bialy986 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam W niedługim czasie będę wykańczał mieszkanie ze stanu developerskiego.Będę potrzebował kompletną armaturę białą,ceramikę,wszelkiego rodzaju meble (kuchnia,pokój),sprzęt AGD i RTV.W związku z tym kieruję pytanie-czy ktoś z forumowiczów zajmuje się wykańczaniem mieszkań(kładzenie płytek,paneli itp.) albo pracuje w sklepie z w/w akcesoriami?Mógłby coś doradzić,załatwić po niższych cenach.Pozdrawiam.
tomekkarauda Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja mogę ci załatwic ceramikę sanitarną w mojej mieśćinie jest Cersanit Krasnystaw pracowałem tam ,jeszcze znajomośći zostały. A w Warszawie pracuje w churtowni płyt meblowych,wykonujemy meble jakie chcesz trzeba tylko poskładać ,znam stolaży jak byś chciał robić zabudowy lub meble .... [mod]jest taka opcja "sprawdź ortografię", bo to co wypisałeś to po oczach silnie wali[/mod][br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 18:42_________________________________________________przepraszam obiecuje poprawę
nike21 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wentyl ma firmę zajmującą się całą wykończeniówką... napisz mu PW, może coś doradzi, a może się podejmie...
kuredu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 lazienkaplus.pl nigdzie nie znalazłem taniej ceramika sanitarna, baterie, meble lazienkowe itp wysyłają pocztą, firma sprawdzona, sam korzystałem
bialy986 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 Dzięki z porady Panowie.Najchętniej to mnie interesuje Warszawa i okolice,bo nie chciałbym kupować "kota w worku". Ja mogę ci załatwic ceramikę sanitarną w mojej mieśćinie jest Cersanit Krasnystaw pracowałem tam ,jeszcze znajomośći zostały. A w Warszawie pracuje w churtowni płyt meblowych,wykonujemy meble jakie chcesz trzeba tylko poskładać ,znam stolaży jak byś chciał robić zabudowy lub meble .... jest taka opcja "sprawdź ortografię", bo to co wypisałeś to po oczach silnie wali[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 18:42_________________________________________________przepraszam obiecuje poprawę Kolego a masz w swojej ofercie panele podłogowe i gotowe zestawy mebli do kuchni,pokoi? Pozdrawiam.Czekam na dalsze propozycje i oferty
czaja77 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witaj, jeżeli chcesz meble do kuchni ,szafy na wymiar itd.To polecam siebie ps, w gotowe zestawy tanich mebli się nie pakuj ,bo to jest lipa :gwizdanie:
Deko Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ja osobiście pracuję w sklepie meblowym. W ofercie posiadamy meble do wszystkich pomieszczeń, nawet meble tarasowe . Meble z naszej oferty są meblami Włoskimi. Jeżeli ktoś jest zaintersowanych to zapraszm na www.meblewloskie.com.pl Jeżeli chodzi o mebelki tarasowe (sezon już tuż tuż ) to mogę polecić coś naprawdę super, nowość z tegorocznym targów meblowych w Mediolanie www.meblewloskie.com.pl/wiecej.php?ida=49 Zapytanie proszę kierować na e-mail Oczywiście rabacik dla klubu A4
Rekomendowane odpowiedzi