setup na codzień jeszcze tylko progów brakuje i klamki ,dokładka tylna w kolor :kox: Auto rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale wydaje mi się,że na klapie jest odcień.. :gwizdanie: no klapa malowana to moze zbyt dobrze ciezko było dobrać miazga ten kolor, kola i gleba robia wrazenie gwint spuszczony na maxa? jak sie jezdzi? bo zaczynam szukac do swojej czegos zmień dane w profilu bo nie było S4 B5 w dizlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dziękuje, fajnie że się podoba Krótko mówiąc to jest setup na codzień, auto z tyłu zjechane jest na sam dół co mnie martwi, bo potrzebuje jeszcze z 1cm. Przód jeszcze mam regulacje w dół, ale niżej się nie da. Klapa wyszła beznadziejnie, ale nie przejmuje się tym bo tak czy siak auto będzie całe lakierowane. Czarna podsufitka jak i reszta gratów na dachu jest w planie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krystyna całe będzie malowane ? Jaki kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kolor będzie odświeżany, bo wkurzają mnie ryski, zadrapania itp. Ewentualnie dodatek jakiegoś brokatu, ale to wszystko bliżej jesieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Czarna podsufitka jak i reszta gratów na dachu jest w planie możesz sprecyzowac pogrubienie ??? :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pewnie zrozumiałeś, że chce malować dach na czarno? W sumie.... ee chyba nie Chodziło mi o rączki, słoneczniki i reszta plastików dookoła. Mam chytry plan na flokowanie tego całego badziewia, bo ori z S4 już ma sporo osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kolor będzie odświeżany, bo wkurzają mnie ryski, zadrapania itp. Ewentualnie dodatek jakiegoś brokatu, ale to wszystko bliżej jesieni. jak coś możesz zapyać o kolor nawacek007 od nas-on coś z kolorami ferrari modził u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pewnie zrozumiałeś, że chce malować dach na czarno? W sumie.... ee chyba nie o tym akurat nie myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi