JawoR36 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jawor zalatwisz mi ta kratke pod lampa od strony kierowcy?? wiesz tam gdzie normalnie siedza przeciwmglowe swiatla... daj znac ile za nia chcesz nie wazne z kad bedzie XD ale ma pasowac i tyle i do tego ten guzik od awaryjnych bym prosil do przedlifta napisz ile za to chcesz ja wracam za 2tygodnie do Polski i musze to miec zalatwione mam nadzieje ze dasz rade pozdro A kratka pasuje od polifta?
greg24 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a nie wiem tego ;/ ---------- Post dopisany 27-07-2013 at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany 21-07-2013 at 17:38 ---------- znalazles cos? bo jak wroce odebralbym to jakos w niedziele znaczy za tydzien daj znac co i jak ---------- Post dopisany 01-08-2013 at 05:32 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 22:03 ---------- jawor i jak znalazles cos?? bo ja za 2 dni wracam..a tu cisza i cisza
skorapl Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam kolegów, orientujecie sie moze kto z okolic kościana, leszna dobrze obszywa kierownice skóra i za ile??
greg24 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja nie wiem ale wiem ze na forum kolega dobrze robi i np Jawor u niego obszywal
cosmos7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No to jak juz pytamy, to może mi ktoś podsunie człowieka co dobrze pierze siedzenia i reszte środka za rozsądne pieniądze. Chodzi tez o to, żeby nie było z tego wiecej szkód niż pożytku. Nie każdy kto ma karcher potrafi wyprać auto. Rozumiecie.
skorapl Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No to jak juz pytamy, to może mi ktoś podsunie człowieka co dobrze pierze siedzenia i reszte środka za rozsądne pieniądze. Chodzi tez o to, żeby nie było z tego wiecej szkód niż pożytku. Nie każdy kto ma karcher potrafi wyprać auto. Rozumiecie. mam znajomą co ma karcher i myje auto za okolo 120 zł, z tego co wiem nikt na nia nie narzeka i jest polecana, teraz jest chora ale gdy tylko wyzdrowieje oddaje auto matki pod jej rece. Jeżeli faktycznie dobrze myje to podam namiery ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- ja nie wiem ale wiem ze na forum kolega dobrze robi i np Jawor u niego obszywal kolega ale ktory ?? podaj namiar
greg24 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 wybaczcie jutro wam podam do francji wyjechalem i nie mam czasu na przegladanie form ale jutro napisze a jak wroce w lutym to szukam audi a4 b6 1.8t quattro czas zmienic b5 na lepszy model XD
skorapl Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Panowie, zna ktoś z Was jakas firme regenerująca EGR do B6??
krzysieksc83 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 witam czyj jest rs4 b7 widziałem na lesznie nieźle daje:wink:
wojthass Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 W lesznie, nie na lesznie. Znajomego, taki szary pewnie w sedanie
nerwos Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Witam kolegów, orientujecie sie moze kto z okolic kościana, leszna dobrze obszywa kierownice skóra i za ile?? kolega Reggi z forum obszywa kierownice, robi dobra robote..wiem bo obszywałem, tylko że w gre wchodzi raczej wysyłka bo to drugi koniec polski. W dziele sprzedam masz wątek o obszywaniu kierownic, zdjęcia, ceny.
pesik87 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 witam kolegow.. czy leszno nadal zyje...? jakies spoty czy cos..
JawoR36 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 witam kolegow.. czy leszno nadal zyje...? jakies spoty czy cos.. Nic, a nic Stal już zarzucona, bokiem nie bardzo się już chce, a i mocy braknie
skorapl Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Witam kolegów, orientujecie sie moze kto z okolic kościana, leszna dobrze obszywa kierownice skóra i za ile?? kolega Reggi z forum obszywa kierownice, robi dobra robote..wiem bo obszywałem, tylko że w gre wchodzi raczej wysyłka bo to drugi koniec polski. W dziele sprzedam masz wątek o obszywaniu kierownic, zdjęcia, ceny. Juz go wyczaiłem, ja abrdziej potrzebuje kogoś na miejscu bo auto potrzebe na codzien. juz kogos znalazłem, dam foty jak bedzie obszyte
rafalw80 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 witam kolegow.. czy leszno nadal zyje...? jakies spoty czy cos.. Można by coś zorganizować jeszcze zanim sie zimno zrobi
pesik87 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 No to pisac kto chetny z propozycja dnia.. Jak sie moge podpasowac..
greg24 Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 ja jak wroce w grudniu to nie bede mial czasu a w lutym albo bedzie nowe autko albo beda poszukiwania
mloody_s-line Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 ja tym razem tez sie pisze:P:P
nerwos Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja tym razem tez sie pisze:P:P i ja
Rekomendowane odpowiedzi