Opublikowano 19 Kwietnia 201313 l Jak ktos potrzebuje zebym zabral jakies czesci na zlot do B5 i uwaga, takze B6, to napiszcie smsa 667 83 83 64 Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 Kwietnia 201313 l Wojtek sory za tą klape.. ale wiesz już że idzie ją zamknąć przez wewnętrzyny uchwyt A co do zdjęcia, ładnie się prezentują
Opublikowano 20 Kwietnia 201313 l Z klapą to luzik Ciekawe czy trójkąt mam ten sam Trochę było zamieszania z tymi trójkatami ,wiec do końca nie możesz być pewien . Żartuje oczywiście Łuki jeszcze raz wielkie dzieki za trójkat,po bawiłem się trochę i pasuje jak by od zawsze tam był
Opublikowano 21 Kwietnia 201313 l qrde i przeoczyłem zlocik ... następnym razem się pisze teraz jak sie robi cieplo to spoty można organizować częściej.. im więcej nas będzie tym lepiej
Opublikowano 21 Kwietnia 201313 l w sumie to ja tez przeoczylem. ehh ale i tak bym nie dotarł na tą godz bo praca niestety. ale nastepnym razem pisac chociaz na kom:P
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l witam panowie jestem nowym uzytkownikiem a4 w waszym rejonie;) rowniez pisze sie na nastepny spocik chetnie zapoznam sie z waszymi doswiadczeniami, wyslucham rad no i poznam nowych ludzi pozdrawiam
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l a witamy pisz do młodego bo jest z twoich okolic i zawsze mozecie razem jechac bedzie raźniej pozdrawiamy
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Witaj a z drugiej strony sorki bo wprosiłem się w towarzystwo bez przywitania
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Panowie, mysle, że można częściej robic nasze spoty, zwłaszcza dlatego, że każdy coś tam potrafi zmajstrować. Ja osobiście chetnie zgłebie temat jak kolega nerwos zrobił sobie diody przy posdufitce;)
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Panowie, mysle, że można częściej robic nasze spoty, zwłaszcza dlatego, że każdy coś tam potrafi zmajstrować. Ja osobiście chetnie zgłebie temat jak kolega nerwos zrobił sobie diody przy posdufitce;) Tomek sprawa jest prosta, musisz najpierw kupić diody ambiente o nr: 8E0 919 063 A np tu: GETem: Czci samochodowe - Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Skoda, BMW, Honda, Ford, Jaguar pozniej np według tego schematu: http://www.dragonflux.co.za/filebin/2009-06-17/Ambient_LED_Install.pdf kwestia tylko wywiercenia 2ch otworów małym wiertełkiem np fi7 i podłączenia zakupionej lampki, wszystko pasi plug&play mozemy wykonać montaż na następnym spocie jakby co