Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lista modułów komfortu 46 w Audi A4 B6 i B7 z opisem funkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Marcin Pakuła napisał:

A to nie jest czasem błąd w komunikacji z modułem, który jest przy silniczku szyby?

Pomyśl logicznie, sam napisałeś że masz z tyłu korby to jak może tam byś silniczek i modół  

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 782,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wariant modułu komfortu – ADAPTATION 10, kanał 61:

0 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce
1 – bez dodatkowego oświetlenia przestrzeni stóp, szyby tylnych drzwi w korbach
2 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce
3 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w korbach
czy to tutaj trzeba zmienic ?

Opublikowano

według opisu MK z końcówką BC nie obsługuje tylnych drzwi w korbach i pewnie nie skasujesz tego błędu

oświetlenie przestrzeni nóg to całkiem inna bajka

Edytowane przez Góral65

Opublikowano

a czemu nie działa centraly zamek

Opublikowano

programowałeś piloty?

Opublikowano

tak i działaja

Opublikowano

Centralny zamek (wersja II* – od lipca 2002, od VIN 8E*3*100001)
8E0 959 433 AR - 433MHz, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).
8E0 959 433 AS - 433MHz, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 AT - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 BA - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).
8E0 959 433 BB – fabryczny alarm, 315MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 BC - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu.
8E0 959 433 BD - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).

14 minut temu, Góral65 napisał:

według opisu MK z końcówką BC nie obsługuje tylnych drzwi w korbach i pewnie nie skasujesz tego błędu

oświetlenie przestrzeni nóg to całkiem inna bajka

Opublikowano

moduł BC nie podejdzie zamiast AR o jakim

o jakim oznaczeniu bedzie dobry  BD albo BA?

Opublikowano

Przeczytaj ze zrozumieniem pierwszą stronę a nie zadajesz pytania bez sensu..

Jeśli mod. obsługuje elektrykę z tyłu a korb nie to będziesz mieć to samo co masz teraz.

Masz dobrać taki który ma z tyłu korby lub to i to i wtedy odpowiednie  kodowanie i wszystko w temacie.

Zanim cokolwiek zaczniesz zmieniać sprawdź czy nie da się wykodować elektryki z tyłu w tym co masz teraz.

Opublikowano

NA KANALE 61 JEST 2 I NIE DA SIE ZMIENIC

Opublikowano

Polecam tak jak kolega Robero proponuje, cofnij sie do pierwszej str.przeczytaj sobie ze zrozumieniem i uzyskasz wszystkie odpowiedzi na nurtujace cie pytania, przede wszystkim szukaj MK z korbami na tyl

Opublikowano
A spróbuj 07008
Obliczylem i wg mnie jest tak zakodowane
4096
2048
512
256
64
Też nie przyjmuje kodowania

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć,

Padło mi oświetlenie wnętrza. Mam MK i wyposażenie zgodne z 8E0 959 433 AR czyli oświetlenie wnętrza i korby z tyłu.

Znalazłem na allegro tylko MK 8E0 959 433 BC w przystępnej cenie i pytanie czy może służyć jako zamiennik dla AR czy powinienem szukać MK z opisem "Lub korby"?

Wiem, że więcej opcji obsługiwanych przez MK tym lepiej, ale zastanawiają mnie tylko te korby z tyłu. MK z BC nie ma w opisie (lub korby). Dla mnie to nie problem błędy jak u kolegi mogą sobie być. Tylko czy nie będzie się nic gryzło jeżeli będzie trzeba zakodować korby na 2 – dodatkowe oświetlenie stóp, szyby tylnych drzwi w elektryce. Kolega slomirog250 pisze, że nie da się tego zmienić na 1 w tym przypadku.

Przeczytałem sporo stron tego tematu i wydaje mi się, że będzie ok, ale proszę o potwierdzenie bo krążę myszką nad KUP TERAZ, ale dalej się waham.

Opublikowano

Masz kupić odpowiedni zamiennik do AR. Tyle. Inaczej będą problemy.

Opublikowano

Rozumiem, że odpowiedni zamiennik znaczy z korbami czyli jak mam 8E0 959 433 AR - 433MHz, elektryczne szyby z tyłu (lub korby), a

znalazłem 8E0 959 433 BD - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu (lub korby) - jest to full opcja dla tego modelu centralnego zamka.

Więc będzie pasował ?

Opublikowano

BA lub BD. Znalazłeś odpowiedni.

Opublikowano
BA lub BD. Znalazłeś odpowiedni.
Dzięki wielkie za potwierdzenie.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

WItam nie wiem czy dobrze trafiłem jak coś proszę odesłanie na inny temat. Mój problem tkwi w tym że składam swoją audi i okazało się że jakiś dureń wyciągnął mi moduł komfortu ,patrząc po powyższym poście ni cholerę mogę ustalić jaki pasuje do mnie .Będę wdzięczny jak by ktoś pomógł a nawet doradził jakiś zamiennik bo słyszałem że też takie coś jest. Audi to a4 b6 1.8t bex  2004 manual z tyłu korba, podświetlenie nóg ,central ogl s-line (zielony w tym jestem więc czekam na pomoc)

Opublikowano

Masz kluczyk, scyzoryk?
Tam masz podany numer.
On zawęzi poszukiwania....
Eu/usa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk