Skocz do zawartości
IGNOROWANY

MajóVWka 2010 - 25-27 czerwca 2010 na Lotnisku Ułęż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy bez rejestracji mozna wjechac czy nie?

Opublikowano

moze być z tym problem :gwizdanie: wjazd jest ogólnie płatny

Opublikowano

Z tego co ja to wykumalem to ejst to tak ze przy bramie wjazdowej nalezy okazac wydrukowany ten swistek czy jakos tak i heja :) Generalnie zaklepalem sie przez neta ale nie wiem czy to jets konieczne.

Opublikowano

rejestracja zajmuje 30 sekund :) Z danych wystarczy tylko imię nazwisko i mail... A to czy ostatecznie pojedziesz czy nie, nie ma większego znaczenia, więc zarejestrować się można :) Nic to nie boli i nie kosztuje :) Trzeba też wydrukowac sobie świstek (deklarację) i mieć ją wypełnioną jak będziesz wjeżdżał na teren zlotu :wink4: Wydaje mi się że jeśli ktoś nie będzie miał tych deklaracji to przy bramie będą jakieś zapasowe, ale nie liczcie że będzie ich dużo i dla każdego wystarczy :no: Lepiej sami sobie wydrukujcie :wink4:

Opublikowano

rejestracja zajmuje 30 sekund :) Z danych wystarczy tylko imię nazwisko i mail... A to czy ostatecznie pojedziesz czy nie, nie ma większego znaczenia, więc zarejestrować się można :) Nic to nie boli i nie kosztuje :) Trzeba też wydrukowac sobie świstek (deklarację) i mieć ją wypełnioną jak będziesz wjeżdżał na teren zlotu :wink4: Wydaje mi się że jeśli ktoś nie będzie miał tych deklaracji to przy bramie będą jakieś zapasowe, ale nie liczcie że będzie ich dużo i dla każdego wystarczy :no: Lepiej sami sobie wydrukujcie :wink4:

dokładnie tak

a jak ktoś nie lubi spać w namiocie to daje namiary na pokoje gościnne w pobliżu zlotu

Zajazd Nad Wieprzem

Ostatnia aktualizacja przez użytkownika ygd dnia 16 Maj 2009

Zajazd nad Wieprzem

Sarny 3

08-504 Ułęż

tel.: +48 81 880 33 05

fax: +48 81 880 33 10

[email protected]

2010-06-14 22:50:43

Karczma Rybna

Ostatnia aktualizacja przez użytkownika ygd dnia 16 Maj 2009

Hotel restauracja Karczma Rybna

Ryki

ul. Lubelska 11

081 865-12-26

0501 50-61-43

Opublikowano

no ja bede Lupo :)

Opublikowano

Kurde a ja chyba nie dotre :wallbash: mam troche zajec i auto nie gotowe a musze na zerkow ogarnac wiec chyba ryki odpadna :thumbdown:

Opublikowano

Kurde a ja chyba nie dotre :wallbash: mam troche zajec i auto nie gotowe a musze na zerkow ogarnac wiec chyba ryki odpadna :thumbdown:

no to szkoda :confused4: ale staraj tam sie jak możesz :kox:

Opublikowano

trochę ludu klubowego ze świata Audi się wybiera więc zapraszam :)

jeśli ktoś się martwi o pogodę to powiem wam że nasz dostawca cateringu na zlocie będzie miał sporo miejsca zadaszonego więc luzik

impreza już dopięta na ostatni guzik

do zobaczenia na miejscu ;-)

Opublikowano

no i co nikt z audi nie jedzie ?

Opublikowano

Nie no kilka osób będzie :) Ja pewnie będę, z Ryk to powinna cała ekipa zawitać :) Może Nosb, Krycha itd. z świętokrzyskiego ;)

Opublikowano

Pewnie bedzie z 10 autek :decayed: ja narazie zamierzam być, ale dopiero gdzieś po 13, bo mam egzamin w wawie przedtem :wallbash:

Opublikowano

z tego co czytam po forach to zapowiada się dobry zlot

jutro i w sobotę zapowiadają 23 stopnie a w niedziele pełne słońce i 26 :>

Opublikowano

W niedziele do ktorej to trwa? moze by sie udalo wpasc na troche... :mysli:

Opublikowano

pewnie jak rok temu do 12-13 wszystko sie wyniesie, naciekawsza będzie sobota :wink4:

chociaż w tym roku pogoda podobno ma być wiec moze być lepiej i w niedziele, niz rok temu w deszcz :gwizdanie:

Opublikowano

W niedzielę to już raczej pakowanie i do domu :) Więc nie wiem czy Ci się opłaca, lepiej spinaj poślady i wpadaj w sobotę :):wink4:

A Krycha i te inne z świętokrzyskiego przyjadą? :decayed:

Opublikowano

Ty a ty dzisiaj już będziesz na tym lotnisku :mysli:

Opublikowano

Krycha ze squadem ma byc :) Mysle,że 5 aut chyba :) To ja odpuszczam jednak :(

Opublikowano

To ja odpuszczam jednak :(

No nie bądź miętka pytka :decayed: Jutro Cię widzimy i nie ma nie :decayed::tongue4:

Opublikowano

jest :no::tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...