Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moja druga miłosć ;) hehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pikna i ten silniczek też pikny miałem taki w A6 i bardzo miło go wspominam. Super tylko dbać ,myć i cieszyć sie jazdą. Gratulacje oby ci służył jak najdłużej

Opublikowano

fajna...jeszcze fotki srodeczka by sie zdaly...ciekawy kolor, ni to srebrny ni grafit podoba mi sie (a to ze tylne swiatla musisz zmienic to wiadomo)

Opublikowano

Super autko i bardzo fajny kolor !! A silnik hmmmm :roll: :mrgreen:

Opublikowano

jeszcze tylko większe kółeczka i będzie laleczka

Opublikowano

fiu fiu ładny egzemplarz kolego :!:

(a to ze tylne swiatla musisz zmienic to wiadomo)
zawias tez prosi sie o delikatne obnizenie
większe kółeczka i będzie laleczka

jak widzisz koledzy lubią sobie "porzeżbić " troszkę :mrgreen:.....takie niespokojne dusze :razz:

Opublikowano

fajna ale rzeczywiscie jeszcze kilka fotek srodeczka poprosimy :wink:

Opublikowano

ładny sedanik....

Opublikowano

Tak, mnie już na początku urzekł kolor... W rzeczywistości wygląda jescze lepiej :)

Z tymi przeróbkami to na razie poczekam, bo całe fundusze poszły na autko ;)

No i mnie jeszcze ubezpieczenie czeka... uff...

A jakie byście reflektory proponowali?

Opublikowano

No fajny fajny audik :mrgreen: Lampy z tylu kwalifikuja sie do wymiany ale to powoli najpierw przod :mrgreen:

Opublikowano

z tym kolorem auta to masz calkowita racje ja tez swoja kupilem z powodu tego koloru , jest piekny .

Opublikowano

Bardzo ładny kolor i fajny silnik ja już nigdy nie kupię nic z silnikiem słabszym niż 150 KM bo mi w moim 1.6 troche tej mocy brakuje nieraz trzeba i 3 TIRy wyprzedić a tu nie bardzo jest czym :mrgreen:

Opublikowano

wojtas-audi, lepiej te 2 czesciowe...mniej kombinowania, a efekt ten sam

Opublikowano
lepiej te 2 czesciowe...mniej kombinowania, a feekt ten sam

Nie ma tam duzo kombionowania troszke blotnik reznac i wtyczke przerobic :razz: a efekt o niebo ladniejszy od tych z osobnym kierunkiem :wink:

Opublikowano

Szewczenko7, nie mowie ze nie masz racji...ja nie mialem tego problemu, wiec oceniam tylko ze zdjec

Opublikowano

Ja wiem czy lepiej ?? :roll: Ja bede te kupowal niedlugo, mialem juz kase ale mandacik byl :mrgreen:

Opublikowano

ja zmienilbym na dzielone, gdybym takie ladne znalazl. nie trzeba robic krzywdy niunce, w koncu przecinajac blotnik uszkadza sie warstwe cynku i nie wiadomo jakie problemy moga z tym byc. tylko gdzie znalezc dzielone soczewki :?:

Opublikowano

pet3r, popytaj kolegow co juz maja...da sie znalesc i sa tansze od valeo po 2 lifcie