Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Aż łezka sie w oku kręci :grin: ja tez juz ogarnalem swój tył ale brak czasu na foty

Bardzi dziękuje za udaną transakcję :decayed:

najlepsze było jak dzownie do "gońca" i pytam i jak masz...nie Pan właśnie sciąga :banan:

Opublikowano

Jak był pod Radomiem to sie obudzilem wstalem szybko i odkrecilem heheh

Opublikowano

Artur nie trzeba eSy w twoim kolorze sline robi robote, jest :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kurcze na prawde ladnie. Ja jak mialem s lina nic widac go nie bylo ;)

Opublikowano

Kuzwa i czlowiek bedzie cala droge do BT bedzie jechal za nim zeby tylko mogl sobie popatrzrc na ta dokladeczke :grin:

Opublikowano
  • Autor
Kuzwa i czlowiek bedzie cala droge do BT bedzie jechal za nim zeby tylko mogl sobie popatrzrc na ta dokladeczke :grin:

:drinks::drunk::drinks:

Opublikowano

no Panie kolego jest świetnie, z zewnątrz już chyba nie ma co zmieniać :naughty: co by nie mówić to śliczne masz to B6. no ja bym tylko letnie koła zmienił na 19" RS6 C5, ale sam wiesz... ja jestem zboczony na punkcie tego koła :decayed:

Opublikowano
no Panie kolego jest świetnie, z zewnątrz już chyba nie ma co zmieniać :naughty: co by nie mówić to śliczne masz to B6. no ja bym tylko letnie koła zmienił na 19" RS6 C5, ale sam wiesz... ja jestem zboczony na punkcie tego koła :decayed:

Mi już się przestawiło na rotora:bag:

Opublikowano

ja chyba za krótko na nim jeździłem żeby mi się przestawiło.. "tylko" 2 sezony :decayed:

Opublikowano
  • Autor
ja chyba za krótko na nim jeździłem żeby mi się przestawiło.. "tylko" 2 sezony :decayed:

no niestety mi się podoba od zawsze koło rs4 w 19" i w końcu w tym sezonie zawita na aucie :banan:

Opublikowano

no niestety mi się podoba od zawsze koło rs4 w 19" i w końcu w tym sezonie zawita na aucie :banan:

oj będzie grubo :kox:

Opublikowano

Z jakim ET?:whistling: Dla mnie tylko ET29 miażdzy suty:kox:

Opublikowano

no to juz sobie miazdz bo takie bedzie :grin:

Opublikowano
  • Autor

no to juz sobie miazdz bo takie bedzie :grin:

:naughty::naughty:

Opublikowano

wiem, wiem :wink: i tak auto jest świetne :whistling:

Opublikowano

Lo kurfa będzie szał:slina:

Opublikowano

Będzie trzeć a nie szał. Ale ...uj Koło musi Trzeć :dancing: Artur zakładaj lato rozjebiesz system tymi kołami i osadzeniem. Teraz gwint jakiś by się przydał.

Opublikowano
  • Autor

Będzie trzeć a nie szał. Ale ...uj Koło musi Trzeć :dancing: Artur zakładaj lato rozjebiesz system tymi kołami i osadzeniem. Teraz gwint jakiś by się przydał.

ale że co ma trzeć...to są koła od Bart-sa więc On na nich latał i nić nie tarło :banan:

Opublikowano

A pierwszym poście masz info że ET48:whistling:

Opublikowano
  • Autor
A pierwszym poście masz info że ET48:whistling:

a dystans :grin: