Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 Sedanik] Moja ADUSIA :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no wiec tak, na EU NIE spotkałam się ze Sweetaśnymi komenatarzami "Fajne autko, śliczna furka, rewelacja" ale jakbyscie mogli to dajcie sobie d*py siana z tym EU bo ja naleze do dwoch klubów i dla mnie to nie jest nic złego, dlatego że mam znajomych i TU i TAM. Jeden klub lubie i drugi chodz z EU troche ludzi mi za skórę zaszło.. narazie nie mam głowy do zdzierania naklejki wiec wybaczcie mi, zreszta jesli komus to przeszkadza mogę usunac fotki i mozecie mnie wywalic za to ze jestem tez w EU ;) ale wiem ze Wy takie d*py wołowe nie jestescie i nie wywalicie mnie :decayed: Ja z nikim wojny nie tocze dlatego jestem w dwoch klubach :) Slyszalam pogłoski ze niektorzy uciekaja z Eu na PL albo na odwrót, a ja poprostu chcialam należeć do dwoch klubów i nalezę i jestem z tego Dumna :]

co do auta, nie pisaliscie raczej komentarzy "fajna furka ale bez rewelacji" tylko "fajna, ale żadna z niej królowa" ;] wiec jaka tu prawda? skoro nie pisaliscie nic o wygladzie auta tylko o tym ze nie jest królową.

Wybrałam sobie takie felgi bo większe mi się poprostu nie podobają. Ja uważam ze wlasnie autko by straciło dużo swojego uroku jakby miało wieksze felusy.. :)

Ale dziekuje za wasze opinie, mimo ze troche dwuznacznie mozna je odebrac ;-)

Sa Gusta i Gusciki..

O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE! :>

ps. Królową to ja sobie wymyśliłam ;-) a nie ludzie z Eu, to tylko tak żebyscie wiedzieli ;)

Opublikowano

O gustach się dyskutuje :naughty: To co robisz na forum dyskusyjnym, którym notabene jest "moja a4" ?

Chyba nie po to prezentujesz auto, żeby nikt nic o nim nie napisał, ewentualnie potwierdził Twoje zdanie?! Przedstawiając swój samochód, zgadzasz się na dyskusję na jego temat i przy okazji Twojego "sweetaśnego" gustu.

Mi tam się Twoje auto nawet podoba bo to polift, ale i tak pierwsze co się rzuca w oczy to .eu i królowa, auto jest gdzieś tam dalej. Dlatego, komentarze są jakie są.

Opublikowano
a moja jest suką:D

zawsze jesteś słodziakiem :kox:

moja jest kurwisz@#em, tyle kasy w nią pcham, a ona przyjmuje ją bez chwili namysłu :decayed:

ale co do felg to i tak je zmienisz na 17

przejść z 16 na 17 to szkoda kasy :confused4:

Opublikowano

Zluzujcie poślady :decayed:

Polift jak polift sam w sobie jest ładny bez udziwnień :good: widać że sztuka utrzymana :kox: felgi 16ki dla jednych starcza inni maja niedosyt :evil: naklejke mozna ścierpieć, chociaz nasza by tam bardziej robiła robotę +100 dla lansu itp :polew: pewnie z czasem bedzie zerwana :evil: :evil: to forum zdziała cuda :polew: :polew: :polew:

Tygrysiczka poka jakieś fotki wnętrza :good:

Tylko szkoda ze nie AVANT :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

hehehe naklejka out napewno :) pozatym to ja wroce do tej krolowej zgodze sie z tym ze moze byc paziowa bo jakby tak porownac inne audiczki to za duzo krolow by tu bylo hahaha jest ladna ale seria i juz fela 17 minimum i gleba musi byc wisss bo tak to jest ladne autko i widac ze zadbane naklejka psuje wszystko ale coz moze na myjni ci ja szczota zedre wiss :polew: i sie tak nie stresuj Trygrisiczko :P :gwizdanie:

a my tu sa kulturalni wisss nie tak jak na EU :P

Opublikowano

tygo.jpg

:decayed:

Tygrysiczka pewnie nie mogła sobie wyobrazić jak wyglądało by autko na większej turlafeli :cool1:

Opublikowano

nooo i glebie dobrze ze kowi to wsadziles moze do to Pani Patrycji do myslenia ;p

Opublikowano
  • Autor

fuj :/ tragicznie to wyglada bleeee... zostaje przy mojej wersji 16nastek ;)

Opublikowano

Pati idealnie to wyglada wiss tylko do takich rzeczy cza dorosnąc wisss wiec bez stresowo :cool1:

Opublikowano

tygo.jpg

:decayed:

Tygrysiczka pewnie nie mogła sobie wyobrazić jak wyglądało by autko na większej turlafeli :cool1:

no powiem Ci Kowi ze najs :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

NA EU NIKT MI NICZEGO NIE NAOPOWIADAŁ! dziekuje. :) nastepny prosze.

w tych "nowych" felgach od Kowiego, wyglada OCHYDNIE! sory takie moje zdanie :)

gadajcie dowoli :) ja nie zmienie napewno, na 100%, na wiecej jak 16 :-) napwno nie w tym aucie..

moze kiedys w innych autkach tak ale nie w mojej KRÓLOWEJ ;)

Opublikowano

hahaa Pati wez to na luzie my zartujemy :D

Opublikowano

Ale się co nie któży czepili :naughty: Dla jednych 16" to max dla innych 19" małe :kox: Takie moje zdanie :gwizdanie:

Auto ładne wyglada na zadbane bez awaryjnej jazdy życze :good:

Opublikowano
  • Autor

Chlopy, powiem wam tak..

napiszcie mi, "auto fajne, bez zadnej rewelacji, moglby byc ladniejszy kolor, felgi ladniejsze, ale ogolnie to wporzadku

chu*owo ze automat i ze np welur" w srodku ehhh co kolwiek tylko nie czepiajcie sie "KRÓLOWEJ"

wtedy bedziemy mogli sobie żartowac :) a nie wszyscy naraz jak rodzina czepiacie sie królowej ;) napiszcie mi co sadzicie o aucie a nie o mojej, JEGO NAZWIE :)

no to tyle w tym temacie :wink4:

Opublikowano

napiszcie mi, "auto fajne, bez zadnej rewelacji, moglby byc ladniejszy kolor, felgi ladniejsze, ale ogolnie to wporzadku

chu*owo ze automat i ze np welur"

auto fajne, ale bez rewelacji - hmm bo seria, kolor jest ok, felgi ładne jak na 16'', automat? :gwizdanie: welur? :rolleyes: Nie widzimy tego :wink4:

Czepili się felg i naklejki, bo tylko to widzą i tylko tego mogą się czepić :wink4: Poza tym uwierz, że wcale się nie czepiają jakoś za bardzo, byli tu tacy co po 5 minutach kasowali zdjęcia swoich aut taki był pojazd :naughty: No ale Ty nie zepsułaś wyglądu tej Audiczki i raczej nie zepsujesz :) Czekamy na fotki środka :wink4:

Poza tym każdy kto pokaże foty swojego auta z naklejką .eu slyszy podobne słowa dotyczące tej naklejki :decayed:

Opublikowano

jeszcze jeden post nie na temat i będą kropki szły po kolei , jak chcecie się przechwalać, kto ma jakie rozmiary to zapraszam przed lustro , zachowania jak w podstawówce i w szczególności Battalionowców :thumbdown:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 10:49_________________________________________________Patrycja , autko masz narazie seryjne :naughty::decayed: , piękne bo to B5 , opisz wyposażenie i jakie plany bo na pewno z czasem się pojawią , wtedy zaktualizujemy wątek :wink4:

Opublikowano

posprzatales bo to kobieta? :>

auto seria, ładne no ale nie ma nad czym sapac

Opublikowano

Zawsze można wymodzić takie cuś :naughty::kox::

picture.php?albumid=137183&pictureid=204468

Opublikowano

Auto fajne, bez zadnej rewelacji, mógłby być ładniejszy kolor, felgi ładniejsze, ale ogólnie to w porządku.

chu*owo ze automat i że welur... :gwizdanie:

Opublikowano

wiec Felgi ładne jak na 16 kolorek bardzo fajny i prosimy wnetrza fotek auto z zewnatrz wyglada na bardzo zadbane wiss :) wiec bez awaryjnosci hi hi i juz nie zartujemy bo iverson po nas pojechal :gwizdanie: