Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 Sedanik] Moja ADUSIA :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś te linki też się nie lądują przynajmniej póki co :decayed:

Opublikowano

Ładna sztuka. Pokaż środek, a o wstawianiu fotek jest na forum.

Opublikowano

ładna sztuka ale do krolowej jej daleko heh...

Opublikowano
  • Autor

sory ale dla mnie KRÓLOWA JEST TYLKO!!! JEDNA :-)

Opublikowano

spoko tylko zawiecha jakaś allroadowa no i ta na naklejka na klapie :thumbdown::tongue4:

Opublikowano

dsc01940mw.jpg

dsc01945.jpg

dsc01942h.jpg

[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________oto są te foty.

przy zdjęciu po prawej stronie masz link do forum. skopiuj wklej i będzie malina.

Królowa jest tylko jedna-dobre :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

audiczka ladna ale zeby krolowa?? :decayed: nie wyglada :kox: moze jak jakas gleba w niej zawita to pogadamy z tym krolowaniem :) no i moze jakies troszke wieszke fele :good: pokaz srodek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale sie czepiliscie tego królowania :/ sory a wasze auta dla was to kawałki gówna? chyba Nie.. tez sa dla was bardzo wyjątkowe :/ matko, nie sadzilam ze az taki najazd bedzie na ten tekst z Królową.. ale LEJĘ NA TO ;) bo dla mnie MOJE autko jest jedyne nie powtarzalne a dla was moze byc czym tam chceta ;-) ogolnie to dzieki Marcinie za foty ;-)

Wojciu fel są takie jakie maja byc ;-) w większych wyglądała by już tak nie ciekawie, zabardzo odpicowana.. Teraz jest taka subtelna, delikatna ;-)

srodek pokaze na czasie

Opublikowano

no po królowane już :decayed:

póki co to nadworny paź :decayed:

i my nie robimy najazdu na Ciebie tylko żartujemy :cool1: posiedzisz tu trochę to zrozumiesz :decayed:

tak samo jak zrozumiesz że nie ma czegoś takiego jak "za duże koło" :kox:

Opublikowano
  • Autor

Królowa jest NADAL! ;]

a wy sobie tam myślcie co chcecie ;)

Opublikowano

piękna ta twoja "królowa" tylko tą naklejkę z klapy wywal bo to nie ten klub :tongue4:

pozdrawiam

Opublikowano

w większych wyglądała by już tak nie ciekawie, zabardzo odpicowana.. Teraz jest taka subtelna, delikatna ;-)

Najzwyczajniej w świecie się panowie nie znacie :decayed::) Bo najważniejsze jest to, że królowa musi być "subtelna i delikatna" :good: I nie powinna wyglądać jak nakoxowany paker :decayed: Troszkę tą subtelność i delikatność psuje ta naklejka na klapie :decayed:

Co jeszcze szanowna Pani Patrycja planuje robić w tym aucie? :gwizdanie:

Opublikowano

pokłon dla Królowej :notworthy: :notworthy: jest młodym Forumowiczem z czasem wyrośnie mam na piękną Królową- Patrycja zobaczy pare aut i może się przekona że 17 to wcale nie przesada. ale jak to się mówi ma się właścicielce podobać a cała reszta ukłony dla Królowej.

TYgrysiczka wstaw resztę fotek jak w pierwszym Poście co by temat był od początku konkretny.

Opublikowano
  • Autor

Fel 16 wystarczaja :) jesli sadzicie ze po zobaczeniu jakichs odpicowanych fur przykladowo z 2006 rocznika ja stwierdze TO jest Królowa to się bardzo mylicie ;-) Moje autko dla mnie jest wyjątkowe i zawsze będzie!

jak będe wrzucac reszte fotek to pozmieniam ;-)

a co do naklejki to nie zwracajcie uwagi na nią ;)

Co planuje zrobic?? W sumie to juz nic, zmieniłam felusy na nowe, teraz zawieszenie na wymianie i po za tym nie planuję nic juz dokładać zmieniać itp itd ;)

Opublikowano

Jaki uparciuch... :decayed: Wszystko na nie :evil: A dlaczego mamy nie zwracać uwagi na tą naklejkę? Niestety nie da się :decayed:

Opublikowano

Co sie tak czepiliście tej królowej :cool1: Dla każdego własne auto moze być najpiękniejsze na świecie i nie ma co się śmiać.

Ps. Naklejka faktycznie :thumbdown: :gwizdanie:

Opublikowano

Ps. Naklejka faktycznie :thumbdown: :gwizdanie:

slaweq musisz kiedyś wyczaić tego sedanika na mieście i podmienić naklejeczkę :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie:

Tylko na eu napiszą: super furka, fajne fele, rzeczywiście królowa :thumbup:

U nas napiszą Ci prawdę: ładna ale bez rewelacji. Tym te kluby się różnią. U nas nikt nie wciska kitów.

Opublikowano

nikt na rok auta tu nie patrzy- ja mogę w moim imieniu powiedzić że tu połowa B5 jest ładniejsza od moich taczek.

a o felgach mówimy poniewaz autko zyskałoby na wyglądzie.

NIKT TU NIE JEST ZŁOŚLIWY