Raftik Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ale to łatwo sprawdzić, z tyłu pokrywy zaworów od strony kabiny poziomo wystaje część napinacza jeżeli jest w niego wciśnięta wtyczka to jest elektroniczny .
pablosan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Panowie Niedługo u mnie wymiana rozrządu-mechanik mówi, że moje auto to jakaś przejściówka i są dwa wałki rozrządu-będą problemy z zakupem części czy to będzie standard (pasek 153 zęby, rolka prowadząca, rolka napinająca, napinacz hydrauliczny-np. Ruville 55709?. Jaki napinacz to tego w takim razie? VIN WAUZZZ8DZSA122424
sołtys85 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ale to łatwo sprawdzić, z tyłu pokrywy zaworów od strony kabiny poziomo wystaje część napinacza jeżeli jest w niego wciśnięta wtyczka to jest elektroniczny . Dzięki jutro zobacze.
duluki Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Panowie Niedługo u mnie wymiana rozrządu-mechanik mówi, że moje auto to jakaś przejściówka i są dwa wałki rozrządu-będą problemy z zakupem części czy to będzie standard (pasek 153 zęby, rolka prowadząca, rolka napinająca, napinacz hydrauliczny-np. Ruville 55709?. Jaki napinacz to tego w takim razie? VIN WAUZZZ8DZSA122424 spokojnie kolego nie bedzie problemu z dostaniem rozrządu ja kupowałem w Inter Cars
sołtys85 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Panowie Niedługo u mnie wymiana rozrządu-mechanik mówi, że moje auto to jakaś przejściówka i są dwa wałki rozrządu-będą problemy z zakupem części czy to będzie standard (pasek 153 zęby, rolka prowadząca, rolka napinająca, napinacz hydrauliczny-np. Ruville 55709?. Jaki napinacz to tego w takim razie? VIN WAUZZZ8DZSA122424 Jak chcesz zaoszczędzić jakieś 200zł w stosunku do cen z inter cars to napisz to TOM_77 i na 100% będziesz zadowolony.
szybki bill Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 witam u mnie klekotanie ustalo troche jak dolalem ojeju na full moj mechanior stwierdzil ze to napinacz lancuszka ale nie chce mi go wymienic powiedzial ze mozna z tym jezdzic wczoraj bylem w serwisie to rece mi opadly 1900 zl i nie ma zadnego zamiennika,a za pare miesiecy bede chcial sperzedac audiolke ale nikt mi z tym jej nie wezmie.
M_ILES Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Pierwsze slysze, ze mechanik sie roboty nie podejmuje. Jak to nie chce?????????
Bogumił Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Może taki fachowiec, który się zna na wymianie oleju i klocków hamulcowych.
sołtys85 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Pierwsze slysze, ze mechanik sie roboty nie podejmuje. Jak to nie chce????????? Jak ma spiepszyć to szkoda żeby sie zabierał za cokolwiek. Brawo dla niego, że ma tyle samokrytyki i realnie ocenia swoje umiejętności.
cocoo24 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 kolego odwiedź kogoś kto ma anglika z takim silnikiem, niech odpali, posłuchaj jak chodzi, kup silnik (realna cena to 600zł) wymień i masz po problemie, stary silnik sprzedaj na części
jacb82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 odswiezam temat bo stukanie wrocilo. Co myslicie o tych popychaczach? http://motoallegro.pl/popychacz-popychacze-audi-vw-skoda-1-8-20v-ssanie-i1284361570.html http://motoallegro.pl/popychacz-popychacze-audi-vw-skoda-1-8-20v-wydech-i1284361744.html wystarcza na 10-15k??
tomato Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 witam u mnie klekotanie ustalo troche jak dolalem ojeju na full moj mechanior stwierdzil ze to napinacz lancuszka ale nie chce mi go wymienic powiedzial ze mozna z tym jezdzic wczoraj bylem w serwisie to rece mi opadly 1900 zl i nie ma zadnego zamiennika,a za pare miesiecy bede chcial sperzedac audiolke ale nikt mi z tym jej nie wezmie. Witam w klubie
Rekomendowane odpowiedzi