Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 " Życie choć piękne tak kruche jest ...... " niech spoczywają w pokoju ......
NIUNIAA4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to jest straszne co się stało ;( Tusk się popłakał jak się dowiedział co się stało ;( niech spoczywają w spokoju ;(
wuju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ja zaczął bym się martwić bardziej o gospodarkę, bo myślę że w najbliższym okresie nie będzie za wesoło czerwony tydzień przed nami
dawcav6 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 szkoda mi ich rodzin tylko ale nic poza tym przez ich złe decyzje zginęło o wiele więcej ludzi i jakoś nikt nic sobie z tego nic nie zrobił popieram cie w 100 % lepiej sie nie odzywaj bo powaga sytuacji tego wymaga czemu ma się nie odzywać też mam podobne zdanie co po niektórzy tu chyba przesadzają z lamentowaniem wiadomo, przykra sprawa, ale takie rzeczy się zdarzają, na świecie giną codziennie osoby w tragicznych wypadkach znał ktoś ich z Was osobiście ? rodzina to była ? wątpie, więc użalanie się na pokaz dla mnie jest śmieszne ja zaczął bym się martwić bardziej o gospodarkę, bo myślę że w najbliższym okresie nie będzie za wesoło
fayera Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czarny dzień 10.04.2010. współczucie rodzinom i bliskim.
mile_end Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jednym z najgorszych zjawisk po śmierci kogoś słynnego, ważnego jest wysyp hipokrytów ludzi niegdyś w ogóle nie interesujących się tą osobą a teraz ich wielcy fani tak jak było po śmierci Michela Jacksona, Jana Pawła II ja tam wiedziałem że był prezydentem i miał brata bliźniaka poza tym zupełnie mi obca osoba za co go lubiłem nie był pijakiem jak jego poprzednik nie podlizywał się nikomu miał dystans do samego siebie nie miał żadnej poważnej wpadki, raczej będzie dobrze pamiętany No hard feelings
krzyniek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ja zaczął bym się martwić bardziej o gospodarkę, bo myślę że w najbliższym okresie nie będzie za wesoło czerwony tydzień przed nami też mi się tak wydaje marszałek sejmu obejmując funkcję prezydenta RP powinien stanąć "ponad podziałami"
dawcav6 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no to po posiedzeniu na fete napewno zaprasza szkoda mi ich rodzin tylko ale nic poza tym przez ich złe decyzje zginęło o wiele więcej ludzi i jakoś nikt nic sobie z tego nic nie zrobił Po Twoich wypowiedziach mogę sądzić, że albo jesteś "ograniczony" albo zbyt młody żeby zrozumieć pewne sprawy... Mimo wszystko życzę Ci wszystkiego najlepszego. raczej jestem ograniczony bo jestem starszy dość troche od ciebie i jestem ciekaw czy w rzeczywistości z ciebie taki patryjota za jakiego sie podajesz i też życze ci wszystkiego naj naj
Musashi Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 wielki dramat dla kraju, dla rodzin.
KENOiX Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią.
Ukasz699 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tragedia narodowa. Nie jestem zwolennikiem Polityki w naszym Państwie.. ale przerażające jak zginęli.. ;( Z samolotu nic kompletnie nie zostało.
dawcav6 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią. akjam pisze że jestem ograniczony przecież to on chce mnie ograniczyć przez narzucanie mi swoich poglądów a przecież moge mieć swoje zdanie i nikt nie może mnie ograniczać
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 OT kolego Cezary czy możesz cytować poprawnie bo ciężko się czyta ...
Ukasz699 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią. akjam pisze że jestem ograniczony przecież to on chce mnie ograniczyć przez narzucanie mi swoich poglądów a przecież moge mieć swoje zdanie i nikt nie może mnie ograniczać Pewnie każdy ma inny pogląd na pewne sprawy nie starajmy się narzucać komuś coś.. Szanujmy siebie wzajemnie każdy ma prawy wyrażać swoje zdanie.
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no to po posiedzeniu na fete napewno zaprasza szkoda mi ich rodzin tylko ale nic poza tym przez ich złe decyzje zginęło o wiele więcej ludzi i jakoś nikt nic sobie z tego nic nie zrobił Po Twoich wypowiedziach mogę sądzić, że albo jesteś "ograniczony" albo zbyt młody żeby zrozumieć pewne sprawy... Mimo wszystko życzę Ci wszystkiego najlepszego. raczej jestem ograniczony bo jestem starszy dość troche od ciebie i jestem ciekaw czy w rzeczywistości z ciebie taki patryjota za jakiego sie podajesz i też życze ci wszystkiego naj naj Tu nie chodzi o PATRIOTYZM kolego a co do ograniczenia, które sam deklarujesz też się nie wypowiem. dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią. Masz racje kolego! P.S. Niech spoczywają w pokoju... [*]
KENOiX Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią. akjam pisze że jestem ograniczony przecież to on chce mnie ograniczyć przez narzucanie mi swoich poglądów a przecież moge mieć swoje zdanie i nikt nie może mnie ograniczać Pewnie każdy ma inny pogląd na pewne sprawy nie starajmy się narzucać komuś coś.. Szanujmy siebie wzajemnie każdy ma prawy wyrażać swoje zdanie. jednak powinien starać się wyrażając swoje zdanie nie urażać uczuć innych opsób
Ukasz699 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dawcav6 akjam panowie takie tragedie powinny łączyć nie dzielić, proszę z szacunku dla innych przestańcie z takimi tekstami. Nie ważne jaki miałeś stosunek do danych osób, bo nie zmieni to faktu iż jest to tragedią. akjam pisze że jestem ograniczony przecież to on chce mnie ograniczyć przez narzucanie mi swoich poglądów a przecież moge mieć swoje zdanie i nikt nie może mnie ograniczać Pewnie każdy ma inny pogląd na pewne sprawy nie starajmy się narzucać komuś coś.. Szanujmy siebie wzajemnie każdy ma prawy wyrażać swoje zdanie. jednak powinien starać się wyrażając swoje zdanie nie urażać uczuć innych opsób Z Tym będzie ciężko. Koniec OT
dawcav6 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 przepraszam jeżli kogoś uraziłem nie zrobiłem tego celowo niestety nie mam czasu na dyskusje szykuje sie na impreze urodzinowa syna który tą tragedie i żałoby skwitował krótkim tekstem " nie mogli lecieć kiedy indziej tylko dziś " miłej żałoby
Rekomendowane odpowiedzi