Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 no to lecimy dalej z programem sa w full elektryce i z pamiecią atylna kanapka ma grzanko Doniek dziękówka za pomoc!! :drunk::drinks::drunk:
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Artur za ta cene to bym sam po nie do Wawy leciał jest piknie
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No i karwa tak to się całe towarzystwo nakręca....ja to pier....już myślę w takim układzie nad nastepnymi modami nie uciekniecie mi tak łatwo:thumbup:
jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I panel na grany tył tyłu grzanego niebedziem robic poco Ci to dokładnie, maty mi sprzedaż i gra
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I panel na grany tył tyłu grzanego niebedziem robic poco Ci to Jak to po co? Fafel powiedział ze na zimowy nie jedzie jak nie będzie grzania ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- I panel na grany tył [/quotetyłu grzanego niebedziem robic poco Ci to dokładnie, maty mi sprzedaż i gra Zapomnij
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I panel na grany tył tyłu grzanego niebedziem robic poco Ci to Jak to po co? Fafel powiedział ze na zimowy nie jedzie jak nie będzie grzania +10 :thumbup:
Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I panel na grany tył a co ty tam będziesz grał na tym tyle:przebiegly:
przemciotorun Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 gicio!! na najblizszym spocie obczajamy czy maty z tylu podejda do b5
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I panel na grany tył a co ty tam będziesz grał na tym tyle:przebiegly: no literówka bo pisane w fona a tak nawiasem mówiąc to ciezko jak cholera trafić jasne fotele w skórze z wypasem
Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink: a fotele faktycznie wypas:naughty:
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie
Karol89 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 fotele wypas pochodzą z a6 c6 czy z a4 :slina: gratuluje zakupu
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie ide do tego jeszcze troszkę
Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie ide do tego jeszcze troszkę tzn kiedy widzimy się u dońka?
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie ide do tego jeszcze troszkę tzn kiedy widzimy się u dońka? :whistling: ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Truskawak zły podpis "Kto nigdy nie popełnił błędu, nigdy nie spróbował niczego nowego" A. Einstein Winno być tak: "Kto nigdy nie popełnił błędu, nigdy nie pozał Domina" Artur82
jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie ide do tego jeszcze troszkę ale że co że w CB to ja też będę
Gość Edyta Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 literówka czy litrówka:decayed: wszystko jedno:wink:a fotele faktycznie wypas:naughty: litrówka to chetnie ide do tego jeszcze troszkę tzn kiedy widzimy się u dońka? :whistling: ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Truskawak zły podpis "Kto nigdy nie popełnił błędu, nigdy nie spróbował niczego nowego" A. Einstein Winno być tak: "Kto nigdy nie popełnił błędu, nigdy nie pozał Domina" Artur82 już zmieniam szefie:grin:
Rekomendowane odpowiedzi