Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Brzydkie Avaciątko By MaxsteRR.

Które lampy wybrać?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które lampy wybrać?

• 1.
    • 2.
      0
    • 3.
    • 4. Szukaj poliftowych jak każdy.
    • 5. Nie zmieniaj... oryginalne = najlepsze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gangsterskie kółko :decayed:

6-102839.jpg

:naughty:

Opublikowano

Murzyńskie koło :naughty:

Przez czas, kiedy rezałem tylne końcówki pasowały mi te koła :decayed::polew:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:52_________________________________________________

gangsterskie kółko :decayed:

6-102839.jpg

:naughty:

Air Ride obowiązkowy do tego koła :rolleyes::przebiegly:

Opublikowano

na czym sąsiad ma założone to kółko? :)

Opublikowano

Wgl Krycha skąd Ty bierzesz takie foty z lachonami i nnymi kozami ? :decayed:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:54_________________________________________________Ma je tak o :tongue4: Chciał do A6 C4 :decayed:

Opublikowano

ee do c4 pasują idealnie :decayed:

zdjęcia z internatu biore :polew:

Opublikowano

MaxsteRR ile Cię Navi+ wyszło? do tego są polskie mapy?

Opublikowano

Mam DX z ori mapą Blaupunkta na Polskę i Czechy, ale starą, bo 06-07, ale 09-10r. też są :wink4:

Koszt navi? :mysli:

RNS-D + tuner TMC + Tuner TV + Zmieniarka + rekin z B6 + potrzebne okablowanie + kompletna konsola 2din +/- 1250zł :przebiegly:

Opublikowano

Mam DX z ori mapą Blaupunkta na Polskę i Czechy, ale starą, bo 06-07, ale 09-10r. też są :wink4:

RNS-D + tuner TMC + Tuner TV + Zmieniarka + rekin z B6 + potrzebne okablowanie + kompletna konsola 2din +/- 1250zł :przebiegly:

no to nieźle, a do odpalenia samej Navi+ co mi jest potrzebne oprócz samej Navi? :mysli:

Opublikowano

no to nieźle, a do odpalenia samej Navi+ co mi jest potrzebne oprócz samej Navi? :mysli:

http://www.naviservice.com.pl/?item=92&t=1312232818 i antena GPS jeśli chciałbyś korzystać z nawigacji :wink4:

Opublikowano

http://www.naviservice.com.pl/?item=92&t=1312232818 i antena GPS jeśli chciałbyś korzystać z nawigacji :wink4:

dzięki wielkie :good:

Opublikowano

Te felgi 18ki to jakieś krzywe czy to tylko złudzenie :mysli:

Maxter jak kładłes elektryke tylnych szyb a dokładniej wiązke to zostawiłeś swoja fabryczną i obok puściłes nowa czy rozdzieliłeś wiazke podmieniając na 4 szyby :mysli:

Ja chyba położę po prostu drugą wiazke obok i podłącze

A końcówki idealne :kox:

Opublikowano

Są lekko krzywe. Co do wiązki to oczywiście, że wyjąłem starą :przebiegly:

Opublikowano

A ja nie wiem ja chyba połoze obok drugą po prostu, złapie na rzepy do oryginalnej, bo dosć ładnie to wszystko u mnie zapieczętowane :) a jeszcze nie mam boczków przygotowanych wiec tylko wyprowadze kable na przyszłość

Opublikowano

A rób jak uważasz :decayed:

Zmieniłem w końcu olej z wszystkimi filtrami i jestem w szoku :blink: nawet moja luba sama powiedziała, że silnik jakoś inaczej i dużo ciszej pracuje, a o mniejszym spalaniu już nie wspomnę :decayed: przy poprzednich zmianach oleju nie było to tak odczuwalne jak po zalaniu motula.

Opublikowano

jeszcze niżej ją :oklaski:

Opublikowano

Przegrałem ze zderzakiem RS... a raczej z brakiem czasu na takie rezanie... Może kiedyś, ale to już całe body :decayed:

p1230520.jpg

p1230517.jpg

Opublikowano

mówiłem że s4 lepszy wizualnie :good:

Opublikowano

ile dales za te kątowniki? bylo mowić że chcesz, moje leżą bo ich nie załozylem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...