Opublikowano 7 Lipca 201412 l Witajcie, chciałem się zapytać jakie tarcze + klocki na tył do mojego auta oraz jakie są orientacyjne koszty ich. Audi A4 B5 96r 110km AFN Avant przed liftem.
Opublikowano 7 Lipca 201412 l kolega wandej dobrze napisał te klocki mają inny rozmiar do 97 roku powinny by fdb1167
Opublikowano 7 Lipca 201412 l Mają inny wymiar.Pasują i mozna wymiennie je założyć ale nie ma gwarancji że nie będą "chodzić" w zacisku i tym samym piszczeć itp:hi:
Opublikowano 8 Lipca 201412 l Cześć. Powoli przymierzam się do zakupu tarcz i klocków do a4 b5 1.9 TDI 110 KM AFN z napędem Quattro, rocznik 96" Co możecie polecić? Raczej daily driver, więc nie potrzebuję jakieś super hiper. Z przodu mam tarcze i klocki Boscha - jestem z nich zadowolony. Doszły mnie słuchy że wymieniając tarcze z tyłu w quattro należy wymienić również łożyska kół. Prawda to? Jeśli tak, co się stanie jak nie wymienię? Jaki koszt w/w łożysk?
Opublikowano 8 Lipca 201412 l Cześć. Powoli przymierzam się do zakupu tarcz i klocków do a4 b5 1.9 TDI 110 KM AFN z napędem Quattro, rocznik 96" Co możecie polecić? Raczej daily driver, więc nie potrzebuję jakieś super hiper. Z przodu mam tarcze i klocki Boscha - jestem z nich zadowolony. Doszły mnie słuchy że wymieniając tarcze z tyłu w quattro należy wymienić również łożyska kół. Prawda to? Jeśli tak, co się stanie jak nie wymienię? Jaki koszt w/w łożysk? Raczej w osce trzeba wymienić łożyska. W q nie ma tarczy razem z piasta:wink. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 8 Lipca 201412 l niedługo nasz klient będzie testował w A6 C6 fl 347mm ferodo DS + tarcze OZ perforowane, do tego tył bodajże 302mm TRW + Ferodo premier na płynie rbf 300. Devik dać na tył tarcze pagida czy trw i czy ferodo premier na tyle zastosować czy pagida ?
Opublikowano 8 Lipca 201412 l to pagid Powiem Ci ze jakoś się nie przyjęły n nas:kwasny: Poszlo trochę i od razu kilka reklamacji. Ale to może być totalny przypadek:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 8 Lipca 201412 l tutaj mowa o klockach, tematu tarcz jeszcze nie gryzłem ale na dniach postaram sie cos tam poćwiczyc
Opublikowano 8 Lipca 201412 l Kot je raz dwa przećwiczy to będzie czarno na białym, dałbym OZ ale pusto ma być najlepiej jak tylko się da więc będzie w miejscu stawać - auto super znajomego:whistling: ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Kot je raz dwa przećwiczy to będzie czarno na białym, dałbym OZ ale pusto ma być najlepiej jak tylko się da więc będzie w miejscu stawać - auto super znajomego:whistling: Wandej w czym były te problemy? Osobówki czy cięższe tematy ?
Opublikowano 8 Lipca 201412 l Kot je raz dwa przećwiczy to będzie czarno na białym, dałbym OZ ale pusto ma być najlepiej jak tylko się da więc będzie w miejscu stawać - auto super znajomego:whistling:---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Kot je raz dwa przećwiczy to będzie czarno na białym, dałbym OZ ale pusto ma być najlepiej jak tylko się da więc będzie w miejscu stawać - auto super znajomego:whistling: Wandej w czym były te problemy? Osobówki czy cięższe tematy ? E60 3.0d. Pogięte po 2 tygodniach. Ostre baty dostawały bo widać ze kolorowe ale raczej powinny wytrzymać Tył to raczej da radę każdy:wink:
Opublikowano 10 Lipca 201412 l Witam wczoraj robiłem ogólny przegląd auta z racji wymiany wahacza i osłony przegubu. I zobaczyłem że kończą mi hamulce z tyłu w sensie tacza i klocki z jednej strony to dziwne bo z drugie jest jeszcze sporo. i dlatego mam pytanie jakie tarcze i klocki kupić ?? Mam A4 B5 1,8 125km 1997 przed lift.
Opublikowano 10 Lipca 201412 l panowie pod tarcze ATE 312mm klocki ferodo premier beda dpowiednie? jaki maja numer katalogowy?
Opublikowano 10 Lipca 201412 l panowie pod tarcze ATE 312mm klocki ferodo premier beda dpowiednie? jaki maja numer katalogowy? Na uj Ci te ate?
Opublikowano 10 Lipca 201412 l jakiej firmy zamiast ate? -mogie miec nowki tarcze za 200 stowki dlatego ATE