moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie pier* Ty nic nie pamiętasz to pamiętam tak lekuchno przez mgłe , dlatego napisałem ci że słyszałem co innego :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wiem co napisałes pało odnoś sie bo mi przykro ;(
Yaki Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Koledzy zdecydujcie się gdzie, kiedy i robimy to spociwo.... Świątek piątek czy niedziela...ja się piszę
Buba Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to moze i ja wpadne tylko troche innym wozidlem
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wiem co napisałes pało odnoś sie bo mi przykro ;( zgłosze cie do moderatora to moze i ja wpadne tylko troche innym wozidlem erką ??? :kox:
Nosfer Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wiem co napisałes pało odnoś sie bo mi przykro ;( zgłosze cie do moderatora
Sqizzy Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No więc ja preferuje ustawić się w przyszły wtorek o 20 na parkingu pod pocztą na ul. 1 maja Pasuje wam taki termin. Z resztą każdy dzień w tygodniu po 20 jestem dostępny, no prawie każdy :>
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pana nie bedzie bo w tygodniu ciężko pracuje na chleb , w łikend owszem :gwizdanie:
Yaki Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mi ten termin odpowiada będę na pewno...
skbart Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za zaproszenie tylko szkoda że ja mam z Wami tyle wspólnego co silnik. Bo chyba nie robili A4 VAN-ów Ale jeżeli nie macie nic przeciwko to wpadnę. Pozdrawiam
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za zaproszenie tylko szkoda że ja mam z Wami tyle wspólnego co silnik. Bo chyba nie robili A4 VAN-ów Ale jeżeli nie macie nic przeciwko to wpadnę. Pozdrawiam Zawitać zawsze można
ziuta99999 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cóż takie spociki do raczej dla równolatków mojej Audiolki, ja babcia :evil:to raczej odpadam... ale pozdro dla wszystkich klubowiczów...pomacham wam jak będę przejeżdżać...
bolsblu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Może podjadę. Muszę tylko wyszorować fele bo po zimie są zajchane
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cóż takie spociki do raczej dla równolatków mojej Audiolki, ja babcia :evil:to raczej odpadam... ale pozdro dla wszystkich klubowiczów...pomacham wam jak będę przejeżdżać... hehe my również pomachamy Może podjadę. Muszę tylko wyszorować fele bo po zimie są zajchane Pucuj i wpadaj Zapraszamy
Nosfer Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 cóż takie spociki do raczej dla równolatków mojej Audiolki, ja babcia :evil:to raczej odpadam... ale pozdro dla wszystkich klubowiczów...pomacham wam jak będę przejeżdżać... Ziuta.. Pierdoło.. Spoty dla 13 latków ? Wpadnij nie gadaj..
Rekomendowane odpowiedzi