Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Kolor foli na szyby a karoseria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :hi: ( Mile widziane fotki )

Wielu z nas chce sobie przyciemnić szyby, ale kolor czarny foli nie zawsze pasuje. Jakie polecacie kolory foli do karoserii. Wiec zaczynamy: np.

Kolor karoserii : Granatowy ( ciemno niebieski )

Opublikowano

Wg mnie czarny kolor folii pasuje do większości kolorów Naszych wozidełek... :good:

Opublikowano

Ja również uważam że czarny pasuje do wszystkiego.Osobiście nie podobają mi się kolorowe folie,ale.........to wszystko zależy od koncepcji wozu :good:

Opublikowano

Ja również uważam że czarny pasuje do wszystkiego.Osobiście nie podobają mi się kolorowe folie,ale.........to wszystko zależy od koncepcji wozu :good:

Dokładnie! Wszystko zależy od koncepcji, pomysłu na samochód, wyobraźni... :kox: :kox: :naughty:
Opublikowano
  • Autor

No w sumie tak. Uważam ze są 2 rodzaje ulepszania wizualnie samochodów. 1 to totalna klapa czyli popis 2 zaś to właśnie uzycie wyobrażni i stworzenie czegoś fajnego. A widzieliście może przykład gdzie jest folia w kolorze granatowej karoseri i czy to fajnie wygląda?

Opublikowano

Widziałem gdzieś folię na srebrnym autku w kolorze srerba - lustra... :no:

Opublikowano

Ja widziałem na bladozielonym metaliku zielone szybki (odcień bliższy oliwkom). Całość wyglądała bardzo fajnie a folia nie była bardzo mocna.

EDIT

Coś takiego (tu VT):

pasekac.jpg

Opublikowano

Ja widziałem na bladozielonym metaliku zielone szybki (odcień bliższy oliwkom). Całość wyglądała bardzo fajnie a folia nie była bardzo mocna.

EDIT

Coś takiego (tu VT):

pasekac.jpg

ciekawa koncepcja :good:

Opublikowano
  • Autor

Efekt fajny. Ale przednich szyb nie przyciemnie bo przepisy przepisami ale niechce mi sie foli zdzierać jak mnie policja zatrzyma

Opublikowano

Tylko czarne, lustrzana na niektórych wygląda fajnie ale w Polsce niestety jest zabroniona, a kolorowe :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Lustrzanka jest zabroniona mówimy tu chyba o przednich szybach bo na bocznych za kierowcą moge nawet metalem sobie zasłonić. No kolorowa to zalezy wszystko od pomysłu, czarna pasuje raczej do wszystkich a lustrzanka właśnie coś mi sie wydaje ze nie na wszystkich spoko wygląda Np u mnie na granatowej karoserii chyba efekt byłby kiepski.

Opublikowano

wiedziałem że zdania będą podzielone odnośnie legalności lustrzanki, kolega stracił dowód za tył w kombiku zrobiony lustrzanką, policja doczepiła się się że odbija promienie słoneczne i oślepia kierowców (działa jak normalne lustro) ale nie będę się spierał bo niema o tym w przepisach, a to że cały tył można nawet deskami zabić :polew: to oczywiście prawda gdyż posiadamy dwa lusterka zewnętrzne

Opublikowano
  • Autor

Hmm chyba masz racje, ale to też zalezy od policji.

Opublikowano

ogólnie nie podobają mi się kolorowe szyby.. ale oliwkowe w tym pasku ładnie wyglądają :) ale ja i tak jestem za czarnymi.. tylko lipa że u nas przepisy są takie rygorystyczne (przednie szyby :confused4: )

Opublikowano

jeżeli chodzi o mnie. tylko czarny. delikanie załozyc 40 i jest git

Opublikowano

mi się oprócz czarnych podobają jeszcze takie jasnoniebieskie jak w mercedesach

Opublikowano

Jeśli chcemy się wyróżnić z tłumu "czarno przyciemnionych szyb Golf'ów 3" to bardzo polecam kolorowe folie, które podchodzą pod kolor karoserii. Bądźmy oryginalni. :> chociaż nie krytykuję ciemnego koloru folii :D jest to też sprawa gustu. Ja osobiście mam karoserie koloru granatowego, a folie są ciemno niebieskie i świetnie to wygląda, mój brat ma zielony, a matka mając srebrne Audi srebrne folie :cool:

Opublikowano

Bierz czarną jak smoła folię plus polerka auta i szybek będzie malina

Opublikowano

tylko czarna i przednie szyby tez trzeba przyciemnic bo jak nie to auto wyglada jak corsa jakiegos handlowca :wink4:

Opublikowano

mercedes_cclass.jpg

do srebrnego :good:

Mercedes_E240_2.6_V6_Avantgarde_%28W211%29_front-2003.jpg

i do czarnego :good:

ale to raczej mi sie widzi w sedanach :mysli: