Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

musti

Rekomendowane odpowiedzi

ale ja miałem 225 jak kupiłem :) i różnica miedzy 215 jest dla mnie znacząca . Może model opony też ma znaczenie ale jeśli sam rozmiar to różnica w koleinach jest spora :) a felg nie zmieniam tylko dystanse zakładam chyba bo mi nie odpowiada jedynie to że się schowały :) a zmieniłem na b6 ze względu na np kontrole trakcji. Wiem że po lifcie b5 też miało .Napewno chciałem 1.8t zastanawiałem się ale jakoś mnie przekonało 163kM noi żonie się spodobało hahaha a wiecie chyba że po ślubie jest wspólnota majątkowa wiec decyzja nie była tylko moja hahahaha. Boże jaka spowiedź normalnie hahaha

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

a tak w ogóle to nie wiem w końcu czy mam zawias sline czy nie :) po czym poznać??

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ale ja miałem 225 jak kupiłem :) i różnica miedzy 215 jest dla mnie znacząca . Może model opony też ma znaczenie ale jeśli sam rozmiar to różnica w koleinach jest spora :) a felg nie zmieniam tylko dystanse zakładam chyba bo mi nie odpowiada jedynie to że się schowały :) a zmieniłem na b6 ze względu na np kontrole trakcji. Wiem że po lifcie b5 też miało .Napewno chciałem 1.8t zastanawiałem się ale jakoś mnie przekonało 163kM noi żonie się spodobało hahaha a wiecie chyba że po ślubie jest wspólnota majątkowa wiec decyzja nie była tylko moja hahahaha. Boże jaka spowiedź normalnie hahaha

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

a tak w ogóle to nie wiem w końcu czy mam zawias sline czy nie :) po czym poznać??

Na wlepce w bagażniku jest oznaczenie i po tym można stwierdzić

Bongod nie pier*** jak stary tylko bierz ode mnie 18" a nie pożałujesz tylko będziesz zachwalał.

Obieraj bryke i wpadaj na przymiarki :decayed:

Bryka odebrana :) na wlepce z tego co pamietam to chyba komfort bylo zawieszenie ale ktos cos mowil ze jakby nizej siedzi i ze cos tam czerwone jest przy amorze :)

Bryka odebrana :) na wlepce z tego co pamietam to chyba komfort bylo zawieszenie ale ktos cos mowil ze jakby nizej siedzi i ze cos tam czerwone jest przy amorze :)

Podjedź to Ci pokaże jest na wlepce z tyłu.

Jak coś to jestem cały czas w domu możesz podjechać jutro np.

No wiem na ktorej wlepce :) sprawdzilem po kodach i bylo ze costam costam komfort zawieszenie wiec nie s line :) ale jak patrze na niektore b6 to maja wieksza szpare :) hyba ze sprezyny mi siadly ze starosci hahaha najsmieszniejsze ze. Wedlog tlumaczenia kodow mam kierownice z bezpiecznego drewna hahaha ciekawe co to oznacza ze bezpieczne moze ze korniki nie zerzra :D

---------- Post dopisany 26-04-2013 at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 21:13 ----------

Chyba wymienie olej na motula ma ktos??bo cos podejzewam ze to ten castrol mnie tak wk***ia z ranca :) i pytanie jest czy znow filtry wymieniac??mozna wymienic na takiej samej gestosci motul i filtry zostawic? Bo maja z 1500 przejechane dopiero :/

---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:02 ----------

5W40 jak dobrze pamietam

Pakujesz tyle kasy w mechaników a szkoda Ci wymienić jeden filtr za kilka dych ? A w czym ma pomóc wymiana oleju ? Piach masz w starym że rzęzi rano ? Jaki teraz olej masz ?

wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.

I jaki ten motul bo widze ze kilka rodzajow jest :)

---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

No juz na kilku forach czytalem ze silnik hujowiej hula na castrolu a po wymianie na motul jest gitarka i to nie jest odosobniona akcja

---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:13 ----------

A kasy duzo nie wlozylem jak do tej pory 2tysie rozrzad z lancuchem i napinaczem i swiece wiec to co itak trzeba bylo zmienic przy kupnie uzywki noi olej z filtrami wiec luz

---------- Post dopisany at 08:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

Dzis 230 do pracy lecialem hehe wskazowka sie przesowala od spalania :) musze ta manetke w koncu zalozyc bo lezy i sie kurzy ciekaw jestem spalania :)

---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:17 ----------

Masz racje Sqizzy z tym filtrem w sumie grosze . Pamietam ze ktos chandlowal na jakims forum olejami musze poszukac

ale jak kola bongod zalozysz wieksze to komputer bedzie przekłamywał najlepiej jest zalac do pelna na stacji zrobic iles tam km i ponownie jechac i dopełna zalac i ci wyjdzie ile spalil. A co z kółkami bongod?

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

pakuj te mam8 18 od mustiego calkiem inaczej bedzie się prezentować

No juz na kilku forach czytalem ze silnik hujowiej hula na castrolu

Castrolem to sobie mozesz drzwi od garażu przesmarować a nie silnik :wink: Lej 5W40

ale jak kola bongod zalozysz wieksze to komputer bedzie przekłamywał najlepiej jest zalac do pelna na stacji zrobic iles tam km i ponownie jechac i dopełna zalac i ci wyjdzie ile spalil. A co z kółkami bongod?

---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

pakuj te mam8 18 od mustiego calkiem inaczej bedzie się prezentować

Bongod i jak wpadasz na przymiarkę alu :decayed: ?

Wszyscy Ci dobrze radzą łał :naughty:

można przymiarke zrobic i luknie jak to u niego bedzie wygladac

---------- Post dopisany 28-04-2013 at 17:44 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 14:20 ----------

nie ma ktoś z was może dystansow jakis zebym mogl spasować 10mm albo 13mm przed zamawianiem żeby nic nie obcieralo mi?

Będziesz potrzebował innych dystansów na przód i innych na tył. I koniecznie je kup bo kiszka trochę teraz że te felgi takie schowane

Żebyście się tak ostatnio z Patrykiem nie przytulali i pocieszali co się w waszych b6 dzieje, to zauważyłbys że tylne koło od nadkola jest dalej niż przednie :-) O ile przód jakoś wyglądał to tył padaka

A ty nie pierdziel bo masz avanta w fajnym kolorze i jedyne słuszne koło do tego to 18