bongod Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 gitara kiedy beda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 gitara kiedy beda? nie wiem jak się dowiem dam znać piór póki co nie mam do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 ok jakby ktoś miał pomysły to ten dźwięk mnie irytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 gitara kiedy beda? nie wiem jak się dowiem dam znać piór póki co nie mam do B6 a do b5 masz ? i osłone pod silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Kurna to wpada ktos na wode do mnie???? Bo nie mam z kim sie shlac jak bedzie deszcz to na hacie maelanz jak macie na ps3 giery to tez dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Kurna to wpada ktos na wode do mnie???? Bo nie mam z kim sie shlac jak bedzie deszcz to na hacie maelanz jak macie na ps3 giery to tez dobrze to mam z felgami wpaść rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 obojetne mi napewno były by przymierzone ---------- Post dopisany at 02:58 ---------- Poprzedni post napisany at 02:55 ---------- + ładna dziewczynka do wydania tylko 180 wzrostu ale te walory .....oczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 obojetne mi napewno były by przymierzone ---------- Post dopisany at 02:58 ---------- Poprzedni post napisany at 02:55 ---------- + ładna dziewczynka do wydania tylko 180 wzrostu ale te walory .....oczy.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 obojetne mi napewno były by przymierzone ---------- Post dopisany at 02:58 ---------- Poprzedni post napisany at 02:55 ---------- + ładna dziewczynka do wydania tylko 180 wzrostu ale te walory .....oczy.... ? najebał się..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Patryk jak tam dłubałeś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 narazie nic ---------- Post dopisany 05-05-2013 at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2013 at 14:04 ---------- może jakiś spot w tym tygodniu by ogarnął bo pogoda dopisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jeśli będą montowane na nim manetki to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 manetki pod mc nie zamontujesz, bo to dłuższa robota jest z kodowaniem razem jeśli będą montowane na nim manetki to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ojtam ojtam 2 bigmaczki czasu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jak chcesz to możemy sie umowic jakos wstepnie na jakis dzien jak oczywiscie ogarnales ten srubokret torx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Chłopy ma ktoś z Was odkurzacz piorący ? Potrzebuję pożyczyć by wyprać fotele w aucie ojca i chodniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja niestety nie mam tez by mi sie przydal do prania wycieraczek i wnetrz wokol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jest manetka nie ma poduszki heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi