Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Moja A-czworeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowilem na szybko przedstawic moja A4. Troszke brudna i moze szalu nie robi ale pokaze, jak bedzie czas to wstawie normalne :) zdjecia. Sprowadzilem ja jakies 8 m-cy temu z serwisem do konca takze stan techniczny igla. Przebieg aktualny 206tys. Rocznik 97. Silniczek 1,8. Z wyposazenia to nie za duzo:

- 4 poduszki

- el. szyby, el. lusterka i to chyba tyle :polew:

- lampy polift, sprezyny 1BE, brak emblematow procz audi z tylu, ringi na zegary oraz biale kierunki to juz moja robota :naughty:

Kolor co najmniej dziwny :) made by dunski serwis kolei :polew:

Felgi firmy ACE Motor Sport 18", oponki Dunlop Sport Maxx 225/40/r18.

To chyba na tyle. Pozdrawiam

LnzVA.jpg

bdqLr.jpg

PTAb0.jpg

bdyeS.jpg

[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:11_________________________________________________A wogule moze ktos mi podpowie jaki kod ma ten silnik lub gdzie to sprawdzic?

Opublikowano

Kod silnika będziesz miał na wlepce w miejscu koła zapasowego i w książce serwisowej.

Opublikowano

ciekawy kolor na culta :cool1:

bezawaryjności życzę, a kod znajdziesz na lepie w bagażniku obok zapasówki

Opublikowano

na culta jak znalazł :kox: fakt....

czyli już nie te fele :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Culta?? Chlopaki jakiego culta :shocked:

Opublikowano

odpowiednie felgi, męska gleba i jakieś thule na dachu.. moze jakaś bra i z tym kolorem będzie miazga

Opublikowano

Culta?? Chlopaki jakiego culta :shocked:

w wolnej chwili zapoznaj sie z lekturą :wink4:http://cultstyle.pl/viewtopic.php?f=4&t=2447

Opublikowano

Witam postanowilem na szybko przedstawic moja A4. Troszke brudna i moze szalu nie robi ale pokaze, jak bedzie czas to wstawie normalne :) zdjecia. Sprowadzilem ja jakies 8 m-cy temu z serwisem do konca takze stan techniczny igla. Przebieg aktualny 206tys. Rocznik 97. Silniczek 1,8. Z wyposazenia to nie za duzo:

- 4 poduszki

- el. szyby, el. lusterka i to chyba tyle :polew:

- lampy polift, sprezyny 1BE, brak emblematow procz audi z tylu, ringi na zegary oraz biale kierunki to juz moja robota :naughty:

Kolor co najmniej dziwny :) made by dunski serwis kolei :polew:

Felgi firmy ACE Motor Sport 18", oponki Dunlop Sport Maxx 225/40/r18.

To chyba na tyle. Pozdrawiam

LnzVA.jpg

bdqLr.jpg

PTAb0.jpg

bdyeS.jpg

[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:11_________________________________________________A wogule moze ktos mi podpowie jaki kod ma ten silnik lub gdzie to sprawdzic?

ten kolor połamał mnie suty :naughty::kox::notworthy:

gleba inne kolo ehhh dokaldeczki w kolor mjót :good::kox: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Akurat te koleczka sa unikatowe i dlugo na nie polowalem wiec nie ma mowy o zmianie, a i gleby chyba wiekszej nie przezyje na polskich drogach :thumbdown:

To widze ze kolorek robi wrazenie :polew: jedni mowia ze to szary inni ze blekit bo faktycznie wpada w takie niebo ale przynajmniej nikt takiego nie ma :polew:

Opublikowano

To widze ze kolorek robi wrazenie :polew: jedni mowia ze to szary inni ze blekit bo faktycznie wpada w takie niebo ale przynajmniej nikt takiego nie ma :polew:

Kolorek faktycznie fajny, w sumie pierwszy raz taki widzę :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A mi się koła podobają :kox: no i ten kolor :gwizdanie:

Opublikowano

Noo... zrobiłeś wrażenie tym kolorem :naughty: ogólnie auto bardzo ładnie się prezentuje, felga też ciekawa. Jak nie zamierzasz zmieniać kółek i robić gleby, lampki masz już poliftowe to wejdźmy do środka autka i proponuję kierę sportową, FIS i na dobry początek będzie :kox:

Zapodaj więcej fotek środka...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Od nowego roku planuje zmiane na prawdziwe S4 :naughty: wiec wtedy bede sie cieszyl sportowa kiera i malym luksusikiem :good: jedyne co chyba zrobie to moze pobawie sie z malowaniem zaciskow hamulcowych na srebrny pod kolor felg-tak to sobie poki co obmyslilem :) jak zrobie umyje autko to wstawie nowe fotki[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 15:17_________________________________________________Koledzy taki pomysl zaswital mi w glowie ale nie mam pojecia czy nie zwiesniacze wozu. Co myslicie jakbym zalozyl lusterka w chromie plus ramki chrom naokolo szyb? Bedzie to pasowalo do siebie i z tym kolorem? A polerka koncowki wydechu dobrze to wyglada czy tez niezbyt pasuje?

Opublikowano

wg mnie z tym kolorem nie przesadzaj z chromem si swiecidelkami... lepiej pokombinuj z czarnym kolorem

ogolnie wg mnie lusterka chrom w b5 to lekka wioska.

Opublikowano
  • Autor

Czy ktos moze uwaza inaczej :wallbash: bo jakos tak wydaje mi sie ze z jasnym kolorem moze sie skomponowac, sa nowe jasne lampy i kierunki biale takze moze nie bedzie tak zle?

Opublikowano

Czy ktos moze uwaza inaczej :wallbash: bo jakos tak wydaje mi sie ze z jasnym kolorem moze sie skomponowac, sa nowe jasne lampy i kierunki biale takze moze nie bedzie tak zle?

Chromy zostawił bym do ciemnych kolorów nadwozia ;)

Opublikowano

chrom na metry to zło - wybij sobie to z glowy :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Ramki wokół szyb i chromowane lusterka to fajny zestaw ALE:

a) dla ciemnego lakieru

B) gdy chrom wokół szyb jest ori a nie z allegro :sick3:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Moze i macie racje chyba faktycznie sobie daruje te chromy :thumbdown: a polerka koncowki wydechu bedzie git czy tez bedzie dziwnie wygladac? Kurde juz nie mam pomyslu co robic na autku chyba bedzie trzeba zmienic :mysli:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:12_________________________________________________Troche nowym fotek po myciu :) i na nowej feldze RS4 jeszcze z deklami vw(dzisiaj kupione), ktore sie wam bardziej podobaja?

d4o3A.jpg

qqYmA.jpg

d4y29.jpg

qr4R0.jpg

d4I0J.jpg

MA_1r.jpg

MB1wA.jpg

11UYi.jpg

Opublikowano

Moze i macie racje chyba faktycznie sobie daruje te chromy :thumbdown: a polerka koncowki wydechu bedzie git czy tez bedzie dziwnie wygladac? Kurde juz nie mam pomyslu co robic na autku chyba bedzie trzeba zmienic :mysli:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:12_________________________________________________Troche nowym fotek po myciu :) i na nowej feldze RS4 jeszcze z deklami vw(dzisiaj kupione), ktore sie wam bardziej podobaja?

d4o3A.jpg

qqYmA.jpg

d4y29.jpg

qr4R0.jpg

d4I0J.jpg

MA_1r.jpg

MB1wA.jpg

11UYi.jpg

kolor kozaczyna :good::naughty: