Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Individual Avant do bujania się na dzielni ;p new foto str 76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie i to mnie martwi ;( bo gdyby nie była peknięta to bym już je brał, podobno dobrze zrobiona ale to podobno :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 22:25_________________________________________________235/40/18 na gwincie taka oponka nie bedzie za szeroka ? :mysli:

bedzie za szeroko, prawdopodobnie bedzie tarlo o sprezyne z tylu, jak dasz dystans to bedzie tralo o nadkole, zalezy jakie ET i J ,

generalnie mialem 235/40/18 8J na ET 43 i z tylu tarlo o sprezyne az wytarlo pasek z pol cm gleboki, dalem dystans to tarlo o nadkole plastikowe, generlanie tragalo po koleinach az wyrywalo kiere z reki, teraz mam na tym setupie 215/40 i jest niebo zamierzam z tylu dac dystans 15 mm :decayed:

Opublikowano

kurde bo są avusy III tylko z tymi oponami i też obawiam się ze za szeroko będzie :gwizdanie: a bez opon koleś nie chce ich dać :kwasny: i z kolei mam jeszcze na oku łopaty z a8 225/40 to już będzie lepiej :decayed:

Opublikowano

kurde bo są avusy III tylko z tymi oponami i też obawiam się ze za szeroko będzie :gwizdanie: a bez opon koleś nie chce ich dać :kwasny: i z kolei mam jeszcze na oku łopaty z a8 225/40 to już będzie lepiej :decayed:

stary ty tych kolek nigdy nie kupisz :decayed:

Opublikowano

ja wieżę w Józka tylko musi się przekonać że na naleśnikach da się jeździć :>

Opublikowano

Jozek, mam stalówki 15" z oponami zimowymi, na lato jak znalazł :naughty:

dla Ciebie za 150zł :decayed:

Opublikowano

właśnie na takich teraz jeżdze :decayed:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 20:22_________________________________________________

ja wieżę w Józka tylko musi się przekonać że na naleśnikach da się jeździć :>

:good:

Opublikowano

Dla mnie na 235/40 jest znacznie lepsza przyczepność czuć że się jedzie na szerszym kole.Fura się klei jak wściekła do tego jakoś wygląda z tyłu bo 225/40 jest za wąska przy 18'.Po za tym lepiej wybiera dziury niż 225 :wink4:

Opublikowano

Dla mnie na 235/40 jest znacznie lepsza przyczepność czuć że się jedzie na szerszym kole.Fura się klei jak wściekła do tego jakoś wygląda z tyłu bo 225/40 jest za wąska przy 18'.Po za tym lepiej wybiera dziury niż 225 :wink4:

szczegolnie w koleinach no idzieee jak po torach..... gorzej jak trzeba skrecic w boczna uliczke
Opublikowano

na gwincie bedzie za szeroko :wink4:

Opublikowano

nie chce tego co wszyscy maja ale mam już swoją wizje :decayed::kox:

keskiny mi się nie podobaja były na allegro ostatnio całe chromowane i w miare dobrej kasie ale to nie mój styl :wink4:

do mie felgi już lecą :boobs:

Opublikowano

pochwal sie co to leci :naughty:

Opublikowano

pochwal sie co to leci :naughty:

pochwale sie jak założe :decayed:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________tak na szybko :)

s7303014.jpg

s7303010.jpg

s7303003.jpg

wiem ze jest wysoko ale to sie zmieni :wink4: i my mysle zeby je pomalować w kolor niemieckich taxówek "kość słoniowa" :mysli:

Opublikowano

fajne :naughty: ale zdecydowanie za wysoki profil opony ;)

Opublikowano

wiesz co Jozek ,teraz masz normalną a4 nic szczególnego , zepsułeś auto tym kołkiem , chyba będziemy musieli cie pożegnać ;( :confused4: ;( :cool1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ive to mam zdrapać naklejke i Ci odesłać ? ;(

Opublikowano

Ive to mam zdrapać naklejke i Ci odesłać ? ;(

za karę rozwal tylną szybę :decayed:
Opublikowano

Juzek całkiem to fajnie wyglada, teraz w dół szmate :kox:

Opublikowano

W dół w dół w dół k@rwa! :decayed: To ta fela z W-wy? :wink4: Ja na Twoim miejscu bym nie malował chyba :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...