Góral.tz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 kompa mogę wziąć ale kabel mam uwalony chyba, że coś skombinuje. Logów to ja nawet u siebie nie robiłem
Sqizzy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 A za co dostałeś "ostrzeżenie" ? Dobierałeś się do Hugo ?
Góral.tz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 zrobiłem OT w swoim wątku w dziale technicznym :polew: :polew: taki jeden zielony sie znalazł :sick3: Góral super opis moda, bialasa grubaska od razu zlokalizowałem..uszy cieplutkie... :kox: cena butelki mojej skoczyla o 1k ojro . . :polew: :good: OT w dziale technicznym kufa niech już zlikwidują te dopalacze :polew:
Milczar Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 wpadnę na spota, akurat mam wolną niedzielę
musti Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Góral to ty umieju logi robić ??? Toć to stary pijak jest umie tylko walić wóde Siemka! Postaram sie byc 07.11.2010 na spociku. Kolego "Góral.tz" fajnie by bylo gdybys wzial laptopa, ( jak dobrze pamietam to z Toba rozmawialem na ostatnim spocie ) cos ostatnio autko sie niedogrzewa... (hmm moze termostat) oczywiscie odwdziecze sie kwiatami %%%%% Pozdro chyba nagrzewnica pada :gwizdanie: wpadaj oblukamy
Góral.tz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Toć to stary pijak jest umie tylko walić wóde TY Ty TY jeszcze OT umiem zrobić Ps mam sobie brać kierowcę :polew:
Góral.tz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W McD gołdy nie podają a bo to pod kufajke sie nie zmieści :naughty:
lukasz6891 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widze ze narazie malo osob wyrazilo chec przyjazdu... Góral.tz- kufajka moze sie przydac bo zimno moze byc
Sqizzy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 widze ze narazie malo osob wyrazilo chec przyjazdu... Góral.tz- kufajka moze sie przydac bo zimno moze byc Łukasz wpadaj. Pewnie jeszcze Milczar rura przyjedzie.
lukasz6891 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja bede na 100%, juz sobie termin zarezerwowalem :> Takze do zobaczenia na spociku. Pozdro
Sqizzy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja bede na 100%, juz sobie termin zarezerwowalem :> Takze do zobaczenia na spociku. Pozdro
hbd Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak zdążę wrócić z wyjazdów to też się pojawię
moskal Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ja chyba tez bede , nie mam z kim odstawić auta do malowania ;(
Sqizzy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ja chyba tez bede , nie mam z kim odstawić auta do malowania ;( Jakby co to 14 mogę z tobą polecieć bo LBL
moskal Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ja chyba tez bede , nie mam z kim odstawić auta do malowania ;( Jakby co to 14 mogę z tobą polecieć bo LBL loooz , chyba odłoże to na późniejszy termin , ale bede cie miał na uwadze. polecimy moimi dwoma autami jak coś , potrzebuje tylko kierowcy
Sqizzy Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 No to jak wacławy spotujem sie jutro? może od razu pod lidla bedziemy podjeżdżać Góral weź kabel
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 No to jak wacławy spotujem sie jutro? może od razu pod lidla bedziemy podjeżdżać Góral weź kabel ale ten spalony czy ten dobry??
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ten spalony, dobry niepotrzebny okej
Rekomendowane odpowiedzi