Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Kolor foli na szyby a karoseria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie, coś właśnie na styl zieleni, jak jest pochmurno to są tylko ciemne a jak zaczyna świecić słońce to już nic nie widać co jest w środku :) mnie sie podoboją i wszystkim którzy to widzą :) moze dlatego, ze do tego koloru auta pasują, do jasnych kolorów tylko czarna szyba :good:

01183378674225a4med.jpg

i jeszcze jedno zaraz po przyciemnianiu :)

64934dcc5a6b5c2dmed.jpg

Opublikowano

Znam ten temat doskonale PIXI :wink4:

Opublikowano

64934dcc5a6b5c2dmed.jpg

pasuje :good:

Opublikowano

Pawlo 2004 pamiętasz nazwę folii :mysli: ( hp , hp-gp , hps .... przykładowe nazwy folii )

bo widzę na Twojej furce folię lekko lustrzaną .

Znam ten temat doskonale PIXI :wink4:

:good:

Opublikowano

PIXI nie mam zielonego pojęcia jak sie ta folia nazywała bo było to prawie 2 lata temu, wiem ze była w zajeb**tych rolkach po jakieś 2 metry i były tylko 2 odcienie jasny i ciemny (ja mam ten ciemniejszy) w firmie gdzie mi to robili mówili, ze folia jest ze stanów ale nie wiem czy mnie ładowali pod hu* czy to prawda :decayed:

Folia jest lekko lustrzana i zdecydowałem sie tylko dlatego, ze pasuje do tego koloru auta, w sumie w czarnym BMW 5 mojego znajomego tez pasi i to bardzo dobrze :wink4:

Opublikowano

PIXI nie mam zielonego pojęcia jak sie ta folia nazywała bo było to prawie 2 lata temu, wiem ze była w zajeb**tych rolkach po jakieś 2 metry i były tylko 2 odcienie jasny i ciemny (ja mam ten ciemniejszy) w firmie gdzie mi to robili mówili, ze folia jest ze stanów ale nie wiem czy mnie ładowali pod hu* czy to prawda :decayed:

Folia jest lekko lustrzana i zdecydowałem sie tylko dlatego, ze pasuje do tego koloru auta, w sumie w czarnym BMW 5 mojego znajomego tez pasi i to bardzo dobrze :wink4:

Wcale nie jest powiedziane że firma zrobiła Ciebie w ch*ja ... już tłumaczę żebyś się nie załamywał :

Małe ilości folii samochodowych zamawiane mogą być przez firmę która nie ma dużo usług , lub dopiero wchodzi na rynek i dla sprawdzenia asortymentu jak i jakości zamawiam tzw. detaliczne ilości ( łatwiej zapłacić za mniejszą ilość z każdego asortymentu ) , a co do jakości to ona jest porównywalna z tą którą kupuje firma hurtowo ( na rolki ) np. 30,5 m/długości x 1524 mm /szer .

Zastanawia mnie te lustro na zewnątrz auta ( nie czepiam się wyglądu - zaje**ście pasi do koloru Twojej furki ) tylko czy pałki nie dopatrzą się złego zastosowania (efekt lustra może oślepić innych użytkowników ruchu i spowodować niebezpieczeństwo odbicia światła itd... ) nie miałeś z tym problemu :mysli:

Opublikowano

Ja mam takie, coś właśnie na styl zieleni, jak jest pochmurno to są tylko ciemne a jak zaczyna świecić słońce to już nic nie widać co jest w środku :) mnie sie podoboją i wszystkim którzy to widzą :) moze dlatego, ze do tego koloru auta pasują, do jasnych kolorów tylko czarna szyba :good:

01183378674225a4med.jpg

64934dcc5a6b5c2dmed.jpg

no i właśnie na takie coś choruję, widziałem ostatniio na kraku , golfa 5 czarnego z takimi szybami i jest kox :kox:, gdzie można dostać taką folię :gwizdanie:

Opublikowano

Zastanawia mnie te lustro na zewnątrz auta ( nie czepiam się wyglądu - zaje**ście pasi do koloru Twojej furki ) tylko czy pałki nie dopatrzą się złego zastosowania (efekt lustra może oślepić innych użytkowników ruchu i spowodować niebezpieczeństwo odbicia światła itd... ) nie miałeś z tym problemu :mysli

Ogólnie to nie odbija sie w tej szybie nic więcej niz w lakierze :wink4: policja jeszcze mnie nie dorwała, plus tego jest taki ze nie są to typowe srebrne lustrzanki za jakie goni policja tylko szyba jest zielona i robi wrażenie jakby była oryginalna prosto od Audi :wink4: Dla mnie na duzy plus za tą folię to jest to, ze jak jest pochmurno to szyba nic nie odbija i jest tylko zielonkawa a czym bardziej zaczyna świecić słońce to szyba zaczyna się robić taka mleczna ale nie oślepia bo ciągle jest jakby matowa.

Jak dla mnie SUPER folia i inną już auta nie przyciemnie :) no chyba, ze będę miał srebrne auto to wtedy już tylko czarna folia ale do czrnych i szarych odcieni koloru taka folia jest super :cool1:

no i właśnie na takie coś choruję, widziałem ostatniio na kraku , golfa 5 czarnego z takimi szybami i jest kox :kox:, gdzie można dostać taką folię :gwizdanie

Chyba samemu ja kupić bedzie cięzko :gwizdanie: jedynie profesionalne firmy.

Kilka więcej fotek tutaj --> http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_nowe_foty_po_wymianie_zderzaka_na_sline_mozna_pociskac_ciezkie-t84073.0.html