Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dziurka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale urwał..., nie lepiej było zjechać na przeciwny pas?. Ja tak robię jak widzę taką dziure. Oczywiście jeżeli nić nie jedzie z naprzeciwka :naughty::decayed:, a jak coś jedzie to czekam i omijam dziure :).

...czasem nie widać ,bo uwaga jest skierowana na co innego,np fajna d*pa w aucie z naprzeciwka... :wink4::decayed:
Opublikowano

ale urwał..., nie lepiej było zjechać na przeciwny pas?. Ja tak robię jak widzę taką dziure. Oczywiście jeżeli nić nie jedzie z naprzeciwka :naughty::decayed:, a jak coś jedzie to czekam i omijam dziure :).

...czasem nie widać ,bo uwaga jest skierowana na co innego,np fajna pupa w aucie z naprzeciwka... :wink4::decayed:

a pozniej placz pogietej felgi :gwizdanie:

Opublikowano

A była taka ładna fela :decayed: W Polsce po tej zimie są takie dziury jak krater ngorongoro w Afryce :naughty:

Opublikowano

daj spokoj. jak rozpuscil sie ten snieg to jechalem droga ktora jezdze bardzo czesto i jak w pewnym momencie zobaczylem te kratery przed soba to smierc w oczach mialem. Jeszcze na pelnej bombie i w nocy. dobrze ze pusto bylo...

Opublikowano

A pomyślcie o motocyklistach :gwizdanie:

Opublikowano

Haha no widzę, że tutaj sami kierowcy F1. Jechałem za 4 autami, chciałem wyprzedzić, zobaczyłem dziurę z drugiej strony jezdni, zostałem za samochodami, nagle dziura przede mną (widać na zdjęciu) ją ominąłem ale następna zaraz za nią po lewej stronie była i już nie dałem rady ominąć. Wiem, że wy byście dali rade!! Ja specjalnie w nią wjechałem. :mysli:

Opublikowano

Haha no widzę, że tutaj sami kierowcy F1. Jechałem za 4 autami, chciałem wyprzedzić, zobaczyłem dziurę z drugiej strony jezdni, zostałem za samochodami, nagle dziura przede mną (widać na zdjęciu) ją ominąłem ale następna zaraz za nią po lewej stronie była i już nie dałem rady ominąć. Wiem, że wy byście dali rade!! Ja specjalnie w nią wjechałem. :mysli:

nie cisnieniuj sie tak :wink4: zartujemy sobie, nikt o zdrowych zmyslach specjalnie nie wpada w dziure zeby fele pogiac :cool1:

oprocz plci przeciwnej oczywiscie :decayed:

Opublikowano

A pomyślcie o motocyklistach :gwizdanie:

oj święte słowa...