Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wysoko coś się siedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem dlaczego, skoro wszytsko opuszczone na max ale wydaje mi sie że za wysoko coś sie siedzi w moim aucie, nawet w kumpla pasku jest nizej, czy może miec na to wpływ rodzaj foteli??? w każdej audi jaką miałem głowa była mniej więcej na równo z dołem szyby a w mojej siedze jak w matizie i nie wiem dlaczego :kwasny:

Opublikowano

sprawdzałeś fotel czy nie jest zepsuty?może nie opuszcza do dołu

Opublikowano

w b5 siedzi się wyżej niż w passacie pomimo opuszczonych siedzień na max w dół

Opublikowano
  • Autor

opuszcza sie do końca, tak wygląda

Opublikowano

Pochyl oparcie do tyłu, przysuń kierownicę do siebie, będzie trochę więcej miejsca nad głową :wink4:

Teraz poważnie, najlepiej usiądź w innej A4 z takimi samymi stołkami (w B5 są 3 rodzaje - naleśniki, półkubły, kubły Recaro) i porównaj. Innej metody nie widzę.

Opublikowano

Pasek 2000 ma niżej siedzenia niż audi moje. Siedzi jakby bardziej w samochodzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!!!

W sobotę wymieniałem sobie zwykłe siedzenia materiałowe na skórę-kubły.Zauważyłem że w skórze siedzi mi się wyżej :confused4: nie da rady nic opuścić.LIPA!!!

Opublikowano

Kolega ma paska B5 00` sedan i u mnie siedzi sie zdecydowanie nizej nizeli w VW :przebiegly:

Opublikowano

jest różnie... ja też jakbym dał na maxa w dół + moja gleba = wrażenie siedzenia czy tarcia dupskiem po drodze hehe ale jak już kolega napisał nie jedne rodzaje siedzen są w b5'tkach

Opublikowano

Mam u siebie fotele jak w S4 a ostatnio jeździłem A4 2000r na zwykłych fotelach i muszę stwierdzić że na zwykłych fotelach siedzi się dużo niżej niż w kubełku :disgust:

Opublikowano

No właśnie!Byłem w błędzie myśląc że jak założę kubły to będę siedział niżej :no:

Opublikowano

ja mam skóre kremową spotowe podgrzewane ale miałem audi też b5 na welurze i było Mi wygodniej może to chodzi o materiał i bardziej miekko :gwizdanie:a na boki trzymały oba,tzreba by poprzymierzać sie najlejepiej na różnych fotelach na spocie