Opublikowano 11 Marca 201511 l U dzika już byłem a od ręki powinienem mieć Thermotec albo Hella Behr nie podbiega po Hella? "Behr Hella Service" Edytowane 11 Marca 201511 l przez soulmaster3m
Opublikowano 11 Marca 201511 l Może na przednich jest taka przebitka. Ja za tylne Ferodo płaciłem bodaj 80zł/szt a OZ stały 95 chyba ale Dzik nie miał ich na stanie akurat. Napisz do Wandeja i się dowiedz. On ma bdb ceny. Do Dzika też napisz i sobie ceny porównaj. polecam porównywać z ferodo u nas - aktualnie zamiatamy
Opublikowano 11 Marca 201511 l ooooOoo, dziku, pamiętaj sprawdzić mi te Zimmmmmmmermannnnny no i ten zaworek 4B0 820 177
Opublikowano 11 Marca 201511 l Adam, potrzebuję najnowszy katalog OZtamasz na zbyciu ? Jasne, dane do wysyłki takie jak kiedyś ? żadna praca nie hańbi koleżko Ehhh... za grosz poczucia humoru
Opublikowano 11 Marca 201511 l Adam, potrzebuję najnowszy katalog OZta masz na zbyciu ? Jasne, dane do wysyłki takie jak kiedyś ? żadna praca nie hańbi koleżko Ehhh... za grosz poczucia humoru nie. wyslij mi na warsztat adres na stronie w podpisie co bede Ci winien ?
Opublikowano 11 Marca 201511 l aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre Edytowane 11 Marca 201511 l przez Wandej
Opublikowano 12 Marca 201511 l aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre pięknie ) Super rezultat gratuluje. Konkurencja to dobra sprawa, mobilizuje do pracy i klienci zawsze korzystają
Opublikowano 12 Marca 201511 l Dzik to zawsze potrafi wyjść z twarzą z każdej sytuacji Gość ma nerwy ze stali. No, no, klienci korzystają bijcie się o mnie A Ty kup już to co masz kupić i nie kombinuj dycha czy dwie w tą lub w tamtą co za różnica Ja bym brał u tego z którym mi się przyjemniej pisze:) Edytowane 12 Marca 201511 l przez Mesiah
Opublikowano 12 Marca 201511 l aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre A powiedziec Ci na ile ja kupilem gratow Ferodo z ICarsu w zeszłym tygodniu ???? Tfu, miesiacu..
Opublikowano 12 Marca 201511 l aktualnie zamiatamy Nic ciekawszego do roboty nie ma ? No już w tym tygodniu za 2k zł poszło ferodo więc chyba jednak ceny nadal mam dobre pięknie ) Super rezultat gratuluje. Konkurencja to dobra sprawa, mobilizuje do pracy i klienci zawsze korzystają otóz to Tomek Tyś to potentat Ma przyjść jutro zacisk 345mm. jak dostarczę na sobotę to zrobisz szybciej czy posyłać na poniedziałek?
Opublikowano 14 Marca 201511 l Witam Jakie klocki tarcze i zaciski do audi a4 b5 1.8 ADR sedan. Co polecacie i jakiej firmy nna przód i tył ?