mrogal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 wrzuc tu w koncu jakies aktulane foto bo kurcze zderzaki z esy mialy byc progi itp a tu nikaj nie ma full opcji auta zdjecia on jest czub i na zime zwykle body montuje
MaxsteRR Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 wrzuc tu w koncu jakies aktulane foto bo kurcze zderzaki z esy mialy byc progi itp a tu nikaj nie ma full opcji auta zdjecia on jest czub i na zime zwykle body montuje i gdyby nie to, to miałbym porysowany zderzak przód
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 wrzuc tu w koncu jakies aktulane foto bo kurcze zderzaki z esy mialy byc progi itp a tu nikaj nie ma full opcji auta zdjecia on jest czub i na zime zwykle body montuje i gdyby nie to, to miałbym porysowany zderzak przód Przecież zmienić zderzak to dosłownie 10 minut
MaxsteRR Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 wrzuc tu w koncu jakies aktulane foto bo kurcze zderzaki z esy mialy byc progi itp a tu nikaj nie ma full opcji auta zdjecia on jest czub i na zime zwykle body montuje i gdyby nie to, to miałbym porysowany zderzak przód Przecież zmienić zderzak to dosłownie 10 minut Dokładnie i dokładnie tyle zajęło mi przekodowanie wszystkich kanałów, głównego kodowania, dodanie kilku tysięcy km w przebiegu co by było jak przed zmianą zegarów, zczytanie pin immo i zakodowanie kluczy co by mieć w końcu km/h zamiast mil Z palmą wiem o co chodzi, a te po prawej?
HaVoK Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak sobie poradziłeś z immo? Bo w tym roczniku jest w zegarach oryginalnie chyba nie?
MaxsteRR Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Jak sobie poradziłeś z immo? Bo w tym roczniku jest w zegarach oryginalnie chyba nie? Dokładnie, zakodowałem stary transponder pod nowy zegar i śmiga
MaxsteRR Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Może lepiej żebym nie wiedział, bo zaraz będę chciał dorezać wsio czego brakuje do funkcjonowania tych ikonek
karol24 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Najs, teraz to wszystko pięknie się świeci jeszcze ringi na zegarki i malina (chyba, że Ci się nie podobają bo nie wszystkim muszą)
MaxsteRR Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Najs, teraz to wszystko pięknie się świeci jeszcze ringi na zegarki i malina (chyba, że Ci się nie podobają bo nie wszystkim muszą) Szkoda mi kasy na ringi
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Najs, teraz to wszystko pięknie się świeci jeszcze ringi na zegarki i malina (chyba, że Ci się nie podobają bo nie wszystkim muszą) Szkoda mi kasy na ringi dokładnie, szkoda czasu na pierdoły
MaxsteRR Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Opublikowano 13 Lutego 2012 Czemu ja niemam poliftowej ;( Ja też nie mam :>
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 k**wa muszę wyrezać poliftowy licznik bo normalnie jest :slina:
Rekomendowane odpowiedzi