Sqizzy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A tak serio jak masz D2S to mam dwa stare żarniki 6000K mogę Ci pożyczyć zanim kupisz nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ta niedziela odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Do szkoły trzeba lecieć :-) trzeba było napisać że siedzieliście u mustiego to bym wpadł, popatrzył jak musti lata w samych majtkach przy furze górala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A tak serio jak masz D2S to mam dwa stare żarniki 6000K mogę Ci pożyczyć zanim kupisz nowe. dzięki ale żaróweczki będę miał pewnie jutro lub środa a jeździć dużo nie brykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ciebie zatrudnię jako grajka pierwszego na kejbordzie moge śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 co tam moskal z esą się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 co tam moskal z esą się stało? gdzieś na odcinku "pedał sprzęgła - skrzynia" sp***dala płyn i nie ma ciśnienia , jest układ zapowietrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 co tam moskal z esą się stało? gdzieś na odcinku "pedał sprzęgła - skrzynia" sp***dala płyn i nie ma ciśnienia , jest układ zapowietrzony. ukarało Cię ze młodych z vectry wk.....les Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Można by jakąś bułkę oszamać w MC. Może tym razem w tygodniu ? Np środa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Można by jakąś bułkę oszamać w MC. Może tym razem w tygodniu ? Np środa ? Ty się lepiej nie wychylaj bo ostatnio czekaliśmy na aparat i operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tak to jest jak kumpel prowadzi i wpada na genialne pomysły pod drodze poza tym miałem brudne auto więc ze zdjęć nic by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 w tygodniu nie ma opcji btw na nastepnego spota juz zajade na stalfelgach 15 :confused4: ale opony beda nadrabialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 btw na nastepnego spota juz zajade na stalfelgach 15 W zimówki wskakujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jakby ktoś chciał to mam komplet stalówek 15" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ja juz po zakupie michelin alpine a4 i jestem bardzo zadowolony :> tylko wyglada kondaniasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ja juz po zakupie michelin alpine a4 i jestem bardzo zadowolony :> tylko wyglada kondaniasto umyj padaczkę to Ci ją obkleję przy okazji podaj na pw numer kom to jak bede na miescie a Ty bedziesz w szkole to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jakby ktoś chciał to mam komplet stalówek 15" Sadzisz 17" na zimę ? Bo się właśnie zastanawiam, żeby te moje Avusy 17" przeznaczyć na śnieżne upalania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 jakby ktoś chciał to mam komplet stalówek 15" Sadzisz 17" na zimę ? Bo się właśnie zastanawiam, żeby te moje Avusy 17" przeznaczyć na śnieżne upalania no eska w tej chwili stoi na zimówkach 17" również Avusy , a ze są w średnim stanie to zostawiam ten komplet na zime 15" w zime to do gnojowozów pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Musti dzieki za mini spota pod BP :hi: milo bylo poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Musti dzieki za mini spota pod BP :hi: milo bylo poznac Spoko dzięki , teraz na zimowym się zgadamy jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi